To se divím, že se něco stalo až teď. Ten průjezd tím stavenštěm je nebezpečný od ostravského Globusu až po Mokré Lazce.
Dlouho jsem tam nejel, až včera ráno ještě za tmy ... no, to kličkování staveništěm nic moc, je třeba být opatrný.
Ale zdálo se mi, že se ta stavba docela hýbe kupředu ....
To se divím, že se něco stalo až teď. Ten průjezd tím stavenštěm je nebezpečný od ostravského Globusu až po Mokré Lazce.
Jezdím tam pravidelně každý týden, a pokud jedete jako člověk, tak je to v pohodě. Zažil jsem tam ale i hlupáky, kteří tam lámali rychlostní rekordy a i plné čáry jim byly šumafuk (např. dodávky vozící balíkové zásilky se tam s tím neser..).
No, a pak se stane, že to občas někdo zapíchne např. do betonu. Ale cesta, ta opravdu za to nemůže, chyba je mezi sedadlem a volantem.
Jezdím tam pravidelně každý týden, a pokud jedete jako člověk, tak je to v pohodě. Zažil jsem tam ale i hlupáky, kteří tam lámali rychlostní rekordy a i plné čáry jim byly šumafuk (např. dodávky vozící balíkové zásilky se tam s tím neser..).
No, a pak se stane, že to občas někdo zapíchne např. do betonu. Ale cesta, ta opravdu za to nemůže, chyba je mezi sedadlem a volantem.
Přesně tak. Jel jsem tam po delší době v pondělí a úplně v pohodě. Svou roli možná sehrálo, že jsem jel až kolem 6té odpoledne, kdy už utichl ruch stavebních strojů, nicméně kličky, kužely a betony nejsou při normální jízdě problém. Chyba ještě může být ve špatném technickém stavu vozidla, které s tím má problém. To však má opět příčinu mezi volantem a sedadlem.
Vláďo - zajímaly by mě 2 věci - 1. jak fotíte? To chodíte po celé trase pěšky nebo objezd autem a pak procházka po staveništi? A za 2. - bude pokračovní od MÚK VP směrem na ML?
paja píše:Vláďo - zajímaly by mě 2 věci - 1. jak fotíte? To chodíte po celé trase pěšky nebo objezd autem a pak procházka po staveništi? A za 2. - bude pokračovní od MÚK VP směrem na ML?
jinak díky za fotodokumentaci
Ad1 převážně autem, něco ale i pěšky
Ad2 včera jsem doplnil i o nové fotky z části trasy VP - ML
To vypadá velice nadějně. Tak hlavně ať se tam něco nepokazí... D8 byla taky slibná a o přípravě 511ky po schválení ZÚR ani nemluvím... A jsme teď v Praze rádi, že se staví aspoň u Ostravy...
Včera jsem jel okolo estakády přes Porubku (500m) a na jedné půlce stojí zatím jenom pilíře. Vzhledem k zimě za rohem se tedy bohužel nedá věřit letáku ŘSD - uvedení do provozu 05/2015 - to mohou stihnout max. poloviční profil, druhá půlka nejdříve za rok.
mluvil o tom zástupce ŘSD v TV asi někdy v červnu, odkaz je o několik stránek zpět - v době kauzy toho exota co se soudil se státem kvůli pozemku o 200 m dál než je trasa nové Prodloužené Rudné
tak i tak, i kdyby chtěli stihnout termín 5/2015, tak to by museli dělat min. 7 dní v týdnu a asi jet non-stop - tzn. 24hod
Paja má sice pravdu ale zatím ne úplně. Protože podle pár stránek zpět, tam vznikl vzápětí další spor o vyvlastnění pozemků. Jak je to se statusem tohodle sporu ale netuším. Snad se to zamítlo.
Ale i bez těchto sporů, bylo už asi rok jisté, že Rudná bude na začátku jen 1/2profilu.