Odhalil jsem tajemství hroudy na exitu Jirny

To bylo keců, jak se na dálnicích nebude úsekově měřit...krtek700 píše: ŘSD zve média na instalaci kamerového systému úsekového měření na rekonstrukci D11 u Prahy 16. 5. v 10 hod. na km 8,0 ve směru na Prahu. ŘSD zároveň poskytne informace o plánu nasazení úsekového měření na dálniční síti. Na místě budou k rozhovoru i zástupci dodavatelské firmy
Fakt? A proč se teda instaluje 1,5 měsíce po zahájení výluky?mapman píše:To úsekové měření tam bude jen po dobu uzavírky
Ale houby - zrovna dneska jsem byl svědkem "téměř nehody" - kamiony v pravém jedou +/- 80, osobáky v levém +/- 95 a z toho pravého začne odbočovat náklaďák do stavby. Před tím ale musí téměř zastavit, takže kamiony zastavují též, spěchavci se cpu "hlava nehlava" do levého a ten téměř zastavuje následně také. A vzhledem k tomu, že se tam neměří, tak pro některé řidiče je MPR jen "kus plechu". Ten co, to valil přes 100 byl docela překvapenej a měl co dělat, aby to do těch před sebou při tom špuntu nenarval. Naštěstí to zvládl, jinak tam stojím ještě teď.Mike píše:čili to, že jsem si dosud pochvaloval, že se jezdí obousměrně 100 tak prdlajs...
asi ten plastovej policajt před Počernicemi neměl ten správný efekt
a to tak krásně funguje i nájezd od Jiren, kde kolikrát kamion nebo bus bliknou, ať jedu, že stejně do tý šikany budou brzdit
bylo to moc svobodných rozhodnutí nezávislých na zákonech a to se tady holt nenosí
Tak to je jiný odborník. Docela by mě zajímalo, jestli takhle vyjíždí pokaždé, nebo ho už napadlo si trochu lépe najetMajkii píše:Nájezd vozidla stavby je vidět třeba zde: https://youtu.be/HdaBNNC7qX0?t=41
Dopadne to jak na D1, kde se pár úseků měřilo, v poho levým 85 tacho a předjedete celou kolonu vpravo jedoucí 76.Mike píše:jestli je to 1,5min denně....
až se to rozkřikne - že se tam měří - tak to do sebe naperou, protože každej bude koukat jestli náhodou nejede 82kmh...
( to že je to v reálu 76kmh)
ráno ještě nic, odpoledne už jsem tam stožár viděl
ale zdálo se mi, že je jen v úseku směrem na Prahu
mapmane, omlouvám se, že prudím, ale mohl by jsi tu mýtnou bránu hodit např. na mapy.cz ? Jistě nebudu sám, komu uděláš radost. díkymapman píše:Konec by měl být na mýtné bráně:
https://mapy.cz/letecka?x=14.6264313&y= ... itch=0.037