Dvě průzkumné štoly Radejčín jsou hotové...Lenny píše:Dle mě nejnánoročnější objektem na čas je most přes Úhelnou strouhu a tunel Radějčín.
0805 Lovosice – Řehlovice
Re: 0805 Lovosice – Řehlovice
Tak jsem se pořádně podíval i na starší fotky a nejspíš máš pravdu,spodní ekodukt bude o něco delšíLenny píše:Díky za fotky Stando.
Poloviční profil na D8 je v tomto úseku nebo ještě delším?
A ještě k ekoduktu, jak je dálnice vedena v různých nivelitách, je spodní delší než horní?
Průzkumná štola není kompletní tunelKubajsu píše:Dvě průzkumné štoly Radejčín jsou hotové...
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Pokud ty pruzkumny stoly razili v plnym profilu, pak je to vyrazny urychleni vystavby... .)
Tak trocha práce tam ještě zbývá... Ale most přes strouhu taky nebude hnedLenny píše:Průzkumná štola není kompletní tunelAle je to urychlení výstavby.
Jestli je razili v plným profilu a kam je až vyrazili.Pak tu chybí příjezdová cesta k pražskýmu portálu a samotnej portál.j.jakubse píše:Pokud ty pruzkumny stoly razili v plnym profilu, pak je to vyrazny urychleni vystavby... .)
Most přes Uhelnou strouhu,to bude nejspíš zdržovat nejvíc-tam se ani nezačalo s kácením.
Neví někdo,jak to tam s povolením(pro kácení v době vegetačního klidu)vypadá?
S tou délkou, myslím, že Lenny neměl na mysli délky těch ekoduktů, ale délku hlavní trasy. Tedy otázka zněla, jestli v místech, kde se dva směry dálnice dostávají do jiné nivelity nebude mírně odlišná délka trasy. Dle mého tento rozdíl bude rozhodně u estakády Prackovice, která je celá v oblouku a most, který není postaven v tom vnějším a od druhého profilu vzálenějším oblouku bude delší určitě...
Ad výhled z hlavní trasy (speciálně při výjezdu z Prackovického tunelu na Prahu): Obávám se, že to bude zase celé v koritě PHS
Z toho úseku D8 přes hory je mi taky špatně (např. most přes Rybný potok - fakt "krása". Asi jako IV. koridor.
Ad výhled z hlavní trasy (speciálně při výjezdu z Prackovického tunelu na Prahu): Obávám se, že to bude zase celé v koritě PHS
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Měl jsem na mysli délku ekoduktu, jestli ten spodní je širší než ten horní. A je.
Na estakádě Prackovice nejsou plánovány PHS, ale na mostě Opárno ano.
Na estakádě Prackovice nejsou plánovány PHS, ale na mostě Opárno ano.
Neznám místní situaci, ale průzkumná štola obvykle tvoří velmi malou část profilu, plný profil to není v žádném případě. Nepodařilo se mi najít obrázek s průzkumnou štolou, ale zkuste si představit při pohledu na obrázek napravo, že průzkumná štola tvoří tak třetinu plochy profilu z části "kalota střed"j.jakubse píše:Pokud ty pruzkumny stoly razili v plnym profilu, pak je to vyrazny urychleni vystavby... .)
http://www.tunelblanka.cz/_files/postup ... razba3.jpg
Obvykle sice ano, ale tady to z "určitých" důvodů bylo jinak 
Tak jak jsem slíbil,fotky jsou kompletní : http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 05/110125/
Tak jsem se dival Oparno je hotove,Tunely Prackovice vypdaji na plny profil,Eskapada je hotova na 1/2.
Kdyz to srovnam z obchvatem Pribora tak je to v podobnem stavu a obchvat maji otvirat letos.
Jen chybi most pres uhelnou strouhu jinak by se to mohlo otvirat i letos.
Kdyz to srovnam z obchvatem Pribora tak je to v podobnem stavu a obchvat maji otvirat letos.
Jen chybi most pres uhelnou strouhu jinak by se to mohlo otvirat i letos.
No a pak ještě skoro celý zbytek trasy od tunelu Radejčín po Řehlovice, kde mimochodem ještě chybí vybudovat MÚK s R63, takže práce jak na kostele. Ano, kdyby se mohlo končit v Uhelné strouze, tak bych tomu zprovoznění letos třeba i jen teoreticky věřil 
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Já vím, snahu je třeba kvitovat, obzvlášť za takovýho počasi. Ale....podle toho loga jako takový amatér nevypadáte, člověče, to jste si opravdu nevšim, že u dobrý půlky fotek máte šmouhu na objektivu ?Stanleyk píše:Tak jak jsem slíbil,fotky jsou kompletní : http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 05/110125/
člověče, to jste se ještě nenaučil číst?
.. vždyť to nejdřív sám říká, potom se ho na to další člověk ptá a tak podruhé píše že je to nečistota uvnitř objektivu.. a teď do třetice.. 
aha, to jsem nečetl, omlouvám se, měl jsem důsledněji sledovat celou diskuzi.
Ta část má být hloubená, takže se bude dělat až společně s mostem.Stanleyk píše:Jestli je razili v plným profilu a kam je až vyrazili.Pak tu chybí příjezdová cesta k pražskýmu portálu a samotnej portál.
Já mám za to, že tunel Radejčín je částečně hloubený z druhé strany tj. ve směru od Ústí, ale možná se pletu, nevím. Nedavno jsem někde na internetu viděl podélný řez, ale teď ho nemůžu najít
Tam je hloubený úsek mnohem delší. To co je ve směru na Prahu je vlastně jen výlez na povrch.Dr.Fe1 píše:Já mám za to, že tunel Radejčín je částečně hloubený z druhé strany tj. ve směru od Ústí, ale možná se pletu, nevím. Nedavno jsem někde na internetu viděl podélný řez, ale teď ho nemůžu najít
Hloubený úsek je z obou stran. Pražský hloubený úsek je dlouhý 44 m, ústecký hloubený úsek je dlouhý 130 m.
pracovni tempo na D8
ctvrtek 3.2.2010, teplota plus 2 C
lovosice - 2 lidi, tunely - 1 betonmix na ceste k I/63, AK I/63xD8 - nikde nikdo, shrabana ornice jeste z roku 2007
lovosice - 2 lidi, tunely - 1 betonmix na ceste k I/63, AK I/63xD8 - nikde nikdo, shrabana ornice jeste z roku 2007
Že by nebylo na tuto část stavební povolení? 
Lenny! dobrenze si nevšímej 
lenny a mbata si taky nevsimej
on je mamanek

MD: Veřejná vyhláška - Usnesení o přerušení stavebního řízení "Dálnice D8, stavba 0805 Lovosice - Řehlovice, část F - tunel Radejčín"
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/21779D6 ... 0IPK_1.pdf
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/21779D6 ... 0IPK_1.pdf