Provoz na jižní části D0 (D1-D5)

Odpovědět

Kdy dojde k opravě mostu přes býv. Dobřejovický rybník?

do konce Q2/2011
3
4%
do konce Q4/2011
6
7%
do konce Q2/2012
1
1%
do konce 2012
7
8%
2013-2015
6
7%
2015+
5
6%
Nikdy, "srovná se to"
48
57%
později
8
10%

Celkem hlasů: 84

egelebege

Re: Provoz na jižní části R1 (D1-D5)

Příspěvek od egelebege »

Dnes v cca 17h se v obou tunelech jelo ve tripruhovych tubusech. Omezeni na 60km/h a na estakade 80km/h. Jizda naprosto bez problemu
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

jj mohu potvrdit (viz foto)
já když jel směr D5, tak v cca 15 hodin stál proti v tunelu Cholupice v pravém pruhu náklaďák (později stál u výjezdu Točná a měl v pr. pravej tuplák) a za nim policie

když jsme dojel do hloubené části, tak jsme cca 2 minuty stáli, jeden borec se otočil a jel zpět :kladivo:
následně se kolona rozjela, za tunelem žádná příčina

trošku mi chybělo nějaké předběžné upozornění na ZPI více vzdálených od tunelů

všude jsou použity přejezdy SDP těsně u portálů
kromě portálu Radotín, kde je použit až přejezd následující (na estakádě)

policejních vozů stálo kolem tunelů několik

v úseku Modletice - Jesenice svítilo na liniovce 100 km/h, jinde tma
rob3rt

Příspěvek od rob3rt »

miluju nástrahy značení na R1 - ve směru k D1 před sjezdem na Barrandov byla informace, že tunel Cholupice je uzavřen a na Brno je potřeba sjet. Na sjezdu byl však zákaz vjezdu pro nákladní vozidla nad 12 tun. Chudáci kamioňáci... :D
Obrázek
Obrázek
Dopravní značení nesmí být vnímáno pouze jako svévole státních orgánů a místo pro možný postih řidičů, což v daném případě (omezení rychlosti z důvodu snížení hluku v místech, kde není zástavba) nelze jinak vyhodnotit. - ODA KŘ Hl.m.Prahy PČR
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

dle zelené vlny opravdu uzavřen byl

12.50 prý již otevřeno a zaznělo "vzduchotechniku se již podařilo uhasit"

to jsem zvědav na podrobnosti
dvs

Příspěvek od dvs »

Toxy píše:Njn, bohužel se ale nedá nic dělat. Hlavně kvůli čištění - kamery v tunelu ze zanášej hrozně a vůbec po stěnách a všem co je uvnitř tunelu se za provozu rozlejzá strašnej šlem. A čistit za provozu se to nedá. Např. jsem byl v Panenský po cca 2 letech provozu a až jsem se divil, jak blbě se de dostat do SOS kvůli zanesenýmu zámku (do technologický části, část pro pomocichtivou veřejnost je samozřejmě stále odemčená :) ). Za pár let se tam budou servisáci dostávat otvírákem na konzervy :) Aspoň se pro ty uzávěry vybíraj termíny s co nejmenším provozem...
Tady na R1 to hold už dnes jinak nešlo, ale na takové R35 bych se drahému tunelu raději obloukem vyhnul...
Stejně tak na I/16 v Jizerním Vtelnu se bez něj obejdu. Na R1 511 by snad stačil podjezd pod železnicí zářez a nanejvýš krátký tunel pro biokoridor (ala D11) (zde už ale mlčím, protože otevírat EIA nechci).

PS: Pří zimní uzávěře Panenské se před rokem trefily do termínu s mlhou a skončilo to havárkou před tunelem...
martini
VIP

Příspěvek od martini »

kuzzzma píše:JJ přesně tak, dnes kolem 80 km na zúžení R1 svítila oranžová šipka /jak před tunelem/ ukazující svedení do druhého pruhu. K tomu značka atd. Jen nechápu prič už to tam nebylo včera - když na D1 svítila informace uz od včerejška, pak sjedete na R1 a přímo pod ZPI který neukazovalo nic se "kopalo"...To jim to trvá 24 hodin? slušnej džob:-)
Co se tam děje? Nějaká oprava? Čeho?
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

