I/37 Pardubice, stavby na průtahu městem

[1. úsek] Trutnov (I/14, I/16) – Jaroměř (I/33)
[2. úsek] Hradec Králové (I/31) – Opatovice (D35) – Pardubice (I/36) – Chrudim (I/17) – Ždírec nad Doubravou (I/34) – Žďár nad Sázavou (I/19) – Velká Bíteš (D1)
Odpovědět
Apofis74

Re: I/37 Pardubice, stavby na průtahu městem

Příspěvek od Apofis74 »

omluva nevěděl jsem že to bylo jinak. Jen ta cenzura mě tady zaráží
Mario

Příspěvek od Mario »

Apofis74 píše:omluva nevěděl jsem že to bylo jinak. Jen ta cenzura mě tady zaráží
Ta cenzura byla naprosto správná, napsal jsem reakci na tu vaši fašistickou vlajku, kterou správně taky vymazali. Když urážíte cizí vlajku, nedivte se, že vás mažou. Je to proti pravidlům...

Nějaké aktuální info? Už se koplo do země, nebo zatím jen do Ukrajiny? :-)
Jirka L
Moderátor

Příspěvek od Jirka L »

V pátek kopnuto rozhodně nebylo. Ale vykáceno je vše. Příští týden by měl nejspíš pokračovat (možná už i finišovat) pyrotechnický průzkum.
Majkii
Administrátor

Příspěvek od Majkii »

Včera a dnes měla být výluka na trati do Rosic n. L. kvůli budování základů pro nové trakční stožáry pod nadjezdem.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
vondr

Příspěvek od vondr »

Pyrotechnici zkoumají terén u chemičky, pumy mohou zastavit koridor
Zdroj: http://pardubice.idnes.cz/zeleznicni-do ... zpravy_msv
martas

Příspěvek od martas »

Dřeviny v trase jsou pryč. Všude kolíky, ale pracanti téměř žádní. Základní kámen se z prostoru u Lidlu přesunul do prostoru MÚK Závodiště, stejně jako informační cedule. Právě na plácku vedle Lidlu se objevily základy čehosi? Je tam i nový přejezd se závorami přes trať a nový konec slepé koleje. Vše je znatelné z fotek: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ice/150424
Hanes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanes »

Hezka dokumentace, pripravne prace finisuji, tak snad se brzy zacne s vystavbou. Ty zaklady vedle Lidlu vypadaji na zalozeni patek nejake ocelove haly. Delavaji to nekteri investori, kteri nepotrebuji prumyslovou podlahu a spokoji se s tim, co uz tam je a k jejich ucelu to staci.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
Majkii
Administrátor

Příspěvek od Majkii »

2. května se kvůli výstavbě provizorního přemostění pardubicko-rosické trati uzavře dnešní rampa Hradec - Chrudim. Pak se bude jezdit protisměrem se změnou přednosti - viz situace ze stránek řidičů pardubického dopravního podniku.

Ještě jsem si dneska z auta všiml, že zhruba v těchto místech už jsou vztyčeny nové trakční stožáry. To je tip pro martase na příště. ;)
wazer.cz
Pište česky, prosím!
martas

Příspěvek od martas »

Díky za tip. V těchto místech se dá blbě pohybovat. Nejsem sice místní, ale myslím, že moc cest do této části křižovatky nevede. Ale zkusím to ;-) Nicméně čekám, že od toho druhého to tam bude kvůli uzavírce celkem masakr.
caveman

Příspěvek od caveman »

Majkii píše:Pak se bude jezdit protisměrem se změnou přednosti
Takže máme rovnou vyřešenu dostavbu MÚK Palackého :-) Jen těch pruhů bude méně :-)
martas

Příspěvek od martas »

Bhoužel špatné počasí mě donutilo ukočit cyklofotovýlet před nafocením Trojice, ale napravím to ve čtvrtek ;-) Jel jsem kolem v sobotu a změny jsou viditelné.
martas

Příspěvek od martas »

