Komunální politika v Praze

Off-topic pokec
Odpovědět
Dr.Fe1

Re: Komunální politika v Praze

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Vždycky je to o volbě menšího zla.
Co se týče severního trasování okruhu, tak nemám vyhraněný názor. Mírně preferuji stávající variantu, u které je přeci jen vyšší naděje na realizaci v dohledné době. I když ...... už hodně dlouho je to na mrtvém bodě.
1975

Příspěvek od 1975 »

Šubrtová z Běchovic kandiduje za jinou stranu = SNOP

Starosta Suchdola je až na 14. místě kandidátky. A to by museli získat přes 20%. Suchdol měl minule 2498 voličů, takže ani preference moc nepomohou.[/quote]

Moje chyba, je tam za Trojkoalici Petra Kolínská, ne Šubrtová... i když názorově to moc velký rozdíl není :o)
Mike

Příspěvek od Mike »

nevím jak magistrátní web, ale tohle asi taky nebude vycucané z prstu
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014100301
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014100401

mě je to v principu jedno
pracovní auto je eu2
cestovní eu4
tak holt - v případě potřeby - začnu v centru parcovat tím cestovním
pracovní stálo 300, cestovní skoro 700
tak bude asi kilometr pro zákazníka dražší
anebo si holt objedná nějakého rezidenta s vyjímkou
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Standa

Příspěvek od Standa »

Zajímavý názor Romana Jocha. Trochu mě překvapuje, že ani nezmínil Svobodné.
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Nezaznamenal jsem žádnou velkou antikampaň proti Hudečkovi, takže žádný backlash podle mě nenastane. Kromě těch biillboardníků, kteří se mu zjevně takto mstili za to, že se snaží o omezení reklamy a sám to porušuje, nevím o ničem.
Je pravda, že se hodně psalo o jeho úvodním volebním projevu, kde vykřikoval něco jakože jenom Praha je důležitá a na ostatní města se má stát vykašlat .... ale to bylo tak nebetyčně idiotské vystoupení, že není divu, že to média rozmázla.
Ptákjarabák

Příspěvek od Ptákjarabák »

Já jsem tedy hnusnou masivní antikampaň zaznamenal a na mne má přesně ten opačný dopad, tzn. že to TOPce hodím I když mi Hudeček připadl jako arogantní fracek a když jsem se ho ptal, zda čtyři barvy v územním plánu nejsou málo, řekl mi že podle něho by stačily dvě (zastavitelné a nezastavitelné území). Alespoň nezpochybňují stanovené koridory komunikačního systému v Praze na rozdíl od (jak jsme si výš ukázali) ANO, Trojkoalice a Kaslovců. A myšlenka, že tunel Blanka by měl přinést zlepšení komfortu i chodcům a cyklistům, mi přijde dobrá. Bůh s námi.
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Politické názory různých lidí jsou různé a je potřeba vzájemné tolerance, ale přiznám se, že rozhodovat se podle toho, že je proti někomu podle mého názoru vedena antikampaň, to je pro mě těžko pochopitelné. Já se snažím rozhodovat podle sebe a ne podle toho, jak píše nějáký novinář a na základě toho se k tomu vymezovat pozitivně či negativně.
xman

Příspěvek od xman »

Stačí si pustit tohle:
http://video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-3-10 ... 590604f2e/
A je naprosto jasné, kdo se v Praze volit nedá. Ona je úplně b**á.
GiuseppeS

Příspěvek od GiuseppeS »

Standa píše:Zajímavý názor Romana Jocha. Trochu mě překvapuje, že ani nezmínil Svobodné.
A proč by měl? Jim někdo ubližuje? Nebo snad zkomunikovali, proč by měli mít primátora? Nechci vám brát iluze, ale 97% lidí ani netuší, kdo je jejich lídr kandidátky či jak se liší od OK strany nebo jiných hnutí proti zónám apod.
GiuseppeS

Příspěvek od GiuseppeS »

Kuba píše:Pro vaši informaci tady je názor Jana Kasla na variantu severní části pražského okruhu - takže tak...
http://www.youtube.com/watch?v=w3c0t9rydnY
čas cca 1:07
To je celkově velmi zajímavě manipulativní reportáž ... Hlavně ti zlí spekulanti s pozemky ... pokud má někdo pozemky mezi Suchdolem a letištěm, tak na odsunutí okruhu možná naopak vydělá, protože je bude moc zastavět ještě lukrativnější developerskou zástavbou, ne?
Mike

Příspěvek od Mike »

do které budou všichni jezdit na kole
cháchá
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
P_V

