Viky vidím to úplně stejně, mám strach opravdu jen z té zvěře.
Akorát horší je to když prší, to už v noci tak prima není, to nemám vůbec rád.
Mikrospánek
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mikrospánek
R48 -> D48 se podařilo!
To je jasné.Asfalt,zvlášť nový pohltí skoro všechno světlo z reflektorů a nevidíš nicMartin z Ostravy píše:Viky vidím to úplně stejně, mám strach opravdu jen z té zvěře.
Akorát horší je to když prší, to už v noci tak prima není, to nemám vůbec rád.
-
Diaľničiar
- VIP
ad viky: když je kvalitní dopravní značení, neměl by to být problém 
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Takové reflexní patníky udělají hodně, zase zmíním svou oblíbenou cestu Fulnek-Odry-Potštát-Velký Újezd
, kde v MS kraji jsou luxusní patníky i odrazky na středu cesty a se změnou kraje tomu již tak není a změna je to razantní.
R48 -> D48 se podařilo!
No ty středové odrazky nejsou špatné na široké silnici,ale třeba na dvojce z Vítkova do Oder jsou nabouchány v úseku,který je v okrese OP a tam je to na obtíž,protože je silnice úzká a plná zatáček a ty odrazky vychází přesně na levé kolo,když jedu s dodávkou,tudíž je cesta nepříjemná.Martin z Ostravy píše:Takové reflexní patníky udělají hodně, zase zmíním svou oblíbenou cestu Fulnek-Odry-Potštát-Velký Újezd, kde v MS kraji jsou luxusní patníky i odrazky na středu cesty a se změnou kraje tomu již tak není a změna je to razantní.
A okolo Liptálu a Lhoty u Vs.jsou už zčásti vylágrované a to tam dávali nedávno...
Mělo by to být automaticky při rekonstrukci,když pokládají nový povrch-teda po 3 měsících,nebo jak dlouho trvá,než vyprchají látky,co znehodnocují barvu.Vždyť vúči celkové sumě,kterou stojí rekonstrukce,je už cena barvy zanedbatelná.Diaľničiar píše:ad viky: když je kvalitní dopravní značení, neměl by to být problém
Dneska nad ránem v mlze okolo Vysokého Mýta jsem přišel ještě na něco, co mě spolehlivě uspí. Je to hypnoza červenými světly auta přede mnou.