I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Ano, chybka se mi tam vloudila, díky za upozornění, už jsem to opravil.
Dík. Asi by to chtělo okomentovat, ale ty místní názvy (třeba ten potok s rourou) neznám. Jsou tam fotky z úseku mezi oběma mosty a pak ty poslední fotky jsou z úseku mezi MUK Velká Polom a cestou z Velké Polomi do Plesné, poslední fotka je z té cesty směrem k napojení na "starou" cestu.
BTW, nechtěl bych být majitel jedné z těch 2 chat http://www.mapy.cz/s/5DWH co jim teď povede nová cesta kolem zahrady ...
Dobře pojistit a zapálit
BTW, nechtěl bych být majitel jedné z těch 2 chat http://www.mapy.cz/s/5DWH co jim teď povede nová cesta kolem zahrady ...
Dobře pojistit a zapálit
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Přes den to možná bude lehce vadit, ale v noci tam bude klid. Co jsem tam v noci jel, tak byl provoz na staré I/11 minimální. Není to žádný tranzitní tah.
R48 -> D48 se podařilo!
No nevím ale, když se zlepší spojení na Opavu tak ta hustota se ještě zvýší. Už teď to je přes 20k/den tuším. Nehledě na nedávnou zprávu:
Podle představitelů soukromého i veřejného sektoru by dopravní spojení Ostrava-Opava-Krnov-Bartultovice-Opole na silnici I/11 a I/57, tvořící západní větev tzv. „Slezského kříže", mělo být také zahrnuto do sítě TEN-T.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Celostátní sčítání dopravy 2010Martin z Ostravy píše:Přes den to možná bude lehce vadit, ale v noci tam bude klid. Co jsem tam v noci jel, tak byl provoz na staré I/11 minimální. Není to žádný tranzitní tah.
sčítací úsek: 7-0800 (tj I/11 okolo Hrabyně)
Kód: Vybrat vše
Intenzita dopravy pro hlukové a emisní výpočty OA NA NS Celkem
Roční průměr intenzit, den (06-18) voz/den 7 328 1 070 375 8 773
Roční průměr intenzit, večer (18-22) voz/den 1 358 87 69 1 514
Roční průměr intenzit, noc (22-06) voz/den 616 128 76 820
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
No je to hodně 2 vozidla za minutu? Jsem na mobilu, ale doma se schválne mrknu na R48. Každopádně to bude tak či tak zhoršení, to je logické.
R48 -> D48 se podařilo!
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem jel z Poruby do Klimkovic, a je tam již patrná činnost na Prodloužené Rudné, v místě kde překonává II/647.
V souvislosti s tím, mě napadlo, že by bylo vhodné obě stavby co do témat osamostatnit, co?
V souvislosti s tím, mě napadlo, že by bylo vhodné obě stavby co do témat osamostatnit, co?
R48 -> D48 se podařilo!
To je otázkou, podle mě není problém probírat různé stavby na jednom uceleném tahu Ostrava . Opava v rámci jednoho fóra. Když to rozdělíš, tak nám po dostavbě jedno téma usne ... Takhle se všechno aspoň hromadí na jednom místě, ale to tylko moje dwa grosze na ten temat.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Taky pravda, ale jsou to dvě docela velké stavby, a bude kolem toho dost řečí, tak aby to nebylo nepřehledné - uvidíme.
R48 -> D48 se podařilo!
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Jako zakladatel vlákna jsem dal cíleně tyto 2 stavby dokupy i s obchvatem Opavy, protože podle mě jednotlivé stavby sami o sobě nic neřeší.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak Prodloužená Rudná řeší i samostatně dost, o tom jsem jednoznačně přesvědčen.
Ale budiž.
Ale budiž.
R48 -> D48 se podařilo!
Nové fotky z výstavby mezi MÚK Rudná a okolí Velké Polomi vloženy na S I/11 Mokré Lazce - Ostrava.
- Přílohy
-
- .
Příjezd od J po S647 k budované MÚK Rudná. - IMG_9516-2 (2).jpg (238.38 KiB) Zobrazeno 8845 x
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... 11-2012-HP
Ten most v těch lesích mi svou poetikou připomíná Spessartbrucke. Mostovka se bude nasouvat jako na Rybném potoce?
Ten most v těch lesích mi svou poetikou připomíná Spessartbrucke. Mostovka se bude nasouvat jako na Rybném potoce?
