D11 - opravy, rekonstrukce
Re: D11 - opravy, rekonstrukce
Na D11 jsou ještě dnes uzavírky dvě, jedna v km 0 a druhá v km 8-15. Z důvodu jejich koordinace se přestalo s přehazováním na té druhé podle špičky, aby se kolona z km 0 neprotahovala až do omezení v km 8 (úzké hrdlo je tím pádem v km 15), sjíždějící vozidla v MÚK Jirny nezatěžovala problémovou křižovatku s II/611 a aby vždy alespoň jeden směr zůstal bez omezení počtu pruhů. Nicméně omezení v km 8-15 bude zítra nebo pozítří už v předstihu končit, takže se nám dlouhé kolony zase vrátí na samý začátek dálnice...
dnes už bez omezenípp21 píše:[] A jeste je to vylepsene tim, ze na R10 exit 10 nelze najet smer Praha...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
Jakub Šponar
Netušíš proč ta druhá fáze(která je podle mne jednodušší) bude až do 31.10.?? Tu první zvládli za 5 dni a druhou budou dělat 12 dní???mapman píše:Dálnici D11 čeká další, řekl bych až brutální uzavírka na dva týdny a to přímo v km 0 směr Praha, začíná již zítra !!!
ŘSD píše: Ředitelství silnic a dálnic ČR připravuje částečnou uzavírku na dálnici D11, se začátkem na nultém kilometru u Horních Počernic do místa rozštěpu větví ve směru na Teplice. Od 15. 10. 2014 do 31. 10. 2014 bude doprava střídavě svedena v obou směrech do jednoho pruhu. Zhotovitelem stavby je STRABAG a. s., nejvyšší povolená rychlost v těchto úsecích bude snížena na 60 km/h.
Práce budou prováděny ve dvou fázích:
Ve druhé fázi bude provedena oprava levého jízdního pruhu od km 0,0 do místa rozštěpu větví ve směru na Teplice a Prahu – centrum; bude opraven levý jízdní pruh na mostě větve přes D11, při opravě bude uzavřen levý jízdní pruh křižovatkové větve na Prahu – centrum.
Předpokládané časy uzavírky:
1. fáze bude probíhat od 15. 10. 2014 do 19. 10. 2014
2. fáze bude probíhat od 19. 10. 2014 do 31. 10. 2014
Je tam i určitá rezerva - pokud vše dobře půjde, může se místo zprovoznit dříve.
-
vodouch2000
Dnes jsem jel z Prahy po D11, a musím říct, že nový AB povrch na několika zrekonstruovaných úsecích je naprosto skvělý! Pro mě top, po čem jsem asi na českých dálnicích zatím jel
Tady musím zatleskat.
Tak oprava v km 0 směr Praha byla včera s předstihem zprovozněna - na D11 mezi Prahou a Sadskou jsou tedy už pro letošek práce definitivně skončeny. Ještě se ale možná letos dočkáme mikrokoberce mezi Sadskou a Poděbrady.mapman píše:Je tam i určitá rezerva - pokud vše dobře půjde, může se místo zprovoznit dříve.
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Na 71,5km směr Praha PJP uzavřený, oprava zářezu.
Tak ta D11, je všeobecně luxuska, včetně např. vzorného vodorovného značení. Jediné co se jí dá vytknout, že na D11, na jako jediné dálnici u nás, není ani jedno ZPI a dále ten malý mišmaš, s občasným zafixováním směru Pardubice. Ty by měly být, podle mě až těsně před D11/R35. nebo, alespoň pod čarouvodouch2000 píše:Dnes jsem jel z Prahy po D11, a musím říct, že nový AB povrch na několika zrekonstruovaných úsecích je naprosto skvělý! Pro mě top, po čem jsem asi na českých dálnicích zatím jelTady musím zatleskat.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Mně ty Pardubice ani tak nevadí, jsou kousíček od dálnice, horší by bylo, kdyby tam byl třeba nápis Královec CZ/PL.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
monine, lepší je dobrý povrch než nějaké ZPI při rychlosti a kvalitě zpráv na nich.
úžasné je, že i v úterý v noci byl bagr odsunutý "za svodidla" ale přesto se musí do jednoho pruhukyk píše:Na 71,5km směr Praha PJP uzavřený, oprava zářezu.
