U těch značek je tohle ale snad ještě větší svinstvo, než u dálnic, tam to lze pochopit, když jde o mld a hrozily by trestní stíhání atd., ale jsem zvědav, kdo bude žalovat úředníka za to, že nepovolil někde nějakou značku.
Např. co totálně nesnáším, jsou omezení na 70 km/h u nově vybudovaných zastávek pro BUS, kde jsou dlouhé zálivy, že ten BUS brzdí víceméně až mimo silnici. Chodec se proboha musí stejně rozhlédnout, jaký je rozdíl, jestli ten kamion jede 70 nebo 90, stejně nezabrzdí, když natrefí na blbce. Přijde mi, že ruku v ruce se zlepšováním infrastruktury se stejně více omezuje, přitom logika by měla být přesně opačná.
Každopádně díky za pozitivní zprávu, že tam s tím STOPkovým svinstvem se snad bude něco dělat, tohle by totiž nevymyslel ani mozek Piráta, ani prince Miroslava ani nikoho s alespoň průměrným IQ.
A jinak jsem zděšen, že byly na výběr 3 varianty - STOPky, přednosti v jízdě a značky žádné. Výběr prvních dvou variant je snad možný fakt jen v ČR, naštěstí ne napříč celou ČR