I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
víte co je stejně nejzajímavější - že se buduje most nad polní cestou u Krpole, je tam i obrovský zářez a ještě větší Říp, ale tím to u zatáčky končí. Dál zatím nic, to se čeká na dokončení přeložky plynu a vody nebo proč se nekope už i od zatáčky?
Ale na závěr, my se tu rozplýváme nad snad otevíráním I/11 v roce 2015 a přitom kdyby debil Bárta v roce 2009 nezastavil stavbu, tak už nyní rok jezdíme po nové I/11. Ale jinak je pravda, že na stavbě se dost maká. Už se těším jak se začnou dělat pilíře přemostění pod Hrabyňákem a pak dělat MÚK VP, kudyma jezdím každý den
Ale na závěr, my se tu rozplýváme nad snad otevíráním I/11 v roce 2015 a přitom kdyby debil Bárta v roce 2009 nezastavil stavbu, tak už nyní rok jezdíme po nové I/11. Ale jinak je pravda, že na stavbě se dost maká. Už se těším jak se začnou dělat pilíře přemostění pod Hrabyňákem a pak dělat MÚK VP, kudyma jezdím každý den
Na Prodlouženou Rudnou - hr. okresů ještě nejsou vydána všechna SP.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Upřímně řečeno, neumím si představit, jak to za těch 19 měsíců stihnou. Jel jsem dneska kolem, a vidět je jen shrnutá ornice, a občas někde jakési potrubí .....harmonica píše:Pokud se nepletu a i podle předchozí debaty o stranu zpět, tak se změnilo UP: 8/2015 => 5/2015
Takže už jen cca 19měsíců a je to
Tak, tak ... debil Bárta .... to bezesporu platí stále ... tragické ovšem je, že ten člověk napáchal škody v řádu stovek miliónů, a nenese za to vůbec žádnou zodpovědnostpaja píše: Ale na závěr, my se tu rozplýváme nad snad otevíráním I/11 v roce 2015 a přitom kdyby debil Bárta v roce 2009 nezastavil stavbu, tak už nyní rok jezdíme po nové I/11.....
Však oni to ti (blbečci) daňoví poplatníci zaplatí, že .....
Country: každé pozitivum dobré, tak nebuď pesimista
. S nynějším nasazením si myslím, že to realné je, pokud nebude nějaké nemilá situace.
paja: na to přemostění kolem hrabyňáku se teším hodně
Akorát nemá někdo informace jak to bude v "hrabyňáku"? Protože nynější situace v zimě podle mě není prostě možná. Jeden kamion na letních a je hotovo. Z toho mám docela vítr, nehledě na to nás čekají dvě zimy ještě v takovém stavu.
paja: na to přemostění kolem hrabyňáku se teším hodně
Akorát nemá někdo informace jak to bude v "hrabyňáku"? Protože nynější situace v zimě podle mě není prostě možná. Jeden kamion na letních a je hotovo. Z toho mám docela vítr, nehledě na to nás čekají dvě zimy ještě v takovém stavu.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Co to je prosím "kamion na letníchharmonica píše:Country: Jeden kamion na letních a je hotovo.
letní pneu
jinak nevím, zda jsem viděl dobře při zapadajícím slunci, ale na MÚK Rudná to vypadá, že je položená 1. vrstva asfaltu, ikdyž tomu příliš nevěřím, spíš ukázkově uválcován štěrk
jinak nevím, zda jsem viděl dobře při zapadajícím slunci, ale na MÚK Rudná to vypadá, že je položená 1. vrstva asfaltu, ikdyž tomu příliš nevěřím, spíš ukázkově uválcován štěrk
Pajo, jde o to, že kamiony nemají letní a zimní pneu, jezí na jakýchi univerzálech na hnané nápravě tahače.paja píše:letní pneu
Ta MÚK Rudná je divná. Na jedný straně už dělaj obrubníky a doplňky na větvích, ale na druhou stranu na přemostění není udělanej ani ťuk..............
Nejspíš potřebují uvolnit staveniště pro výstavbu mostu přes II/647. Bude se nejspíš jezdit po větvích křižovatky. A dnešní II/647 bude využita pro stavbu skruže mostu přes II/647.
aha, to jě fakt, taky mě to mohlo napadnout. Stejně ale nechápu, jak to udělají, aby se dalo po větvích najet dolů od Bílovce směrem na Vřesinskou..........to křižuje Rudnou.