před půlnocí jsem projel od Modletic do Ruzyně
na D1 od Prahy svítilo "možnost námrazy" (vozovka mokrá)
první dvě liniovky 100 km/h, vlevo zákaz 6t, pozor vločka (asi)
další zhasnuté
na estakádě klasicky 100 km/h
Za tunelem Lochkov 100 km/h, vločka a ještě něco...
za mostem zhasnuto a na MÚK Slivenec "konec omezení" (v levém pruhu tenká vrstvička sněhu)
dál až k D5 liniovka zhasnutá
lampy svítily komplet na 513, 514 kromě Lochkovského mostu, 515 a dál svítilo vše

na estakádě v místě přejezdu SDP (použitého při uzavírce tunelů) jsou vysoká betonová svodidla vyměněna za nižší se zábadlíčkem
v místě nehody na km 17 jsou opravené svodidla, ale sloupky ještě nejsou zcela zahrabány, SOS hláska stále leží :)
martini
VIP

Příspěvek od martini »

Zrovna jsem si taky říkal, že buď to někdo risknul a svítí se i přes původní Bártův zákaz a nebo zvítězil zdravý rozum a Bárta své původní rozhodnutí přehodnotil (o čemž mám pochybnosti...)
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Dle mě žádné rozhodnutí nevydal, jen měl řeči do medií, stejně jako při "jeho" zastavení staveb.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
balance

Příspěvek od balance »

2kasme> ta dira je v tom kratkem useku, co neprosel r-kci?
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 3.JPG.html
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

přesně tak a taky to bude ta díra z 14.12. :kladivo:
Petr Pokorný píše:
kasme píše:Dnes pro změnu porouchaný kamion na km 16,2 směr D5 (už je tam odtahovka)
průběžně je uzavírán tunel lochkov... :kladivo: :) :)
To je zase perla ... v jízdním pruhu stojí kamión a má poškozené kolo o výtluk ve vozovce.
- Kde se tam vzal výtluk??? Vždyť je tam všechno nový, fakt je tam díra že si o ní kamión může rozbít kolo?
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 232#p39232
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

balance píše:2kasme> ta dira je v tom kratkem useku, co neprosel r-kci?
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 3.JPG.html
Já hlavně nedokážu pochopit, a to i přesto, že mi to už kasme vysvětloval :D, proč ten kousek neprošel reko. :roll:
R48 -> D48 se podařilo!
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

no... je to 515, takže s 514 se to dělat "nemohlo"
a s 515 by se to asi "nestihlo", neboť by se to tam muselo dělat na dvakrát...

až bude počasí, tak se tam v pravém udělá nějaká větší záplata
a až se zapomene, že je okruh novej, tak se ten kousek udělá celej a pořádně :kladivo:
(asi)

tu díru jsem tam zaznamenal minimálně od začátku léta...
dost jí pomohlo, že se tam kvůli reko 515 jezdilo jen jedním pruhem...
rob3rt

Příspěvek od rob3rt »

Dnes odpoledne se v tunelu Komořany směrem ke Zbraslavi kvůli odtahu nepojízdného náklaďáku jezdilo jedním pruhem a v části tunelu byla šedesátka.
Kdo chce vidět, jak to tam všechno hezky svítilo a blikalo, tak http://www.youtube.com/watch?v=j8NjT75iwUc
Dopravní značení nesmí být vnímáno pouze jako svévole státních orgánů a místo pro možný postih řidičů, což v daném případě (omezení rychlosti z důvodu snížení hluku v místech, kde není zástavba) nelze jinak vyhodnotit. - ODA KŘ Hl.m.Prahy PČR
vaclav

Příspěvek od vaclav »

rob3rt píše:Dnes odpoledne se v tunelu Komořany směrem ke Zbraslavi kvůli odtahu nepojízdného náklaďáku jezdilo jedním pruhem a v části tunelu byla šedesátka.
Kdo chce vidět, jak to tam všechno hezky svítilo a blikalo, tak http://www.youtube.com/watch?v=j8NjT75iwUc
poznamka - kdyz se v 1,05 zarazuje kamion doprava, tak ridic jasne videl, ze prava uz ma zelenou.
rob3rt

Příspěvek od rob3rt »

Zařazoval se ještě pod červeným Xkem... To, že na další značce už byla zelená šipka nic neznamená. To je jako kdyby někdo zrychloval, protože kus před sebou vidí konec omezení rychlosti... ;)
vaclav

