I/16 Řevničov - Slaný - D8 - Mělník
Re: I/16 Řevničov - Slaný - D8 - Mělník
I/16 výrazně supluje chybějící severní D0, o čemž svědčí i velmi vysoké intenzity nákladní dopravy. Nákladní doprava např. mezi D8 a D5 jezdí právě tudy a dále po D7 k letišti
což je celkem logické
protože kdyby pokračovaly směr Pha, tak si odstojí Kbelskou, pak odstojí 510 + ŠR a ještě navíc si udělají výlet k Říčanům, aby doufali, že nebudou stát před tunely...
jako NA, bych nejednal jinak
protože kdyby pokračovaly směr Pha, tak si odstojí Kbelskou, pak odstojí 510 + ŠR a ještě navíc si udělají výlet k Říčanům, aby doufali, že nebudou stát před tunely...
jako NA, bych nejednal jinak
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jasně, je to logické. Jen jsem tím chtěl říct že po dostavbě D0 by měl zde na I/16 provoz významně klesnout
No dobře, to je určitě fakt, ale mohlo by se na to nahlížet jako na Losinou a stavět 4-pruh jako i zárodek D99.
Za mě není potřebnější část D99 než právě tato severní. Ta má totiž největší potenciál ulevovat pražskému okruhu a dává i největší smysl z pohledu na síť jako takovou..
Za mě není potřebnější část D99 než právě tato severní. Ta má totiž největší potenciál ulevovat pražskému okruhu a dává i největší smysl z pohledu na síť jako takovou..
jenže
to nebude zítra...
ani za rok...
a proto si myslím, že se tam promrhala šance...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
No, to v žádném případě Miku ! To fakt bylo - je - vidět v reálu...