1105-2 Osičky - Hradec Králové
Re: 1105-2 Osičky - Hradec Králové
Já mám pocit, že na mosty tam je jen jedna četa. Až dodělají ten most přes přeložku Plačice - Vlčkovice, pustí se na most přes železniční trať. A pak asi teprve půjdou na ten mostek přes Plačický potok. Snad na múk přibude ještě jedna parta, jinak to bude tak 2020, a ne 8/2017...
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Doufejme v to, ze ceta nr.1 bude pokracovat v mostech na trase a bude povolana specialni ceta na MUK!
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
Už se těším na martasův nový cyklovýlet, kde /snad/ uvidíme rozsah pokroků při výstavbě mostů na trase. Jestlipak už se rozběhla výstavba MUK po převodu I/11 na objezd?

Cyklofotovýlet je na programu snad příští středu. Trochu mě to převedení dopravy na provizorní přeložku mrzí, pač po uzavřené jsem to měl celé pro sebe a jelo se tam luxusně
Čekám, že pokrok bude zase vidět na tom mostu přes přeložku na Vlčkovice. A hnout by se měl i ten první přes železniční trať. Uvidíme.
Kéž by je napadlo, aby po dodělání mostu přes trať a dalších mostů a přeložek spustili alespoň provizorně dopravu po dálnici. Pak ať si křižovatku staví jak dlouho chtějí.
Im exicted how this section will look lije in the photos which will be online today.
Dříve jsem se k tomu nedostal, takže dávám fota na dobrou noc. Poznatky: Na přeložce provoz plynulý. Stará I/11 zcela vyfrézovaná. Kopou a betonují se základy pro stálou přeložku. Techniky je tam dost. Bahna dále po trase ještě více, takže jsem si s kolem dost užil a zanadával. Výrazně pohli s korytem Plačického potoka. Betonovali zrovna i základy pro jeho přemostění. V další části přibývají nové vrstvy zeminy, a to i na bývalých pozemcích farmářky. Její políčko už mezi ostatními okolo zcela zaniklo. Na přeložce silnice do Vlčkovic se čile maká a stroje dělaly na svazích. Pokrok byl znát i na mostu, což se nedá říci o prvním vedoucím přes železniční trať, kde se za poslední měsíc nic nezměnilo. Změna však nastala alespoň před mostem, kde se zarovnal zeminou rozdíl mezi základem mostu a zbytkem trasy. Žádná zeleň už tedy na úplném počátku stavby není. Vše je vidět na fotkách: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ove/150624
-
Tomáš Němec
Super fotky, díky!
When will be the new road nr 32326 in use??
Hloubka zářezu v hlavní trase je fakt překvapivá, až mě to zaskočilo...
Podle ticha po pesine tipuji, ze se situace s odpocivkou za dva roky nikam nepohla, nebo?Jakub Šponar píše:Asi míní kauzu "Hala". Pokud si pamatuji tak ho sebrali právě pro nevýhodný pronájem(prodej?) odpočívek.kot píše:Lenny prosím o "překlad".Lenny píše:Odpočívka je stejný problém jako všechny ostatní odpočívky z té doby.díky
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Do konce roku by měla být odpočívka v provozu.
R48 -> D48 se podařilo!
Že by se blížilo dokončení 1105-2 sakum prásk. Ani se mi nechce věřit, že se přesune konečně náš zájem na další úsek a "selské" stránky skoro přestanou přibývat. Ale ještě si nějaký měsíc na zprovoznění počkáme...
-
Mosquit
D11 x I/11 - 11.7.2015 byly vybetonované základy pilířů mostu (koukalo z toho železo asi 3 metry nad povrch)
When will be the new road nr 32326 in use??
Doufejme, že to nedopadne jako s armaturou na mostě přes železnici cca o dva km zpět. Hnědočeši jsou rychlý tým...
Zrovna na D11 měli roky času.
Ode dneška až do 15. října je uzavřena silnice III/32326 mezi Vlčkovicemi a Plačicemi.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
How i can get then from Plačice to Vlčkovice?
How is that possible?
http://mapy.cz/zakladni?mereni-vzdaleno ... 038Ogw0dvpPascal23L píše:How is that possible?
http://mapy.cz/s/jNLi ?Pascal23L píše:How i can get then from Plačice to Vlčkovice?
Why they close this road before the new road is in use?
české fórum = píši česky a česky si to taky přečtu...Pascal23L píše:Why they close this road before the new road is in use?
nedokazu si predstavit, ze by se takhle prizemni poznamka objevila treba na nejakem skandinavskem foru. rada - dejte si pascala do ignore listu.hovi píše: české fórum = píši česky a česky si to taky přečtu...