Příspěvek od vaclav »

rob3rt píše:Zařazoval se ještě pod červeným Xkem... To, že na další značce už byla zelená šipka nic neznamená. To je jako kdyby někdo zrychloval, protože kus před sebou vidí konec omezení rychlosti... ;)
ale no tak... po shlednuti vasich videi na youtube (nez jste je smazal) se vetsina zde shodla, ze nejste nejlepsi ridic. nerozumim, proc zrovna vy hnidopissky upozornujete na nicotne chyby ostatnich, tj. na ten kamion, co se zcela v pohode zarazuje doprava 100m pred zelenou sipkou. zkuste obcas nahodit na youtube sebekriticky i vase chyby, jestli na to mate odvahu! idealni by bylo, kdyby vedle datumu a casu byla i vase rychlost. ono totiz vsechno se vsim souvisi, prosim at mi nikdo nerika, ze muze jezdit rychle, protoze je dobry ridic. na silnicich jsou i horsi ridici a omezeni rychlosti prave mimo jine dava prostor reagovat/eliminovat chyby jinych. kazdy je delame, ja take, denne. omlouvam se za ot.
rob3rt

Příspěvek od rob3rt »

vaclav píše:ale no tak... po shlednuti vasich videi na youtube (nez jste je smazal) se vetsina zde shodla, ze nejste nejlepsi ridic.
V tom souhlasím s většinou, nejsem nejlepší řidič. Ale jsem určite v první desítce nejlepších řidičů :D :P
vaclav píše:nerozumim, proc zrovna vy hnidopissky upozornujete na nicotne chyby ostatnich, tj. na ten kamion, co se zcela v pohode zarazuje doprava 100m pred zelenou sipkou.
Kdo má určovat co je a co není nicotné? Změna pruhu sto metrů před zelenou šipkou je v pohodě a zrychlení sto metrů před koncem obce není? Ať mi nikdo neříká, že neschvaluje moje porušování předpisů a zároveň schvaluje jiné. (Jinak video jsem přidal z jiných důvodů, než upozorňovat na něčí chybu. To byl jen takový 'bonus' zmíněný v popisu)
vaclav píše:zkuste obcas nahodit na youtube sebekriticky i vase chyby, jestli na to mate odvahu! idealni by bylo, kdyby vedle datumu a casu byla i vase rychlost.
Moje chyby jsou jen rychlost a občasný průjezd na oranžovou. Video s rychlostí sem bohužel dát nemohu, neboť kamera to umožnující by stála minimálně jednou tolik než moje současná. Co se týka průjezdů na oranžovou, pokud o to hodně stojíte, tak mohu sestříhat a na nahrát na youtube.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

nehoda v MÚK Zbraslav směr D5, NA + OA, průjezdný je střední pruh...
r1-zpi-7-110203-0720.JPG
r1-zpi-7-110203-0720.JPG (6.34 KiB) Zobrazeno 6732 x
i když podle kamer mi to přijde jinak... :)
obr

Příspěvek od obr »

provoz na 512-514 bude zanedlouho již půl roku. Nevíte, jak to vypadá a vadnými sváry na Lochkovském mostě, kvůli kterým ministr Bárta uvažoval, že provoz nepovolí ?
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

co by...

pravidelně SE SLEDUJÍ :)
hh
Autor

Příspěvek od hh »

obr píše:provoz na 512-514 bude zanedlouho již půl roku. Nevíte, jak to vypadá a vadnými sváry na Lochkovském mostě, kvůli kterým ministr Bárta uvažoval, že provoz nepovolí ?
Bublina jako téměř vše od něj!
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

ale copak? :) že je info i na D1...
ZPI 190 | 14.2.2011 7:57:12
R1
tunel Cholupice
UZAVŘEN

ZPI 188 | 14.2.2011 7:57:12
tunel
Cholupice
UZAVŘEN

ZPI 179 | 14.2.2011 8:03:46
tunel
UZAVŘEN
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Tunel Lochkov:

ZPI 185 | 26.2.2011 8:51:52
obousměrný
provoz

11,0
ZPI 186 | 26.2.2011 8:52:52
obousměrný
provoz

dopravniinfo.cz mlčí, dle kamer je uzavřen dvoupruhový tunel

jak dlouho už jsou na webu i kamery z tunelu? :)
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

jak dlouho už jsou na webu i kamery z tunelu? :)
Jsou nové, a nejen ty z tunelu, koukám, že je tam i R6 R7 nové z R35 a další... Celkem přes 220 kousků.
Odpovědět

Zpět na „Pražský okruh D0“