Dnešní fotky už jsou v galerce. Poznatky: Zemní práce celkem běží. Nejvíce se kope poblíž železničního koridoru. Hýbe se to i na provizorní přeložce mostu u zavřené rampy na Palackého. Na fotce je vidět i pyrotechnik s detektorem, který to tam zjevně stále hlídá. Na tratí PCE-HK je nový stožár trakčního vedení. Na plácku vedle Lidlu to vypadá na stavbu nějakého přístřešku. Z opačné strany na příjezdu ke světlům od Chrudimi zatím nic nového. tam se ani ještě neskryla ornice, či jak nazvat tu loučku :-)
vodouch2000

Příspěvek od vodouch2000 »

martas: Hned na první fotce mě zarazilo, jak široká je skrývka, s trochou nadsázky by se tam vešlo 8 pruhů :-) Jinak jezdím okolo, práce jsou vidět týden od týdne, ale z auta to člověk tak pěkně neokoukne, takže díky za fotky!
martas

Příspěvek od martas »

Ono to vskutku vypadá dost široké, ale budou tam dva klasické pruhy pro auta, jeden navíc pro MHD a ještě chodník s cyklostezkou, takže proto je ten pruh tak široký ;) Jinak jsem v Pcích každý den, ale rozdíl je vždy lépe vidět a fotit až po určité době. Navíc nemám cestu právě do této části města.
Apofis74

Příspěvek od Apofis74 »

Nějak nemůžu najít ty fotky
martas

Příspěvek od martas »

Dal jsem odkaz do galerie Vaše foto, ale aby bylo jasno, tak jsou tedy zde ;-) : http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ice/150528
vondr

Příspěvek od vondr »

ŘSD zveřejnilo nové video
https://www.youtube.com/watch?v=zQHaNbIN35E
martas

Příspěvek od martas »

Největší frmol jsem zaznamenal dnes na stavbě provizorního přemostění nad tratí PCE-HK. Základy (přesně nevím čeho) jsou vidět i za kolejemi hlavního koridoru dále směrem k MÚK Závodiště. V trase budoucích dvou nových pruhů rovněž trčí nějaký cihelnatý objekt s kanálem. Vypadá to jako vstup do nějaké šachty, ale někdo určo bude vědět více. Foto všeho zde: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ice/150624
JiVi

Příspěvek od JiVi »

jedu včera kolem stavby, jedu dneska kolem stavby .. tak nějak mě připada, že se tam práce zastavila... prostě tam nikdo nění, jediný člověk ani technika. pusto a prázdno. Když pominu , že od března je vubec ruch na staveništi takový vlažný, stihnou to v termínu dostavět? Není ten termín až moc volný???
martas

Příspěvek od martas »

Technika je hodně v zápřahu vedle trati PCE-HK, kde stavěli takové duté betonové kostky. Možná to od silnice nebylo tak vidět, protože to bylo dost schované pod svahem. Ve středu jsem pohyb na "hlavní" trase vedle I/37 zaznamenal, ale uznávám, že to žádná sláva nebyla. Ale podle ŘSD běží vše podle plánu. Jsem optimista a věřím, že se do toho pořádně obují. Ostatně od 4. 7. do 9. 7. budou vrtat piloty pro základy přemostění, takže dojde na další uzavírky.
martas

Příspěvek od martas »

JiVi

Příspěvek od JiVi »

nechapu, ze tento najezd musi delat ted .. jako by nemohl poclkat, az bude hotova druha pulka silnice, kde opravdu ani tento tyden nikdo nic nedela... nechapu logiku teto stavby
martas

Příspěvek od martas »

no nejsem si úplně jistý, co se bude vrtat. Informace z různých zdrojů jsou poněkud nejasné. Ale vypadá to, že se začnou budovat piloty pro opěrnou zeď a ne pro přemostění. Budu rád, když mi to někdo uvede na pravou míru.
martas

Příspěvek od martas »

Infa tady jsem se nedočkal, a tak jsem to byl na skok omrknout osobně. Bylo to vskutku na přemostění. Pár foteček ze včerejška zde: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ice/150808
KH

Příspěvek od KH »

Taky jsem se tam byl ve středu podívat, ale spíš na pracovní tempo, které mi zatím nepřišlo nijak závratné.
Odpovědět

Zpět na „I/37“