I/68 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
Re: I/11 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
Co myslíte, bude tam CB?
já si sem tam na kole určitě vyjedu 
I/11 every day
České Budějice, černo-bílý anebo cementobeton ... 
Podle reportaže IFKTV vyjedou stroje nejdřive za měsic.
https://www.youtube.com/watch?v=26U4ic9 ... jG8b8K6kfA
https://www.youtube.com/watch?v=26U4ic9 ... jG8b8K6kfA
Bude tam CB.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Lenny píše:Bude tam CB.
no pak doufám, že to bude kvalitní vymývaný beton ala Skanska na D1 220 - 226 L jestli to bude hrůza jako na R48 u Příbora pak
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Pokud budete mít někdo přístup k harmonogramu stavby, dejte prosím vědět. Díky
Na konci měsíce bude v Třinci schůzka s obyvateli, kde bude představen harmonogram a ten pak bude i následně i v médiích
I/11 every day
Kde je u Příbora hrůza?
MÚK Příbor západ - směr FM - to je drncání jako hrom a ŘSD mi řeklo, že je pro ně podstatnější drsnost než rovinatost, že to drncání neřeší, že je zajímá drsnost, která znamená bezpečnost provozu, s tím bych i souhlasil, ale pro 99% řidičů je podstatnější jet po rovné cestě než horské dráze, škoda, že na ŘSD to vidí opačně
z toho důvodu doufám, že na I/11 to bude lepší výsledek
PS: prý pouze odbočovací pruh na I/58 směr Lubina se bude letos brousit, kde je prý drncání nad normu, zbytek je prý v normě (pokud je drncání v normě, pak tu normu zrušit, či změnit tak, aby to bylo jako všude v Evropě, žádná tolerance, pouze naprostá rovina!!!) protože je tristní, že drncá nová cesta, která je v provozu od 30.11. 2011 a už se vlní a na ŘSD to neřeší, jako to je normálně k pláči ...
PS: prý pouze odbočovací pruh na I/58 směr Lubina se bude letos brousit, kde je prý drncání nad normu, zbytek je prý v normě (pokud je drncání v normě, pak tu normu zrušit, či změnit tak, aby to bylo jako všude v Evropě, žádná tolerance, pouze naprostá rovina!!!) protože je tristní, že drncá nová cesta, která je v provozu od 30.11. 2011 a už se vlní a na ŘSD to neřeší, jako to je normálně k pláči ...
-
evilcleaner
bumbiku pokud se nepletu, tak max podélná nerovnost při přejímacích zkouškách může být 4mm, měřeno čtyřmetrovou latí. to je přísné dost. např.: max 3mm nerovnost byla požadována při výměně obrusu na masarykově okruhu a to už je prakticky hranice čeho jde dosáhnout (při maximálním úsilí). protismykové vlastnostiby by broušením neměly být ohroženy. otázkou (bez jednoznačné odpovědi) je spíše životnost krytu, která by se broušením mohla poněkud snížit.
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
to sice chápu, ale co nechápu je, jak může úsek R48 Rychaltice - FM být dokonale rovný bez drncání, přesto drsný, a u Příbora to drncá a ŘSD na to kašle, a mikrobroušení cca 1 - 2 mm pro srovnání by snad tolik tu životnost nesnížila a když mohou zbrousit odbočovák, tak proč né i průběžné pruhy? PS: není náhodou na průtahu Hrádkem taky CB? mám dojem, že tam někde před Jablunkovem jsem po tom jel a bylo to fakt parádní svezení
-
evilcleaner
no divej, já ti rozhodně neodporuju, souhlasím, že by to mělo být celé v cajku. CB je i na průtahu hrádkem, kde je dost dobrý. jediný problém tohoto úseku je že se měl postavit plný profil (intenzita na to je a 1/3 aut potom odbočuje na návsí) 
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
asi to mělo dobrý důvod, proč se dělal půlprofil (nejspíš nedostatek financí) nicméně je fakt, že plný profil by byl pro mezistátní dálniční spojení ČR a Slovensko jistě mnohem vhodnější, tak snad v budoucnu se to dokončí, pokud se v tom úseku do budoucna s plným profilem počítá ...
S plným profilem se do budoucna počítá až na hranici CZ/SK. Problém je v tom, že od Jablunkova (resp. Návsí) na hranici to je postavitelné avšak momentálně nepotřebné (dnešní intenzity). Plný profil na průtahu Hrádkem je z hlediska intenzity více než potřebný avšak nepostavitelný - viz 20-leté tahanice o jeho umístění. Kdysi dávno jsem tu o tom psal.
treti cast tohoto useku (tranovice-nebory) zadani o stavebni povoleni... coz se mi zda skvele ! znamena to tedy, ze pozemky jsou jiz vykoupene, apod?
http://hnojnik.cz/prilohy/41-14.pdf
http://hnojnik.cz/prilohy/41-14.pdf
podle mě nejsou, jelikož v té žádosti nefiguruje hlavní trasa silnice SO101 pokud jsem dobře viděl ... tzn. jde o dílčí SP
Nějaká stavební aktivita na tomto úseku anebo ještě stále nic?
Ve čtvrtek a pátek byli viděni zeměměřiči, kteří začali trasu měřit odzadu, tj. od napojení na průtah Hrádku po kruháč u Slovnaftu. Název firmy na autě jsem nepřečetl, protože ten Duster měl na sobě asi 5-centimetrovou vrstvu ochranného bláta - asi proti komárům.Lenny píše:Nějaká stavební aktivita na tomto úseku anebo ještě stále nic?
taky jsem je tam viděl
....chtěl jsem to tady napsat ale říkal jsem si že tam možná měří něco jiného 
I/11 every day
Takže dnes, 2.9.2014, byl viděn na stavbě 1. BAGR !!!
Prováděl činnost
(neříkám, že bagroval) v korytě řeky Olzy ve Vendryni.
A mezi pekárnou Bajusz a hl. cestou vrtaři s vrtařskou vétřieskou vrtali vrt !
Prováděl činnost
A mezi pekárnou Bajusz a hl. cestou vrtaři s vrtařskou vétřieskou vrtali vrt !
Naposledy upravil(a) Robert dne 2.9.2014 16:37:35, celkem upraveno 1 x.
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Když ten bagr byl v korytě řeky, tak to nemusí být v rámci stavby silnice, možná tam potřebovalo Povodí Odry něco upravit.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
... neříkám, že nemáš pravdu, ale bylo to přímo v místě, kde bude údolní estakáda.Hanes píše:Když ten bagr byl v korytě řeky, tak to nemusí být v rámci stavby silnice, možná tam potřebovalo Povodí Odry něco upravit.