Úsek D35 (který má kolem Olomouce SSÚD) byl v rámci ŘSD ze silniční Správy Olomouc přesunut na celorepublikový odbor dálnic. Tam bylo rozhodnuto o projekční přípravě (již běží) nových úseků oprav v km 280,9 - 282,9 (CB z roku 1997) a 292,8 - 294,9 (CB z roku 1999) oboje oba směry. Ten úsek 295-296 bude změněn v rámci výstavby plynulé trasy D1 (na 0137) a výstavby nových kolektorů na D35. Vše uvedené bude v asfaltu.bumbik píše:Po včerejší jízdě to nevidím jinak, než, že ŘSD by mělo urychleně začít projektovat:
D35 Oprava CB vozovky km 290 - 296,5 L+P to je něco strašného - začíná z toho pomalu být druhý Vyškov!
D35 opravy
Re: D35 opravy
2 hh: Troufneš si odhadnout termín realizace ? díky
Půlka 2017, půlka 2018. To druhé i v závislosti na DIO 0137 (snaha o jednu uzavírku stavby a opravy).
Zbytek zatím stačí udržovat a uvidí se.
Děkuji
Termín je to v našich podmínkách více než dobrý....
měl jsem úspěšný den a teď si s chutí dám panáka a oslavujihh píše:Půlka 2017, půlka 2018. To druhé i v závislosti na DIO 0137 (snaha o jednu uzavírku stavby a opravy).
nic lepšího se snad ani stát nemohlo!
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
To už nebude D35 v betonu?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
bumbiku, ty máš oči všude, tak doufám, že slavíš i kvůli tomu, že vláda /snad/ konečně projedná ZAV na D11. Dobrých zpráv není nikdy dost... Hezký večer 
Na obchvatu Olomouce probíhá pokládka podkladní vrstvy.
Včerejší průjezd směr Mohelnice
Co chtějí v tom střeďáku do prosince dělat? 
směr Olomouc
směr Olomouc
U Mohelnice jsou už na několika místech nainstalovaná středová svodidla.
Deník píše o opravě D35 u Mohelnice viz.
http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region ... 60729.html
http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region ... 60729.html
V sobotu v noci probíhala pokládka CB krytu u Olomouce. Chválím, že byl vytvořen připojovací pruh a odstraněna stopka ve směru na Ostravu.
Lenny, opravu realizuje Strabag, on má vlastní CB finišér nebo to pokládají hoši z DSP ?
Má stejný finišer jako DSP. Viděl jsem ho už v roce 2012. Nevím, jestli po koupi matky DSP Strabagem došlo k vyčlenění části lidí a techniky z DSP do Strabagu, ale možné to je.
Tak pokud jsem dnes viděl přes svodidla dobře, tak CB povrch by měl být hotov v celém úseku, finišer na začátku úseku už postaven bokem.
U Mohelnice se jezdí obousměrně v levém pásu a uzavřena je pravá polovina MÚK Loštice.
opravenej usek kolem Olomouce už částečně otevřely,ale je to snad ještě v horším stavu než když to začli opravovat 
Horší CB jsem asi neviděl
-
evilcleaner
už jsem po tom taky jel a rovinatost mi přišla dobrá, ostatní věci z auta těžko posoudit. hádám, že vám asi přijde na závadu vzhled u vymývaného betonu, že?
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
Rovinatost v pohodě, spáry nejsou cítit. Ale neskutečné vibrace, to jsem fakt nikde neviděl. Čím to může být? Příliš hrubé kamenivo?
-
evilcleaner
asi to vymetli pořádně 
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
přesně tak auto se třepe celkem dost, u velkého auta (galaxy) to ani nebylo až tak brutální ale když sem to jel plackou (MX5) bylo to hodně drsné. 
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Ten povrch je katastrofa, jak akusticky, tak rovinatostí. Ty přechody na pracovních spárách jsou velmi výrazné. 
R48 -> D48 se podařilo!