Příspěvek od P_V »

Z předběžných výsledků se bojím, že Ano, nechceme dospět k žádnému okruhu.
Sopko

Příspěvek od Sopko »

P_V píše:Z předběžných výsledků se bojím, že Ano, nechceme dospět k žádnému okruhu.
Tak to vypadá, že minimálně na 4 roky se udělá okruhu pápá :-(
Navíc jestli se opravdu primátorkou milionového města stane největší b...a zvaná Kočí 2, tak potěš koště.
pivko

Příspěvek od pivko »

Tak to dopadlo nejhůř jak mohlo. Asi budem na cyklobuznu z Holomóca ještě se slzou v oku vzpomínat. A Praha 3, to je teprv masakr.
michal

Příspěvek od michal »

Pražský okruh? Prostě ho zastavíme...
michal

Příspěvek od michal »

Podíval jsem se do jejich programu. Jestli dostanou od koaličních partnerů šanci jej v oblasti dopravních staveb dodržet, tak se právě nacházíme v bodě nula... :cry: Už ani Sobotka s podporou 511ky ve stávající trase to asi nezachrání...
pivko

Příspěvek od pivko »

No hlavně pokud se to ještě doplní zelenýma z Trojkoalice, že. Ti i ze stávajících částí okruhu udělají městské bulváry s cyklopruhama.
Pavel Q

Příspěvek od Pavel Q »

Tak ANO a TOP nechtějí spolu do koalice. Jestli dobře počítám, jsou v Praze tyto možnosti: ANO-ČSSD-ODS, ANO-ČSSD-Trojkoalice a TOP-ČSSD-Trojkoalice-SZ. Koalice TOP a ODS + někdo se taky nedá očekávat, takže bude záviset na ČSSD, s kým půjde.
P_V

Příspěvek od P_V »

Je zvláštní že pro ANO hlasovali i na Praze 4, když si přitom stěžují na II a III magistrálu a východní okruh co nejdřív by jim odlehčil. Spořilov by se měl demonstrativně trhnout. :)
pivko

Příspěvek od pivko »

Jsou dvě možnosti. Buďto toto téma lidi ve skutečnosti nezajímá (ale to bych se divil, protože doprava byla jedno z hlavních témat letošní kampaně) anebo jsou prostě a jednoduše hloupí.
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

Jen se ukazuje, že programy nikdo nečte. ODS a ČSSD mají mizernou pověst, Hudeček se taky znemožnil, tak spousta lidí volila "spásné" ANO, to se ještě v Praze neznemožnilo. Výsledek je ovšem strašný - koalice ANO, ČSSD, Trojkoalice znamená nejen zastavení dopravních staveb na 4 roky, to by se ještě sneslo, ale nejspíš i likvidaci plánovaných koridorů.
Překvapila mě ovšem Praha 8, kde je ODS druhá, přitom zrovna tady se tato strana znemožnila víc než dost, o starostovi nemluvě.
michal

Příspěvek od michal »

Já jsem hlavně zvědavý, jestli to všechno odpískají, a pak začnou zjišťovat, kde to teda postaví. Nebo jestli nejdřív začnou zjišťovat, že to jinde ani nepostaví, a tak se možná aspoň ta 511ka zrealizuje... Představa, že tranzit bude po JS a Spořilově jezdit dalších 30 - 40 let asi místní nepotěší. Já myslím, že 511ka je na vládní krizi, protože ji Sobotka podpořil.
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

michal píše:Já myslím, že 511ka je na vládní krizi, protože ji Sobotka podpořil.
Z hlediska Babišovy partaje asi 511 problém není, i když hlásali něco jiného. Oni vlastně žádný pevný program nemají, rozhodují se podle "výhodnosti", takže dokáží být velmi flexibilní. Když si spočítá počet Spořilováků a proti tomu Běchovických, logicky mu vyjde, že ji má podpořit. Ovšem Trojkoalice bude problém, tam jsou ideově pevní soudruzi.
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Jak píše Jirka, v ANO bych zas takový problém neviděl, jelikož vlastně nemají žádný program, mohou být už zítra hlavním zastáncem dostavby. Zato trojkoalice, té bych se ba víc.
P_V

Příspěvek od P_V »

Vždyť v tom anoprogramu jasně píší a to hned dvakrát, že okruh vs Běchovice, Černý most, Chabry, Suchdol je nevhodný, nesmyslný, navzdorý věcným argumentům a vylobbovaný spřáteleným podnikatelem. Nevím jak tomuhle můžete říkat žádný program.
Odpovědět

Zpět na „Odpočívka Na České dálnici“