[D0] 518, 519 Ruzyně - Suchdol - Březiněves

Odpovědět
Dusanh

Re: 518, 519 Ruzyně - Suchdol - Březiněves

Příspěvek od Dusanh »

medvid píše:... opuštění představy, že východní část okruhu povede sídelními útvary (Běchovice, Černý Most)...
To si snad dělaj prdel, ne? :evil:
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Bůhví, kdo jim to psal (na Praze 3 totiž ANO nekandidovalo, a podpořilo tam Zelený) ;-)
martini
VIP

Příspěvek od martini »

Právě proto mě maximálně uklidňuje, že po více než dvou leté práci byla 11.9.2014 schválena Aktualizace ZÚR č.1, ve stabilizované poloze. Paní Krnáčová pochopí a i kdyby ne, do koalice se bez ČSSD nebo TOP neobejde a tam je podpora SOKP a nezměně snad zatím jednoznačná.

[OT]Zajímavější to bude s ŽUBem :-)[/OT]
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

medvid píše: Jinak tento text vznikl asi dva dny před volbami a byl ještě stručnější, pak se trochu okošatěl. Je to totální podvod na voliče, kteří kdyby to věděli, tak možná ANO vůbec nevolí.
Kdo volil ANO, tak musel tušit, že se od nich nadějeme čehokoliv. Takže to podvod na voličích (alespoň jejich) není.
Ondra O.K.

Příspěvek od Ondra O.K. »

Tento tyden byla ve 20 minut Radiozurnalu nova zastupitelka Veronika Zilkova za ANO, ktera pokud jsem dobre slysel tak "odmita myslenku ze by okruh vedl tam kde ziji lide" nebo neco podobneho...nechce se mi to poslouchat znova, byla dost neprijemna..

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/dvace ... u--1410372
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Z toho plyne, že okruh nepovede nikde, neboť všude žijí lidé...
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Takže se teď čeká až ŘSD podá novou žádost o ÚR resp. nějáké doplnění žádosti stávající ?
monin

Příspěvek od monin »

Ondra O.K. píše:Tento tyden byla ve 20 minut Radiozurnalu nova zastupitelka Veronika Zilkova za ANO, ktera pokud jsem dobre slysel tak "odmita myslenku ze by okruh vedl tam kde ziji lide" nebo neco podobneho...nechce se mi to poslouchat znova, byla dost neprijemna..

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/dvace ... u--1410372
Moderátorka: jenom řekněte mi jaký konkrétní problém jste pomohla některému občanovi dotáhnout do konce?
V.S.: jááá, ještě stále nejsem zastupitel!
Moderátorka: ale říkala jste že si budujete tu důvěru..
V.S.: bože můj, tak jsem roztlačila sousedovi auto, když uvízl ve sněhu, například, půjčila jsem mu peníze, například, bez úročně, například, půjčila jsem sůl, vajíčka..
:lol: No to nemá chybu. A já myslel, že pořad TELE TELE už skončil, že už se nevysílá.
Pán Bůh s námi a zlé pryč. :oops:
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Tohle mě zrovna něják nepohoršilo. Jako řadový občan těžko mohla něco řešit za sousedy a tak si sousedské vztahy budovala půjčováním vajíček, to není nic špatného.
Spíš mě zarazila její dotčenost a agresivita se kterou na všechno odpovídala. Redaktorka se jí třeba evidentně v nadsázce ptala, že když má doma manžela ministra a tchýně jejího syna (Dana Batulková) je taky zastupitelka, jestli doma u jídla řeší poilitiku a ona to brala jako útok proti rodině .......
Pak mě taky zarazily ty praktiky jak někde v orientální despocii tj. on pan ministr (Prachař) defacto rozhodnul, že bude varianta severní. Tady se 20 let připravuje jedna varianta, všechno se posuzuje 5x, 10x a pak pan ministr po rozhovoru s jednou paní rozhodne, že to vlastně bude jinak ..... naštěstí to Prachař pravděpodobně zase odvolá, tak jako u obchvatu Znojma.
Petanecek

Příspěvek od Petanecek »

Veronika Žílkova - žije na Suchdole, mám pocit, že ve staré části, takže si určitě něchce nechat kopat pod barákem tunel, tudíž velice zainteresovaná osoba proti okruhu. P.S. Samozřejmostí je, že tam bydlí se svým chotěm "ministrem obrany" Martinem Stropnickým. Tudíž politicky neprůchodné.. A můžeme se těšit na další století.., kdy již tunel nebude muset být.. ;)
Zdržuji se hlavně jižně od Dunaje, ale rád se podívám i na severní břeh a sem tam i na západ od Rýna.
GiuseppeS

Příspěvek od GiuseppeS »

Petanecek píše:Veronika Žílkova - žije na Suchdole, mám pocit, že ve staré části, takže si určitě něchce nechat kopat pod barákem tunel, tudíž velice zainteresovaná osoba proti okruhu.
Ale fuj, co to tu šíříte za nesmysly, tunel okruhu nemá vést pod domy, a už vůbec ne pod starým Suchdolem, ale pod oblastí bývalé stavební uzávěry.
Haward

Příspěvek od Haward »

Zaměřme se prosím na konkrétní problémy a ne co povídá jedno TELE TELE v médiích ... Můj dotaz: a) Uvažuje MD/ŘSD reálně o regionální trase (trasa Ss) ? b) Je reálné schválit trasu Ss přes odpor obcí v této trase a "zahodit" dosavadní přípravu trasy J ? c) ANO bude chtít stavět co nejdříve protože "makají" - to budou tlačit Ss když trase J je s přípravou výrazně dále ?
Ptákjarabák

