Tak zkusím Nadjezd podruhé - západní zhlaví?Lenny píše:...
Kde to bylo ...
Re: Kde to bylo ...
Správně, v těchto místech stával onen most z fotky. Při realizaci koridoru cca rok 2000 šel dolů a byl nahrazen dnešním.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Uf, už dva dny na to čumím jak bacil do lékárny, ale že ten most předělali v rámci koridoru jsem nevěděl - to se moc nevycajchnovali, když nevydržel ani 10 letLenny píše: Správně, v těchto místech stával onen most z fotky. Při realizaci koridoru cca rok 2000 šel dolů a byl nahrazen dnešním.
no tak už tedy můžete-xdas- píše:Nebylo by lepší počkat dokud nebude uhodnuta předchozí hádanka? Aby jsme tu z toho neměli guláš.Mike píše:tak sem dám taky jednu, ačkoli to ještě stále je
tím, že to je, jsem měl na mysli, že silnice stále existuje v této podobě
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
a co toto? kolik z vás to pozna? 
- Přílohy
-
- silnice.jpg (178.88 KiB) Zobrazeno 6514 x
Není na té tabuli nápis Studénka nebo Strakonice?
Exit 15 R4 Řitka?
Jo, to je ono. Nechce se mi věřit, že je ten dělící pás tak ouzkejjeni013 píše:Exit 15 R4 Řitka?
Je to tam.
další
další
- Přílohy
-
- silnice.jpg (265.49 KiB) Zobrazeno 6257 x
Připomíná mi to R10..ale jen střílim 
R10 v úseku 17 - 21 nebo R4 mezi km 22 - 25
R10 to asi nebude, není tam nikde takový výškový rozdíl mezi silnicí a lesem.
jojo, to jsem si právě taky říkal, ale jiný tip jsem nemělmbmat píše:R10 to asi nebude, není tam nikde takový výškový rozdíl mezi silnicí a lesem.
Nějaké jiné návrhy či nápady? 
Zkusím něco na D1, ikdyž je to nejspíš špatně, protože na fotce chybí ten most.
D1 mezi Loktem a Hořicemi
Aby to bylo D tak je tam malý SDP.
Už to někdo do háje uhádněte!!!

No tak to zkusim, v nejhorsim me poslete do haje, ze jsem to neuhodlmichal píše:Už to někdo do háje uhádněte!!!![]()
![]()
Z detstvi ( 80ty leta ) mam zafixovany podobny pohled na R4 resp I/4 nekde na Cukraku smerem na Prahu. I ted tam casto jezdim a pripada mi to podobne. Prosel jsem si to na Google Street View a pripada mi to, ze je to ono (presne misto nepoznam), jen mi na te fotce proti Googlu nejak nesedi stromy. Fotka je jehlicnata a ted je to smisene spise listnene. Nicmene fotka je asi 30 let stara a za tu dobu stromy hodne vyrostou.
kdyby a jestli, tak je to ten padák k Dobříši nebo za Dobříší, teď si to nevybavím, ale jako bych tam jel 
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
No tak jsem se skoro trefil, silnice byla spravne ale faliruje v tom cca 15km a smer.mapman píše:Tenhle padák? http://foto.ceskedalnice.cz/nase-foto/p ... r4f08.html resp. http://g.co/maps/npcsj
No, oni tohle misto tipli už xdas a michal o pár příspěvků výš a Lenny na ně reagoval tím, že máme dávat jiné tipy, tak bych si tím místem nebyl tak jistý
ale myslím že i podle toho SV to dost sedí...
Jo prave proto jsem tipoval ten Cukrak. Ale ted kdyz se divam na SV (predtim jsme se nedival) tak ten cca22km podle me sedi. GoogleMaps vcetne SV mi doma nevim proc (pripojenim to neni) jedou strasne pomalu tak nebudu projizdet vsechny podezrele useky na R4 a v praci na to nemam cas. Pockam co vyhlasi Lenny...mapman píše:No, oni tohle misto tipli už xdas a michal o pár příspěvků výš a Lenny na ně reagoval tím, že máme dávat jiné tipy, tak bych si tím místem nebyl tak jistýale myslím že i podle toho SV to dost sedí...