Zapoměl jsem že na fóru je zase pár rejpalů, omlouvám se mělo tam být "letních". Pointa je stále stejná.viky píše:Co to je prosím "kamion na letních"
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Dle mě se bude jezdit nějak takto http://www.mapy.cz/#!x=18.168723&y=49.8 ... IkfjsGVfjv
Pointu nechápu,za rejpala se ne považuji.Na jízdu v kopci u kamionu mají podstatnější vliv jiné věci,než stav pneu.Nejvíc to,je-li prázdný,nebo naložený.Potom je to mezičlánek mezi volantem a pedály.Pak možná pneumatiky...harmonica píše:Zapoměl jsem že na fóru je zase pár rejpalů, omlouvám se mělo tam být "letních". Pointa je stále stejná.viky píše:Co to je prosím "kamion na letních"
To,že kamiony žádné letní a zimní u nás nemají,bohužel široká veřejnost je v tomto dezorientovaná.A ještě když o tom zpívá Nohavica v Ladovské zimě.... No ale pravda,kdyby zpíval o univerzálech,asi by se mu to nerýmovalo
tak přemýšlím nad MÚK VP - nevíte náhodou, proč se tam nebuduje přemostění nové I/11? ramena jsou připravené (sice nahrubo, ale jsou), ale to je snad jediná MÚK ze stavby, kde se nějak před 2 týdny zastavila práce
Jo, jo, je tam asfalt, dneska jsem tam projížděl ...paja píše: jinak nevím, zda jsem viděl dobře při zapadajícím slunci, ale na MÚK Rudná to vypadá, že je položená 1. vrstva asfaltu ....
A na křížení s Vřesinskou to vypadá, že se intenzivně pracuje, je v přípravě přeložka cesty a z jedné strany vybagrovaný dost hluboký zářez
Nové fotky ze stavby ze dne 25. a 26. 10. 2013.
Zatím několik z mostu SO206 Hrabyňka, MÚK Vřesina, budoucí SO203 - estakáda přes potok Porubka, MÚK Rudná; a brzy i jiné.

Zatím několik z mostu SO206 Hrabyňka, MÚK Vřesina, budoucí SO203 - estakáda přes potok Porubka, MÚK Rudná; a brzy i jiné.
- Přílohy
-
- .
Montáž mostu SO206 přes údolí potoka Hrabyňka.
. - IMG_5155 - Kopie.jpg (206.42 KiB) Zobrazeno 7860 x
Naposledy upravil(a) Vladimír dne 28.10.2013 7:28:05, celkem upraveno 2 x.
klobouk dolů, super foto
- Přílohy
-
- .
Výstavba úseku v km 1,9 pod stávající I/11 (pod Hrabyňákem).
. - IMG_5504 (2).jpg (241.99 KiB) Zobrazeno 7736 x
silnice I/11 (ulice Rudná), Poruba, Ostrava
10.11.2013 00:00 - 30.03.2014 23:59
omezení práce na silnici , Ostrava, sil. I/11 - ul. Rudná křiž. sil. I/11xII/647 - úplná uzavírka, objízdná trasa vedena po nově vybudované rampě, souběžně se silnicí č. I/11
Objížďka - Ostrava: silnice I/11 (ulice Rudná) - silnice II/647 (ulice 17. listopadu), Poruba, Ostrava,
Vydal: Krajský úřad Moravskoslezského kraje
vypadá to asi takto, bude se jezdit pouze novou jižní rampou nově budované MÚK
10.11.2013 00:00 - 30.03.2014 23:59
omezení práce na silnici , Ostrava, sil. I/11 - ul. Rudná křiž. sil. I/11xII/647 - úplná uzavírka, objízdná trasa vedena po nově vybudované rampě, souběžně se silnicí č. I/11
Objížďka - Ostrava: silnice I/11 (ulice Rudná) - silnice II/647 (ulice 17. listopadu), Poruba, Ostrava,
Vydal: Krajský úřad Moravskoslezského kraje
vypadá to asi takto, bude se jezdit pouze novou jižní rampou nově budované MÚK
tak dneska tam pojedu, tak poreferuju, jaké to je
jsem zvědav, kdy tam začnou s betonáží patek pro budoucí most
jsem zvědav, kdy tam začnou s betonáží patek pro budoucí most
Tak jsem včera tímto úsekem projel, jde vidět, že to je stavba, ještě je to dost hrbolaté a je to fakt pouze provizorium. Ale jsem zvědav, co stihnou udělat do konce března. Pak se bude jezdit nejspíš pořád stejně.
může mi někdo vysvětlit, co je za nápad uprostřed listopadu a hlavně uprostřed stavby pokládat asfalt u Krpole na rozestavěném úseku?
Nebude tam objížďka či nějaká manipulační plocha?
tak tam určitě ne, protože to je cca 10m pod úrovní současné I/11