Příspěvek od Ptákjarabák »

ad a) asi ne, ale objednali studii (rešerše) za dva melounky, takže opět vypouštějí džina z lahve, potom je tu ten zakuklenej čtyřpruh v trase II/101

ad b) není

ad c) podle toho, co se děje, a podle toho, jaký na MD jsou poradci, je to klidně možný, ale je to cesta do pekel
j.jakubse

Příspěvek od j.jakubse »

V Suchdole jsou nejvetsimi odpurci okruhu zahradkari, ktery tam maj pronajaty pozemky na dobu urcitou, tusim, ze se jim smlouva obnovuje kazdej rok. Co se tyce lidi zijicich v blizkosti, ti si paradoxne oddychnou, nebot jim mistni zahradkari zpusobujou potize, napr. neprimerenym hlukem v nocnich hodinach pri taboreni. Zahradkari tam "hospodari" jiz desitky let pod neustalym tlakem, ze jednou o svoje zahradky prijdou a to v nich vyvolava stres, nervozitu a nevrazivost. Myslim si, ze pokud by se jim smlouva na dalsi rok jiz neobnovila, ze by se tim paradoxne osvobodili, zbavili se stresu atd. Mohli by si poridit zahradky jinde, kde by nehospodarili s vedomim, ze jednou prijdou bagry a srovnaj jim jejich dila se zemi. Ty pozemky nekomu patri (mestu, nebo RSD... chce se mrknout do katastru) a tomu vlastnikovi by stalo za to poslat argumenty, proc by ty smlouvy jiz nemelo prodluzovat.

Udelal bych tam zatravnenou plochu, ktera se parkrat za rok poseka a okoli bych osazel cedulema, jak to tam bude vypadat, az pod tim parkem budou jezdit auta, napr. detsky hriste, hospody, cyklostezky atd...

Soucasnej stav nevyhovuje nikomu.
P_V

Příspěvek od P_V »

Ve východní části jsou pozemky města nebo jednoho konkrétního vlastníka ve větší ploše, ale chatičky jsou zapsány na katastru jako stavby konkrétních vlastníků. V západní části jsou pozemky-nudličky různých vlastníků a chatičky v evidenci nejsou.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Podle novýho OZ je ale stavba příslušenstvim k pozemku.
j.jakubse

Příspěvek od j.jakubse »

Tak jsem se dival do katastru a skutecne ty pozemky patri jednotlivym vlastnikum, to by me zajimalo od kdy, nechtel by nekdo zajit na katastr do archivu se podivat na nabyvaci smlouvy? Jestli to neni nejaka nedavna aktivita p. Hejla.
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

jonáš píše:Podle novýho OZ je ale stavba příslušenstvim k pozemku.
U stávájících staveb ale jen pokud je vlastník pozemků shodný s vlastníkem nemovitosti, jinak ne.
§ 3055 odst.1 OZ
R48 -> D48 se podařilo!
Haward

Příspěvek od Haward »

Můžete prosím někdo potvrdit, že na ve vestibulu MD je prezentována trasa Ss SOKP ? Děkuji.
Jarda Š.

Příspěvek od Jarda Š. »

Martin z Ostravy píše:
jonáš píše:Podle novýho OZ je ale stavba příslušenstvim k pozemku.
U stávájících staveb ale jen pokud je vlastník pozemků shodný s vlastníkem nemovitosti, jinak ne.
§ 3055 odst.1 OZ
Anebo když jde o drobnou stavbu, která není zapsána v katastru nemovitostí.
Ptákjarabák

Příspěvek od Ptákjarabák »

To Haward: Podrobněji je prezentována I. etapa, t.j. mezi I/7 a D8. Pozor, prý to není SOKP (ale vzhledem k profiluje je to zakuklený SOKP). Začíná se na I/7 u Tuchoměřic a pokračuje se totožně s Ss severně od V. Přílep a následně již v trase plánované II/101 se jde na most jižně od Kralup a na D8.
Jen stručně je prezentována idea etap II a III. Čára začíná na D8, ale nikoliv vstřícně proti I. etapě, ale jižněji asi vstřícně proti Ss. Pokračuje až za Úvaly a na D1 se připojí u Říčan. To je bordel. S výjimkou I. etapy je to v rozporu s pražskými i středočeskými Zásadami územního rozvoje.
/Tvoje Roztoky zůstávají v klidu./
Naposledy upravil(a) Ptákjarabák dne 13.11.2014 9:36:58, celkem upraveno 1 x.
kot

Příspěvek od kot »

Ještě že tak, to by se paní ministrové mohlo špatně spát...
Haward

Příspěvek od Haward »

Stropnická opět tvrdí, že okruh nepovede přes Suchdol ale severněji .. http://video.aktualne.cz/dvtv/zilkova-s ... 590604f2e/
monin

Příspěvek od monin »

Myslela jsem si, že nejpracovitější člověk na světě je můj muž. Zjistila jsem, že Andrej Babiš je ještě mnohem pracovitější.. :)
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
pivko

Příspěvek od pivko »

Nána jedna pitomá. Něco se nelíbí manželce ministra, tak to prostě nebude. Takhle to chodí v Rusku.
Odpovědět

Zpět na „Pražský okruh D0“