bumbik píše:k.ú. Předmostí ... chybí 1 pozemek na orné půdě
tak už je zaplombováno řízení o převodu 1/2 na ŘSD, druhý půlpodíl patří soukromému zemědělci, doufám, že to brzo prodá pak už jen vyřešit ty zahrádkáře a je celé Předmostí vykoupeno
a v k.ú. Dluhonice u pozemku, který má X vlastníků, jeden z nich prodává svůj malý podíl (zaplombováno), takže také pokrok
super, ale dokud nejsou vykoupeny všechny pozemky a uzavřena všechna věcná břemena na přeložky sítí a potvrzená EIA od MŽP, tak zkrátka nebude SP a tudíž ani soutěž na zhotovitele, takže to předběžné oznámení tam může být klidně další rok či dva ...
co se týče výkupů pozemků, tak jsem si dal tu práci ... pozemky ŘSD, města Přerova, SPÚ, VLaS, zkrátka vše, co už je v podstatě vykoupeno, akorát chybí některé pozemky pod krajskými silnicemi, s tím jsem si už nehrál takže poměrně přesný stav aktuálního stavu výkupu pozemků, akorát běží několik vkladů, což v řádu týdnů bude přepsáno
tak v k.ú. Předmostí se konečně přepisuje poslední spolupodíl na poslední velké parcele na poli, tzn. už chybí "jen" chatky a jejich přilehlé zahrady a zde také pokrok:
přepisují se hned 3 chatky a 1 spolupodíl na chatce chybí posledních několik vlastníků a je celé k.ú. Předmostí kompletně vykoupeno!
zároveň se na k.ú. Přerov přepisuje velká parcela v budoucí MÚK Přerov - centrum, a ÚZSVM řeší několik parcel s nedohledanými řádnými vlastníky + se vyvlastňují některé parcely s více vlastníky
k.ú. Dluhonice ani TJ hřiště ani domy pana Gereše a paní Pfeilerové se zatím vykoupit nepodařilo
Mario, pokud jsi četl, kolik pozemků ještě zbývá vykoupit a jistě víš, kolik chybí smluv na věcná břemena, tak 3/2018 vyhlášení zakázky dává smysl, sleduju postup přípravy a do konce příštího roku určitě všechny smlouvy nebudou připraveny, to je beton ...
Bumbik: Vyhlášení zakázky ve 3/2018 beru, ale troufám si tvrdit, že za měsíc to asi nestihnou vysoutěžit, vybrat vítěze a předat staveniště. Podle letáku stavba má začít ve 4/2018 - na což tady upozorňuji.
Při sledování toho videa se ve mně střídal údiv a zlost. Jestli uvedené video odráží skutečný průběh toho jednání, tak je to na pováženou. Jak je možné, že ještě není jasné, podle kterého posudku bude cena a jestli se budou dělat nějaké další posudky (což jsem pochopil z vyjádření prachaře). To by snad mělo být vše vyřešené a těm lidem dávno vysvětlené.
tak už se převádí další pozemky v k.ú. Předmostí + chaty, chybí vyřešit celkem 6 chat + několik spolupodílů, jinak už má ŘSD celé k.ú. vykoupeno
dále se převádí něco málo v k.ú. Lověšice a Přerov, ale stále toho dost chybí stejně jako v k.ú. Věžky, kde toho chybí dost a nepozoruji tam žádnou změnu, žádná změna není ani u k.ú. Horní Moštěnice či Bochoř, no jestli se letos bude soutěžit, je to super, příští rok ZAV, ale během příštího roku podle mě nezískají všechny pozemky, aspoň né, pokud se nevyřeší Dluhonice, kde zatím není žádný pokrok a co se týče vyvlastňování, tak se vyvlastňuje pouze v k.ú. Přerov, kde jsem napočítal 7 pozemků v procesu
Neboj bumbiku, oznámeno to je, takže to musí co chvilku vypsat. Resp. je to podobné jako u D35, kde jsou s tím podle mě s přípravou ještě dále, bohužel zatím stále nic. U ostatních zakázek co se vypsaly je otevírání obálek ke konci roku + nějaký čas na vyhodnocení, když to bude vypsáno letos možná se opravdu příští rok začne něco dělat.
....navíc u D35 to vypsáno už je, vlastně už to je vypsáno u všech staveb, u kterých se předpokládá zahájení výstavby v roce 2017, krom této. Navíc u většiny je řízení 2 kolové, takže obálky s konečnými nabídkami až příští rok .....
Přerov je zakletý, jako jediný bude zase "pokusný králík" takže mi to nápadně připomíná soutěž na zhotovitele 0137, počítám, že zas 1. pokus skončí ÚOHS/v koši a za pár let v 2. pokusu se to teprve vysoutěží, zkrátka neštěstí
tak a třikrát hurá!!! vypsána soutěž na zhotovitele 0136 Říkovice - Přerov - objevilo se to dnes na egordionu jako užší řízení (asi opět 2 kolové) 16. 12. 2016 otevírání obálek s kvalifikacemi, pro účast v 2. kole
bumbik píše:tak a třikrát hurá!!! vypsána soutěž na zhotovitele 0136 Říkovice - Přerov - objevilo se to dnes na egordionu jako užší řízení (asi opět 2 kolové) 16. 12. 2016 otevírání obálek s kvalifikacemi, pro účast v 2. kole
Je vidět, že informace v letáku jsou úplně k ničemu... V pár dnů starém letáku se uvádí, že VZ bude v 3/2018 a oni to vypíšou jen o 2,5 roku dřív...