Ano, most bude postupně vysouván. Info viz web projektanta: http://www.shp.eu/strasky-husty-a-partn ... kre-lazce/
A co ten druhý most, ten přes údolí potoka Kremlice ? Zaslechl jsem něco v tom smyslu, že měl být původně obloukový, a že byl z finančních důvodů přeprojektován na levnější, stejného typu jako ten přes Hrabyňku. Asi se nevyjadřuji úplně přesně, nejsem stavař a tak neznám přesnou terminologii.Vladimír píše:Ano, most bude postupně vysouván. Info viz web projektanta: http://www.shp.eu/strasky-husty-a-partn ... kre-lazce/
I. Stavby samy -jsou to TY stavby ne TI (viz. učivo I.st.zš).rumpeak píše:Jako zakladatel vlákna jsem dal cíleně tyto 2 stavby dokupy i s obchvatem Opavy, protože podle mě jednotlivé stavby sami o sobě nic neřeší.
II. Tvrdit, že jednotlivé stavby samy nic neřeší, mně připadá jako výsměch několika desítkám tisíc obyvatelům Poruby. Dyď Prodl. Rudná je obchvat Poruby. Projeď si trasu od Vřesinské po ulici 17.listopadu a dál kolem Globusu až do míst plánovaného zaústění do stávající 1/11 a trochu popřemýšlej, co by tato stavba byť sama o sobě přinesla řidičům i obyvatelům Poruby.
PS. nepíšu to kvůli více stavbám v jednom tématu, to mi nevadí.
Několik informací k oběma stavbám:
- Silnice I/11, prodloužená Rudná – hranice okresu Ostrava/Opava (obchvat Ostravy-Poruby, obce Vřesina a Ostravy-Krásné Pole)
- Silnice I/11 Mokré Lazce – hranice okresů Opava/Ostrava (obchvat obcí Velká Polom a Hrabyně)
je uvedeno v materiálu: http://www.opava-city.cz/assets/sdruzen ... 012-04.pdf
- Silnice I/11, prodloužená Rudná – hranice okresu Ostrava/Opava (obchvat Ostravy-Poruby, obce Vřesina a Ostravy-Krásné Pole)
- Silnice I/11 Mokré Lazce – hranice okresů Opava/Ostrava (obchvat obcí Velká Polom a Hrabyně)
je uvedeno v materiálu: http://www.opava-city.cz/assets/sdruzen ... 012-04.pdf
Když už se tak šťouráme v detailech, tak bych si jen dovolil upozornit, že stavba Prodloužená Rudná byla zprovozněna v roce 1970.vypravec píše:I. Stavby samy -jsou to TY stavby ne TI (viz. učivo I.st.zš).
II. Tvrdit, že jednotlivé stavby samy nic neřeší, mně připadá jako výsměch několika desítkám tisíc obyvatelům Poruby. Dyď Prodl. Rudná je obchvat Poruby.
Zřejmě mluvíte o stavbě Prodloužená Rudná - hranice okresů Ostrava/Opava.
To jenom abychom byli všichni přesní
Domnívám se, že určité kulturní uroveň by měla býti na tomto fóru zachována. Nedegradujme tento prostor, prosím, na příspěvky typu "www.pavlacovedrbny.com". Doba není zrovna lehká, a každá započatá a hlavně dokončená dopravní stavba je téměř nadnárodním svátkem. Nadhled nad drobnostma nás přece nestojí ani centík.pp21 píše:Když už se tak šťouráme v detailech, tak bych si jen dovolil upozornit, že stavba Prodloužená Rudná byla zprovozněna v roce 1970.vypravec píše:I. Stavby samy -jsou to TY stavby ne TI (viz. učivo I.st.zš).
II. Tvrdit, že jednotlivé stavby samy nic neřeší, mně připadá jako výsměch několika desítkám tisíc obyvatelům Poruby. Dyď Prodl. Rudná je obchvat Poruby.
Zřejmě mluvíte o stavbě Prodloužená Rudná - hranice okresů Ostrava/Opava.
To jenom abychom byli všichni přesní
Pěkný den i noc všem přispěvatelům i diskutérům.
Vladimír
Prodloužená Rudná byla generálka na výstavbu dálnic. První stavba dálničního typu na Ostravsku.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Dnešní fotky z výstavby MÚK Rudná na S I/11 Prodloužená Rudná-hranice okresu Ostrava/Opava.
- Přílohy
-
- .
Práce na přemostění S11 přes S647 - IMG_9763 (2).jpg (236.65 KiB) Zobrazeno 8272 x
Paráda, aspoň něco se trochu hýbe... 
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
Tak, tak, alespoň na tomto důležitém MÚK je stavební cvrkot. Zdá se, že by se spodní stavba mostu mohla podařit ještě letos. Jinde na této trase je zatím klid. Držme palce, ať je počasí shovívavé.pedros píše:Paráda, aspoň něco se trochu hýbe...
Vaše foto - nové galerie
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... a/IMG_9708
Uvedení do provozu : 02/2015

V galerii se nediskutuje - MzO
Uvedení do provozu : 02/2015
V galerii se nediskutuje - MzO