Dále, tvrdit, že oni jsou *** protože vybírají peníze i tam, kde nemusejí, to není jejich chyba, tak je nastaven systém se zhora, i když to každý politik a ředitel jejich obvodu odmítne, je to tak. Nevybereš co máš, nedostaneš, co dostat můžeš. Není to jen u vás, je to i jinde.
Co se týče probliknutí, sám to dělám. Dělat budu. Jsem řidič, ne policista. A jsem si vědom i toho, že i bezdůvodné bliknutí je na pokutu ... sám jsem za něj kolikrát vděčný.
A jinak zastavuje se všechno, je to jen subjektívní dojem, že zrovna někoho. Zastavují se tak starší vozy, jak novší luxusnější modely. Kdysi se nadávalo v 90-letech proč nezastaví i ta BMW. Zastavují se dodávky, nákladní vozy a taky autobusy. Zastavují se cyklisté. A dokonce se sledujei projíždění přes železniční pr. atd. atd.
Osobně bych já rozhodně nevyjel z řádku abych blikal na někoho odzadu, že před ním je policejní vůz. Ale taky když to někdo provede, tak mi to nějak nepřekáží. A to už kdo je jaký člověk a co dělá a proč nesnáší jiná povolání, to nepatří dle mého sem. Je to každého věc.