Blanka v provozu a její vliv na dopravu v Praze
Re: Blanka po zprovoznění
Doufejme, že zúžení dopravních tepen bude následovat rozšíření cyklostezek na Praze 5...Aut je v provozu hodně, kol málo. Je třeba nějaký grant od EU.
A když bude problém s Blankou, tak se P5 bude hoodně divit, co ji to tam stojí za kolony, neb nebude kapacita na odvedení aut z okolí Strakonické.
Zdržuji se hlavně jižně od Dunaje, ale rád se podívám i na severní břeh a sem tam i na západ od Rýna.
Magistrát plánuje uzavřít Újezd a Karmelitskou. Řidiči mají jezdit Blankou
http://www.lidovky.cz/ze-smichova-na-ma ... _domov_ele
http://www.lidovky.cz/ze-smichova-na-ma ... _domov_ele
Včera byla Krna v ČT, ale odkaz ani hledat nebudu, protože jako obvykle neřekla prakticky nic. Snad jen že se budou dopady zprovoznění Blanky nejdřív v řádu měsíců vyhodnocovat a pak až dělat opatření. Nevím, ale jestli si MČ nemůžou udělat svoje opatření bez ohledu na Magistrát. Pak tam byly nějáké náznaky o možnosti odvolání Stropnického. S tím, že by místo něj dělala jeho práci ona (těžko říct, jestli by to bylo zlepšení).
A pak taky říkala , že na zatunelování Holešoviček nemá názor, to prý bude řešit až po zprovoznění Blanky. Ona ostatně nemá názor asi na nic ....... kromě toho, že jsou podle ní všichni debilové.
A pak taky říkala , že na zatunelování Holešoviček nemá názor, to prý bude řešit až po zprovoznění Blanky. Ona ostatně nemá názor asi na nic ....... kromě toho, že jsou podle ní všichni debilové.
Jen se asi ještě nestihla na svůj názor ohledně Holešoviček zeptat pana majitele ANO...
tak ona nemluvila ani tak o několika měsících, jako o určité době ... 
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuji Dr.Fe1
Co jsem ji tak sledoval tak to bylo samé: to není nyní k diskusi; to musí jít do diskuse; to není aktuální téma; za debily si stojím; teď nebudeme podávat trestní oznámení; analyzovat budeme až po otevření; zda to bude rok, nevím, nastavíme taková opatření, abychom zabránili chaosu...
Co jsem ji tak sledoval tak to bylo samé: to není nyní k diskusi; to musí jít do diskuse; to není aktuální téma; za debily si stojím; teď nebudeme podávat trestní oznámení; analyzovat budeme až po otevření; zda to bude rok, nevím, nastavíme taková opatření, abychom zabránili chaosu...
JiVi: Máte pravdu. Ono vyrazit z ní cokoliv konkrétního byl nadlidský úkol.
Mimochodem to s tím Stropnickým Krnáčová vyhrotila hned dneska. Bůh (a nebo Babiš) ví jak to nakonec s tou koalicí dopadne.
Mimochodem to s tím Stropnickým Krnáčová vyhrotila hned dneska. Bůh (a nebo Babiš) ví jak to nakonec s tou koalicí dopadne.
-
Sporilovak
Je tu někdo kdo dokáže vysvětlit co bude znamenat Blanka pro kolabující Spořilovskou a JS?
-
Sporilovak
Je tu někdo kdo dokáže vysvětlit co bude znamenat Blanka pro kolabující Spořilovskou a JS?
Tak možná by se mohl trochu víc ucpávat Barranďák...
Proč? V jakém směru?Kubajsu píše:Tak možná by se mohl trochu víc ucpávat Barranďák...
Pokud přijmeme myšlenku, že do sebe Blanka nějakou dopravu natáhne (proč jinak by se také stavěla), tak pro některé lidi bude určitě atraktivnější použít Blanku (a dále SAT, Mrázovku a JS), než projíždět centrem. Takže když na Barranďáku přibudou další auta, zřejmě se také bude víc ucpávat...
To zní logicky, ale zrovna v pondělí odpoledne jsem tam jel a bylo to pěkně ucpané ve směru na západ (postával jsem už od Spořilova), takže bych spíš čekal, že se do Blanky přesune část dopravy ve směru východ - západ a JS se naopak trochu uvolní. Uvidíme za pár měsíců po otevření, hlavně, aby se nedělaly nějaké zbrklé kroky hned
.
Přesně. Uvidíme 
-
Sporilovak
A po Blance bude mít magistrála jen 1 pruh pro auta, jak plánují Zelení, a tak se veškerá doprava povalí právě po JS a přes Spořilov co myslíte? A místo Běchovic, které se nikdy nedostaví, povede Pražský okruh právě centrem Prahy a nejhustěji obydlenými zónami. Docvaklo tohle vůbec někomu???
Pánové, hlavně aby se KONEČNĚ vidělo. Nedávno v nějaké debatě na ČT24 Šídlo řekl : Jestli se opravdu Blanka v září otevře, to se zatím neví... No, já si málem v obýváku uplivnul! 
Po všech těch odkladech se všichni bojí slíbit toho 20.9.2015 na stopro natvrdo, protože by je novináři roztrhali, kdyby se zase objevil nějáký problém. Což se může při zkouškách teoreticky ještě objevit, to nikdo na 100 pct nezaručí. Ale zatím to vypadá dobře, bez problémů.
Nemohla by se jedna a ta samá otázka objevovat jenom v jednom tématu?!
Tak jsem se byl podívat na zprovoznění a je vidět, že semafory u výjezdů z Blanky ještě nejsou vůbec nastaveny. U výjezdu na ul. M. Horákové auta stály v kolonách, protože semafor na křižovatce měl asi 2min červenou/5-7 vteřin zelenou. Tak vždy tak projely tři auta a zas červená... V pondělí to tam bude asi zajímavé 
http://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x= ... to%20Praha
http://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x= ... to%20Praha
Zajímalo by mě, proč výjezd na Prašném mostě od SAT nebyl nalajnován v podobě 3 pruhy rovně plus jeden s odbočením doprava jako je to na vizualizaci, ale byl nalajnován 1 rovně, prostředí na obě strany a jeden doprava. Dávalo by to o dost větší smysl, vzhledem k tomu, že provoz doprava bude minimální... (podle mě)
skutečnost
E: teď vidím že cedule na vizualizaci říkají něco jiného než pruhy na vizualizaci
No, je to přece jen vizualizace... Ale moje otázka zůstává stejná...
E: teď vidím že cedule na vizualizaci říkají něco jiného než pruhy na vizualizaci
asi aby to bylo připraveno na situaci "tunel Dejvice uzavřen", to tam velký provoz vpravo bude 
zrovna v tomhle místě se po zprovoznění srazila bočně dvě auta
zrovna v tomhle místě se po zprovoznění srazila bočně dvě auta
- Přílohy
-
- nehoda po zprovoznění tunelu Blanka
- prasny-most.jpg (65.69 KiB) Zobrazeno 5738 x
Včera večer projeto, bez stop vlhkosti, voda nezatejká, pade dodržena..
https://www.facebook.com/11112072560034 ... =3&theater
https://www.facebook.com/11112072560034 ... =3&theater
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Ta 50 je fakt k smíchu...Spíše naopak to způsobuje rizikove situace, kdyz najedete do 3 pruhu a pred vama 2 auta tak 45km/h.