1105-2 Osičky - Hradec Králové
-
Mosquit
Re: 1105-2 Osičky - Hradec Králové
Včera (2.5.) večer byla přeložka u I/11 už nalajnovaná, přeložení se blíží.
Wie lange wird die Brücke sein über die Eisenbahnstrecke Nr. 022?
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Most bude jen pres zeleznici. Na celem useku je planovano 5 mostu, z toho 3 na dalnici v celkove delce cca 250 metru.
Die Bruecke wird nur ueber die Eisenbahnstrecke. Der Bauabschnitt ist mit 5 Bruecken geplant, davon 3 auf der Autobahn in Gesamtlaenge etwa 250 Meter.
Die Bruecke wird nur ueber die Eisenbahnstrecke. Der Bauabschnitt ist mit 5 Bruecken geplant, davon 3 auf der Autobahn in Gesamtlaenge etwa 250 Meter.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
Ich meine nur diese Brücke. Wird diese in einen Monat fertig sein?
Warum? Das hilft ueberhaupt nicht. Dieser Bauabschnitt wird am 08/2017 geoeffnet. 
Interessiert mich halt nur. Meiner Meinung nach sollten diese 2,5 Kilometer in 1 Jahr und 7 Monaten fertig sein, da diese eh nicht kompliziert zu bauen ist. Was meint ihr?
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jedno, kdy bude most hotov, dulezity je pro mne cely usek, nerad parkuji v poli. V sedmdesatych letech, zacalo budovani A94 (Muenchen - Passau), ktera ma byt priblizne stejne dlouha a nema ani takovou delku hotovych useku jako D11.
Je videt, ze vystavba trva dlouho jak v CR, tak v jedne z nejvyspelejsich zemi sveta.
Mir ist egal, wann die Bruecke fertig wird, fuer mich ist der ganze Bauabschnitt wichtig, ich parke nicht gern im Feld. In den siebzigen Jahren hat der Ausbau der A94 (M - PA) begonnen, die sollte etwa so lang sein, aber die Gesamtlaenge der fertigen Abschnitten ist nicht so Weit wie hier.
Hier sieht man, das der Ausbau in der CR genauso lange dauert wie in einem der hochentwickelten Laendern der Welt.
Je videt, ze vystavba trva dlouho jak v CR, tak v jedne z nejvyspelejsich zemi sveta.
Mir ist egal, wann die Bruecke fertig wird, fuer mich ist der ganze Bauabschnitt wichtig, ich parke nicht gern im Feld. In den siebzigen Jahren hat der Ausbau der A94 (M - PA) begonnen, die sollte etwa so lang sein, aber die Gesamtlaenge der fertigen Abschnitten ist nicht so Weit wie hier.
Hier sieht man, das der Ausbau in der CR genauso lange dauert wie in einem der hochentwickelten Laendern der Welt.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
Ok. Aber ich kapiere warum dieser Abschnitt so lange obwohl er nicht so kompliziert zu bauen ist.
Poněkud mě zaskočilo, že v neděli večer tj 17.5. bylo nejen vzorně nalajnováno, ale i perfektně posekáno kolem přeložky, ALE přeložka NEBYLA stále v provozu... Už jsem se začínal těšit na růst MUK.Mosquit píše:Včera (2.5.) večer byla přeložka u I/11 už nalajnovaná, přeložení se blíží.
Jj, dneska ráno při cestě od severu je zavřen bypass ku Praze a dopravní značení hlásí "Změna vedení dopravy na I/11", ale jinak se jezdí po staru...
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
I'm exicted how this section will look yet on the photos.
24.5.15 večer opět žádná změna . Jezdí se po staré I/11.
Poznatek ze dneška stejný. Ale na kole se po přeložce jede luxusně
Nicméně jinak to bude pěkný mazec, jelikož je to fakt dost esíčkovaté. Práce pokročily všude. Archeologové jsou fuč a na trasu nastoupila težká technika. Maká se na mostku přes potok a na navážení zeminy na celé trase. Značný posun i na stavbě mostu přes přeložku směr Vlčkovice. Levá část mostu vybetonová celá, dělá se konstrukce pravé poloviny. Na mostu přes železniční trať byl zcela klid. Ani noha. Nosná konstrukce už ale byla celá svařená. No a vedle pracantů na dálničním tělese jsem zachytil i jednoho na poli. Hrabičky či motyčka v ruce, široko daleko nikdo. Podle vysokého účasu mi bylo hned jasné, kdo by to mohl být. Ano, byla to velkostatkářka Havránková obdělávající své zaseté pole. V galerii je nepřehlédnutelná. Vše zde: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... 526?page=1
Martasi,díky za fotky. Moc jsi mi zlepšil náladu tvými fotkami, neboť v neděli jsem sice jel okolo, ale nebyla šance na "kontrolu" postupu výstavby. Jsem moc rád, že archeologové zvedli kotvy a stavba konečně běží naplno.
Může mi někdo prozradit, jak se jmenuje stroj na fotce č. 29,30 a 31. Díky
Jen by me zajimalo, kdy se archeologicke nalezy objevi na netu nebo primo v muzeu postavenem p. Koterou. Rad bych se na ne zasel podivat, mohli by byt dost zajimave.
Very nice photos, but the bridge over the railway isn't finished. I have thought it will be finished this month.
Ten stroj jsem ještě taky nikde neviděl, ale byl vskutku zajímavý. Dělal docela rámus a přidával novou vrstvu zeminy, ačkoliv neměl žádný zásobník. Fakt nevím, z čeho ten matroš čerpal, ale za ním hned byla nová vrstva. Jinak právě na fotu 31 (hned nad tím strojem) je vidět černá tečka, což je právě pracující farmářka. Původně jsem si říkal, že je to nějaký pejskař, ale jak jsem se přiblížil, měl jsem hned jasno. Stavaři říkali, že si tam chodí kopat poměrně často 
Zemní fréza, která mísí vápno se zeminou. Používá se pro zlepšení vlastností zeminy. http://www.viafrez.cz/zemni-freza.php
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Díky Lenny.

-
zelenejmartin
...po přeložce se začne od 1. 6. 2015 a cca do února 2017... viz
http://www.hradeckralove.org/noviny-a- ... sek-i-11-u
Po přeložce se jezdí a nikdo to tu nenapsal.
Tak jsem si tak říkal, jak se vlastně bude řešit zprovoznění nyní budovaného úseku, protože ve směru na HK se bude muset zrušit ten provizorní sjezd. A to pár dní určitě zabere. Zprovozní se celý nový úsek a na inkriminovaném místě bude provoz převeden na opačnou polovinu vozovky jako 1+1? Nebo se třeba zprovozní část nového úseku (1/2 profil), aby se provizorní sjezd zrušil, a pak se otevře vše naráz jako 2+2? Nebo se celý úsek prostě na pár dní zavře, aby měli stříhači pásky na svou práci dostatek klidu?
-
Mosquit
Tipnul bych si 1+1 jen v okolí přebudování provizorního sjezdu. Podle mě to bude víc než pár dnů.
Už aby to bylo /myslím tvůj tip mosquite/...