(Ex)ministr dopravy Bárta

Příprava, výstavba, provoz, dálniční poplatky, známky, elektronické mýto, PPP, legislativa, tunely, mosty
Odpovědět
Bobek

Re: Ministr Bárta

Příspěvek od Bobek »

No a to, že se dosud nezahájilo vyvlastnění, je chyba Havránkové? :mrgreen:
Království a půl princezny za 511.
obr

Příspěvek od obr »

to, že se státní úředníci nechávají tahat za fusekli od pí Havránkové, je určitě zodpovědností těch úředníků. On na tom stát živí několik právníků a ti vydělali již ranec peněz (nedávno tady byl link , kolik milionů, nechce se mi to hledat). Tak jaképak spěchy.
obr

Příspěvek od obr »

nevíte, už nějaký ministr ODS nabídl statečnému Škarkovi - bojovníku proti korupci místo na svém ministerstvu ? Tak jako Bárta Michálkovi ? :)
jonáš

Příspěvek od jonáš »

dobrenz

celkove to vypovida o stavu ceske ateisticke spolecnosti

Příspěvek od dobrenz »

totalni dekadence ve statni sprave, ubohe skolstvi produkujici tisice tupounu a mindraky z nemcu. Pokud se neco z gruntu nezmeni, tak se dalnice nedostavi. A Havrankova-to snad pozna i male dite, ze kope za penize a ne za nejakou zeleninu...
JirkaS

Re: celkove to vypovida o stavu ceske ateisticke spolecnosti

Příspěvek od JirkaS »

dobrenz píše:totalni dekadence ve statni sprave, ubohe skolstvi produkujici tisice tupounu a mindraky z nemcu. Pokud se neco z gruntu nezmeni, tak se dalnice nedostavi. A Havrankova-to snad pozna i male dite, ze kope za penize a ne za nejakou zeleninu...
Jdi už s tím německým blbnutím zpět do Říše :kladivo:
Standa

Příspěvek od Standa »

dobrenz píše:totalni dekadence ve statni sprave, ubohe skolstvi produkujici tisice tupounu a mindraky z nemcu. Pokud se neco z gruntu nezmeni, tak se dalnice nedostavi. A Havrankova-to snad pozna i male dite, ze kope za penize a ne za nejakou zeleninu...
Dobroníne, moc si to Německo neidealizuj, mám pocit, že zamindrákovaných tupounů je tam výrazně víc, než u nás, alespoň podle vlivu "zeleniny" soudě.
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

Standa píše:Dobroníne, moc si to Německo neidealizuj, mám pocit, že zamindrákovaných tupounů je tam výrazně víc, než u nás, alespoň podle vlivu "zeleniny" soudě.
Tam je to tradice. Němci vymysleli komunismus, nacismus a teď se dali na zelenou víru :-)
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Vypadá to, že Bárta končí, to už je řekl bych skoro jistota:

http://zpravy.idnes.cz/hraje-se-o-vzpou ... domaci_kop

A možná nás čekají předčasné volby.
vaclav

Příspěvek od vaclav »

ze na nej reagujete, mam ho bloknutyho, ale diky vasim reakcim jsem nucenej ty blaboly cist...

jinak ta kauza drobil mi pripomina tumovou z lonskeho podzimu z brna. na tohle si proste politik musi davat pozor a i kdyby barta opravdu jen pujcoval, tak je to osudova chyba. myslel jsem ze je chytrejsi.
vaclav

Příspěvek od vaclav »

a uz se to vali, tak u barty asi nebyl probelm slevit 20% slevy klientum v dobe krize, jak rad rikal po nastupu na ministerstvo a chtel inspirovat stavebni firmy, jemu totiz porad asi zustaval hezky 30% zisk, viz:

Podle uzavřené smlouvy měla ABL provést od 14. května do 1. června 2009 bezpečnostní analýzu dvanácti objektů Navatypu. Za to měla dostat 8,8 milionu korun, a to za devatenáct dní práce.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/netradicni-spoje ... domaci_kot
Standa

Příspěvek od Standa »

vaclav píše:ze na nej reagujete, mam ho bloknutyho, ale diky vasim reakcim jsem nucenej ty blaboly cist....
Tak to se omlouvám, ale občas mu ty ideály trochu pokazit musím ;) !
vaclav

