Vzdálenosti mezi sjezdy (zhruba):
Roudné - Krasojevka - Dolní Třebonín: 6,5 km a 3 km
= bez sjezdu Krasojevka tedy cca 9,5 km, což opravdu nic není
Kaplice - Nažidla - Dolní Dvořiště: 4,5 km a 5 km
= bez sjezdu Nažidla také jen cca 9,5 km
Tak nevím, nevím.... ale soudit něčí objektivitu (zde kolegy Nystroma) podle toho, zda lokalitu zná do detailu a je místní, tak proto je neobjektivní? To byste byl raději aby názor na budějovický obchvat dávali bez znalosti věci borci od Karviné??? To už jsme v Čechách zažili, kdy teatrologové radili jak s kůrovcem na Šumavě, sociologové jak s dostavbou Temelína nebo kdy nezaměstnaný geolog fušuje do dopravního inženýrství na D8....Adam108 píše:Asi si místo svého bydliště z profilu radši sundám... Vy byste měl taky, protože to, že jste z CB vašemu příspěvku na objektivitě moc nepřidá
Netušil jsem, že se sjezdy staví tak hustě, aby šla doprava každý km převádět na doprovodnou komunikaci... Nedej bože když žádná není... (př. D6 Jeneč - Velká Dobrá). Dále mi, pražákovi, co nevidí dál než za poslední stanici metra, řekněte, kdo by kvůli těmto sjezdům nejel na dálnici. Mimochodem, z Krasojevky je to na exit Dolní Třebonín zabijáckých 4 km.
Zdravím Adame.Adam108 píše:Omlouvám se, že to vyznělo blbě, ale já se naopak snažím hodnotit všechny názory objektivně, bez přihlédnutí ke jménu autora či dokonce k jeho bydlišti. Pan Nystrom naopak snižoval hodnotu mého názoru tím, že mi jaksi připomněl, že jsem z Prahy, tak já jsem mu chtěl pouze připomenout, že takovýmto způsobem můžu i já snižovat hodnotu jeho názoru.
Co se týče MÚK Krasojevka -
a) Přípojným místem do dostavby přivaděče na ČK nebude, nedávalo by to smysl, na Český Krumlov se snad bude jezdit z Dolního Třebonína po II/155, pokud se výstavba nepovede zkoordinovat. Jak byste se z Krasojevky chtěl na ČK jinak dostat? Jde to jen spodem také přes II/155 nebo horem, přes MÚK Kamenný Újezd, což je obrovská zajížďka.
b) Vzdálenost na MÚK Dolní Třebonín je 4 km. Stavíme dálnici, a na dálnici je běžné, že nestavíme exity 3 km od sebe, kor když to je po běžné silnici 4 km! Obyvatelé Kamenného Újezdu na dálnici prostě buď budou najíždět o 4 km dále, nebo využijí v těchto místech kvalitní I/3, která ma i MÚK, a pojedou po jižní tangentě na MÚK Roudné.
c) A jaký je váš názor na MÚK Nažidla?
a) Tak mi tedy vysvětlete, jak ten tranzit tedy pojede.. Jiná možnost než tato není, a nechce se mi věřit, že to takto opravdu bude, ale možné je všechnoMichal R píše: ad a) nevěřte všemu, co je v letáku. Na stávající silnici II/155 tranzit k ČK nesvedete, průjezd přes Horní Třebonín - to tam neklapne.
ad b) tak trvejte, ale nijak jste se nevypořádal s reálnými argumenty (dopravní obslužnost, možnost objízdné trasy, vykřížení s I/3 apod.). Ale OK, je to váš názor.
To je teda "síla" prohodit 2 samohlásky ve slověNystrom píše:Adam: Krasojevka je fakt síla, asi to vypovídá co o tom víte... Já vůbec nestudoval vaše bydliště, to s tou cestou k moři jsem vystřelil náhodně.
Krocan: teď to nám vesničanům konečně někdo vysvětlil. Co jsme se načekali až se někdo přihlásí a hned v prvním příspěvku taková perla... Tak ušetřete na všech sjezdech, bude to rychlejc postavený. Já jdu na to pivo.
To jen špatně slyšeli, správně je 2031 a 2048.Nystrom píše:V dnešní MF Dnes panem ministrem Ťokem uvedený termín dokončení D-3 (R-3):
ČB - Linz konec roku 2021, Mezno - Praha r. 2028.
Takových termínů už bylo...
Lenny píše:Po dálnici by se mohlo jezdit v roce 2010
http://dalnice.com/nov_clanky/cl_97_200 ... 3.2010.htm