[D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
Re: 511 Běchovice – Modletice (D1)
Ten les s 511 nebo
R12 nesouvisi. Je uplne na druhe strane za trati.
R12 nesouvisi. Je uplne na druhe strane za trati.
Lesy jsou v pohodě, naopak se mi líbí, že se mají rozšiřovat a vytvořit zelený pás kolem souvisle zastavěného území (tedy toho, co by měla být Praha). Co mi v "Praze" vadí, jsou pole. Jde z nich spoustu prachu a poslední dobou i řepkového pylu.
Dnes bylo oznámeno zahájení výběrové řízení na zajištění DSP/IČ na úsek 511 D1-Běchovice
navíc i na I/12 Úvaly - to jen tak pro doplnění (OT) což znamená, že věc se hne kupředu, ale to ÚR je podle mě stále oříšekvondr píše:Dnes bylo oznámeno zahájení výběrové řízení na zajištění DSP/IČ na úsek 511 D1-Běchovice
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Otázkou je co si "Běchovický" představují pod pojmem KOMPENZACE. 
Když se vyhlásí výběr i pro I/12, mohlo by jim to na chvíli zavřít hubu. Ta I/12 je fakt potřeba a pro Běchovice je větší problém než okruh. Sám jsem bydlel v Újezdu nad Lesy a ráno a odpoledne byl průjezd Běchovicemi vždy na 20 min zpoždění.
I/12 větší problém než okruh opravdu není... Beďte rád že jste bydlel v Újezdě nad Lesy a né na SpořilověMario píše:Když se vyhlásí výběr i pro I/12, mohlo by jim to na chvíli zavřít hubu. Ta I/12 je fakt potřeba a pro Běchovice je větší problém než okruh. Sám jsem bydlel v Újezdu nad Lesy a ráno a odpoledne byl průjezd Běchovicemi vždy na 20 min zpoždění.
Je to podobné jako stavba D11 u Jaroměře. K pohodě průjezdu je třeba jak D11, tak následný obchvat Jaroměře a pro bydlení v obci je rovněž třeba oboje. Takže podle mně je stejná situace s R1 a I/12. Nehledě k tomu, že reálně se zavře pusa šubrtovcům....
No ja to myslel jako co je větší problém pro Bechovičáky, kteří teď dělají potíže 
Já osobně beru tuto část okruhu a R35 za nejdůležitější stavby v zemi
Já osobně beru tuto část okruhu a R35 za nejdůležitější stavby v zemi
To pak samozřejmě ano.
Stavba R1 pro Běchovičáky nemá přímý efekt, kromě dálnice v dálce v poli. Já bych to jako ekvivalent Jaroměře neviděl, protože obyvatelům Běchovic stačí k vyřešení jejich problémů opravdu jen R12, ale celkově je R1 samozřejmě důležitější.
Já to beru tak, že běchovičáky určitě zajímá R12. Naproti tomu většinu zase trápí neexistence této části R1. Určitě by dohodě pomohla souběžná stavba obojího. Respektive mělo by dojít k zlepšení jak pro většinu běchovičáků, tak pro zbytek"světa" /tj Spořilov a zbytek nejen Prahy /
Není Běchovičák jako Běchovičák
. Pro obyvatele té části Běchovic, přes kterou prochází I/12, samozřejmě požadují přeložku této komunikace a nemají problém ani s 511 (tam převažují voliči současného starosty). Naopak, druhá část, která je od I/12 více vzdálena, je se současnou situací v podstatě spokojena a nechce ani 511, ani novou I/12 (to jsou voliči té zarputilé paní, t.č. naštěstí v opozici).
To jsme nepochopil. Co je na bodu 4 zajímavé? Že rušení nájezdů a sjezdů z R1 je kravina se tu probírá x let.
Jak to ale chtějí udělat? Podle norem nemohou být dvě MÚK vedle sebe tak blízko...
Výjimka se již řeší x let.
Požadavky nejsou nic jiného, než důsledek špatně umístěné komunikace, kdy na ni obyvatelé vidí z RD ale pro její použití musí ujet x kilometrů zbytečně navíc.
Požadavky nejsou nic jiného, než důsledek špatně umístěné komunikace, kdy na ni obyvatelé vidí z RD ale pro její použití musí ujet x kilometrů zbytečně navíc.
Spojit kolektorama.
Abychom za chvíli neměli kolektor kolektoru. 
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Ten už snad máme, na křížení dvacítky s D5 u Plzně 
Další (pidi)krůček vpřed...
Nebo vzad? Tahle soutěž byla vyhlášená už v červnu. Teď znova? V čem je problém?kot píše:Další (pidi)krůček vpřed...
Nebylo v červnu jen předběžné oznámení?Mario píše:Nebo vzad? Tahle soutěž byla vyhlášená už v červnu. Teď znova? V čem je problém?kot píše:Další (pidi)krůček vpřed...