Geo píše:Schvalne jestli bude take nadsen, az policista "mozkovym myslenim" dojde k nazoru, ze vase auto je srot. Premyslet o tom muzete pri naslednych pesich cestach na urad.
upřímně, mám starou 97 Octavii (19 let staré auto), v luxusním stavu a to proto, že se o ni starám. samozdřejmě zub času nezastavím, ale vraky mají lidi, co serou na údržbu, je jim to fuk a nebo chudáčci nezaměstnaní, kteří nebudou dělat ani kdyby jim dávali dvacet na výplatu už jen z přesvědčení. Poté samozdřejmě, když je zastaví pan policista, budou brečet jaký je chudák, že nemá peníze na to, aby si auto opravil a přitom bude policistovi hulit malrbora do ksichtu. Taková je realita. Ale myslím si, že většina slušných lidí má auta v jakž takž slušném stavu a to že se sem tam vyskytne nějaká závada, za to vám policista pokud ho nenaserete techničák zabavovat nebude. Přece jen by měl navíc další papírování. Proto mám zkušenost jak se chovám k nim, tak se chovají oni ke mě. Když vidí snahu, že s autem něco děláte, ledasjakou blbost přehlédnou. Takže vy provokující byste se měli zamyslet, protože co sázíte, to sklidíte