Příspěvek od vaclav »

Standa píše:
vaclav píše:ze na nej reagujete, mam ho bloknutyho, ale diky vasim reakcim jsem nucenej ty blaboly cist....
Tak to se omlouvám, ale občas mu ty ideály trochu pokazit musím ;) !
no jo, jenze tim, ze reagujete, mu prave delate radost.

jinak s bilym lvem bartou to vypada spatne.

http://www.novinky.cz/domaci/230099-koc ... lionu.html
obr

Příspěvek od obr »

ministr Bárta - vypadá to na klasické - zloděj volal, chyťte zloděje

při vzpomínce na Bártovy řeči o minulých zlodějích a talíř s čočkou třeba při otevírání 512-514 nezbývá nežli - kolik km nových dálnic po něm samotném zůstane ? kde je nová legislativa ? Co superstrategie ? :(
Marty

Příspěvek od Marty »

Tyjo... zajímavé je, že tyto věci se okolo Bárty dějí poté co šlape na paty Skansce... Mě osobně Bárta nebyl sympatický delší dobu - ale tohle co se děje mi fakt smrdí... Nějak moc náhod naráz.
vaclav

Příspěvek od vaclav »

Marty píše:Tyjo... zajímavé je, že tyto věci se okolo Bárty dějí poté co šlape na paty Skansce... Mě osobně Bárta nebyl sympatický delší dobu - ale tohle co se děje mi fakt smrdí... Nějak moc náhod naráz.
soulasil bych, ale je tam ta koci... pujcil byste znamemu 170k v obalce na dobre slovo nebo byste to udelal aspon bankovnim prevodem, aby jste mel alespon nejaky dukaz? teda chapu, ze barta je bohac a pujcit 170k je jako bych ja pujcoval znamemu 17 stovek. v tomhle svetle je logicky i jeho pozadavek na 150k za pokutu.

barta si za to muze sam (dat komukoli obalku se 170k - coz priznal).
i tohle je (bohuzel) politika.
Naposledy upravil(a) vaclav dne 7.4.2011 14:25:57, celkem upraveno 1 x.
obr

Příspěvek od obr »

márty - myslíte, že Skanska zaplatila Škarkovi, Kočí a dalším poslancům z VV více nežli Bárta ? :o
Marty

Příspěvek od Marty »

obr píše:márty - myslíte, že Skanska zaplatila Škarkovi, Kočí a dalším poslancům z VV více nežli Bárta ? :o
Netvrdím, že to tak je, jen je to jedna z mnoha možností co mne napadají. Že by byl náš Napoleon bez inteligence, a vše by bylo tak jak popisují média, se mi zdá až moc jednoduché a divné... No, kdo ví zda se někdy dozvíme kdo za tím vším stál.

No nic - koho tipujete na dalšího ministra dopravy ?
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Marty: Teď do předčasných voleb to nemá cenu řešit a po volbách těžko říct, koho soc-dem vybere.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Volby hnedtak nebudou .. právě proto ;-)
obr

Příspěvek od obr »

já tipuju na ministra dopravy Dana Ťoka. Snad se bude konečně stavět ! :)
Pime

Příspěvek od Pime »

Nevim,ale VV slapaly na paty mnoho ODS a CSSD politikum,
co meli za prsty nejaky chlup z verejnych zakazek.
Vemte si Severni Cechy RSD v dalsich reg. take vymeneni manazeri,
+ skanska + Vondra atd.
"a ja mam velke zivotni naklady prece si je kvuli Bartovi nenecham snizit".
Dalo se jen cekat ,kdy na Bartu neco najdou,
a nejhorsi je kdyz se Vam zenska chce pomstit ta se da vyuzit ke vsemu.
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Ono těžko tipovat, když není zřejmé, jak se situace vyvine. Není ani jasné jaká strana případně klub odpadlíků bude ministra vybírat. To se dozvíme možná za pár dní.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Však Bárta má taky vysoký životní náklady. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/poli ... 98446.html :lol:
Vidim to na vnitrostranickej puč, neměl kandidovat proti Johnovi, ten určitě zná spoustu podobnejch podrazáků ještě ze svý práce pro Novu .. ;)
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Myslíš "novinářů"? :D
R48 -> D48 se podařilo!
Odpovědět

Zpět na „Všeobecné“