Kyk, Mike: Tam probiha sanace asi 2-3 roky stareho sesuvu... Uz jsem si rikal ze se na to snad uz vykaslali.
Monine, Pardubice jsou poprve zmineny u Podebrad, ale u Noveho Mesta chybi (byly odstraneny aby kamiony nejezdily pres Bohdanec) a znovu se objevuji u Opatovic. Je to takova 'malicka' osada ktera kdysi mela SPZ PUH prekladanou jako Pardubice u Hradce
Tak proc by mela byt uvedena na dopravnim znaceni? 
Monine, Pardubice jsou poprve zmineny u Podebrad, ale u Noveho Mesta chybi (byly odstraneny aby kamiony nejezdily pres Bohdanec) a znovu se objevuji u Opatovic. Je to takova 'malicka' osada ktera kdysi mela SPZ PUH prekladanou jako Pardubice u Hradce
Pokud se nemýlím, Pardubice jsou už na Černém Mostě.
Nejsou a podle mého ani nikdy nebyly, skutečně se poprvé objevují u Poděbrad a měly by být doplněny postupně až k R35.
Jenom k těm Pardubicím. Všimnul jsem si, že při uzavírce na Exitu 62 (Chlumec nad Cidlinou) byly na provizorní tabuli Pardubice a na tom novém portálu už je zase jenom Hradec. 
2kik
já vím proč a co
jen mne překvapuje, že když ten bar na noc ( ještě když se půlka republiky vrací z prodlouženého víkendu ) uklidí až za svodidla, proč nepřenesou i ty značky
já vím proč a co
jen mne překvapuje, že když ten bar na noc ( ještě když se půlka republiky vrací z prodlouženého víkendu ) uklidí až za svodidla, proč nepřenesou i ty značky
Adamos: Na CM je Wroclaw ktera je pak zminena snad az na KO v HK - Plotistich. Pardubice na CM opravdu nikdy nebyly.
Mike: Presun znacek na vikend a jejich vraceni v pondeli rano je velice narocna cinnost ktera jiste vyzaduje radnou a hlavne dlouhodobou pripravu
Budme radi aspon za tu likvidaci toho sesuvu. I kdyz vysypani sterkem nevypada nijak pekne.
Mike: Presun znacek na vikend a jejich vraceni v pondeli rano je velice narocna cinnost ktera jiste vyzaduje radnou a hlavne dlouhodobou pripravu
Mike: Přenést značky není jen tak. Tvoříla se tam kolona, nebo to bylo jenom nekomfortní? Někdo povolanější mne možná doplní, ale posunutí není jen tak
(musí přijet odborná firma, zkontrolovat policie? atd.). I když byl bar (bagr) za svodildly, tak asi tam svodidla nebyla namontovovaná, takže by tam byly stejně nanejvýš 2 pruhy s odstavným. Hold žijem v 21. století...
U stavby PHS u Chlumce už to vzhledem k intenzitě bylo v létě na zváženou.
U stavby PHS u Chlumce už to vzhledem k intenzitě bylo v létě na zváženou.
Silničáři plánují rozšířit začátek dálnice D11 u Prahy na šest pruhů
http://www.novinky.cz/ekonomika/357143- ... pruhu.html
http://www.novinky.cz/ekonomika/357143- ... pruhu.html
tak se objevilo předběžné oznámení o zakázce na opravu D11:
D11 Oprava CB vozovky km 13,7 - 18,0 vpravo
viz. http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/569193
D11 Oprava CB vozovky km 13,7 - 18,0 vpravo
viz. http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/569193
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
A zároveň se konečně rozebíhá projekt prvních devíti km D11 a bude se tendrovat mikrokoberec na nevyhovující beton před Poděbrady, obě strany.
sorry, nechápu
na tom začátku už mikrokoberec je
na tom začátku už mikrokoberec je
Nový beton v šíři pro šestipruh = km -1 - 8.
Mikrokoberec na stávající beton = cca Sadská - Poděbrady.
Mikrokoberec na stávající beton = cca Sadská - Poděbrady.
Probíhá soutěž na přetah mikrokobercem v km 26,800 - 40,224 P+L, pro prodloužení životnosti CB krytu, který trpí ACR. To bude zase všelijakých řečí na hlučnost povrchu .
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Hlavne jestli se bude pripravovat i kompletni rekonstrukce. Pretah moc dlouho nevydrzi, ale to se tu resilo uz tolikrat...