I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
no, čím dřív to bude, tím líp, přece jen je potřeba utratit miliardy z Bruselu, jen se dívím, že ještě se kraj nedohodl s volem Bártou,pak to nebude otevřené ani v příštím roce
A hele, jak mají už teď nakreslenou "starou" cestu od Globusu přes MUK Krpole
na dopravním infu
- Přílohy
-
- DIGlob.jpg (83.19 KiB) Zobrazeno 9628 x
porad nechapu, jak to chteji napojit za tou trubkou u Globusu, tam bude uzavirka a bude se jezdit mesic pres Hlucin?
Edit: aha, takze ofiko uzavirka 9.8-1.9...budeme mesic objizdet...super...
Naposledy upravil(a) lyky dne 17.7.2015 6:59:21, celkem upraveno 1 x.
není zde nějaký omyl, uzavírka je zde od 9.8.2014 dle dopravniinfo.czlyky píše:porad nechapu, jak to chteji napojit za tou trubkou u Globusu, tam bude uzavirka a bude se jezdit mesic pres Hlucin?
silnice I/11 (ulice Opavská), Pustkovec - Krásné Pole, Ostrava
09.08.2014 08:00 - 01.09.2016 23:59
práce na silnici omezení , Ostrava, sil. I/11, ulice Opavská, uzavírka pro výstavbu MUK Krásné Pole. Objízdná trasa není stanovena, provoz bude veden po nově souběžně vybudované provizorní silnici, Vydal: Krajský úřad Moravskoslezského kraje
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
No já z Osmáku určitě přes Hlučín jezdit nebudu. KrPole kolem hvězdárny to jistí. Ještěže nebude otevřená cesta z Plesné na Velkou Polom, protože to by Plesná asi nedala.lyky píše:porad nechapu, jak to chteji napojit za tou trubkou u Globusu, tam bude uzavirka a bude se jezdit mesic pres Hlucin?
Zdá se, že jsem nechtěně uvedl zdejší fórum v omyl
Ten obrázek jsem tu neumístil kvůli staré už rok běžící uzavírce z roku 2014 (jak správně vyspecifikoval Hiob) , ale kvůli tomu že cestu I/11 tam mají zakreslenou jinak než je teď právě vedena, tipnul bych si, že tak bude vypadat až za cca půl roku.
Ten obrázek jsem tu neumístil kvůli staré už rok běžící uzavírce z roku 2014 (jak správně vyspecifikoval Hiob) , ale kvůli tomu že cestu I/11 tam mají zakreslenou jinak než je teď právě vedena, tipnul bych si, že tak bude vypadat až za cca půl roku.
mate pravdu, nerozklikl jsem ten odkaz...hiob píše:není zde nějaký omyl, uzavírka je zde od 9.8.2014 dle dopravniinfo.czlyky píše:porad nechapu, jak to chteji napojit za tou trubkou u Globusu, tam bude uzavirka a bude se jezdit mesic pres Hlucin?
silnice I/11 (ulice Opavská), Pustkovec - Krásné Pole, Ostrava
09.08.2014 08:00 - 01.09.2016 23:59
práce na silnici omezení , Ostrava, sil. I/11, ulice Opavská, uzavírka pro výstavbu MUK Krásné Pole. Objízdná trasa není stanovena, provoz bude veden po nově souběžně vybudované provizorní silnici, Vydal: Krajský úřad Moravskoslezského kraje
Fotky z 2.7.2015 na MS stavby: http://www.msstavby.cz/most-pres-udoli- ... 2-07-2015/
Něco ze stavby, tentokrát se zatáhlo na MÚK Krásné Pole pro změnu. Obrusná vrstva je položena v úseku most přes silnici III. třídy u Velké Polomi - provizorní napojení. Po MÚK Velká Polom chybí jen obrusná vrstva, dál jsem nejel.
- Přílohy
-
- prov_napojeni.jpg (202.25 KiB) Zobrazeno 9025 x
-
- rudna2.jpg (254.23 KiB) Zobrazeno 9025 x
-
- rudna3.jpg (271.06 KiB) Zobrazeno 9025 x
-
- Rudna.jpg (288.65 KiB) Zobrazeno 9025 x
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
k tomu provizorku - nechápu, proč to nemají prodloužené (myslím asfalt) ve směru od Poruby na OP, končí to u mostu pro zemědělce, což nechápu
Neboť před nadjezdem bude přejezd SDP.
D47 už máme, teď ještě D48
Taky jsem to nevěděl, až jsem si pak vygooglil, že to je střední dělící pás 
Dlouho se neobjevily nové fotky
....... ale dneska by to šlo
https://www.youtube.com/watch?v=CneGGFXkui8
Vláďa se asi někde rochní na dovolené, takže snad pak po návratu. Je ovšem pravda, že na úseku I/11 se osazují svodidla a asfaltuje hodně.
Jen tak pro info - výjezdní zasedání těch hlavních papalášů z Prahy - info z MD:
I/11 Mokré Lazce – hranice okresů Opava, Ostrava
• V realizaci (uvedení do provozu 8/2015)
I/11 Ostrava, prodloužená Rudná
• V realizaci, nedodržen termín uvedení do provozu (5/2015) – soudní spor s vlastníky pozemků
• Uvedení do provozu nejdříve v roce 2016
• V případě rozhodnutí ve prospěch státu vysoké riziko dalších odvolání
• Stavba je zasmluvněna od roku 2010, realizace dočasně pozastavena a obnovena 2014, hrozba zvýšeného množství „víceprací“ neuznatelných pro financování z OPD 2014 – 2020.
I/11 Opava severní obchvat, východní část
• Celkové náklady 857 mil. Kč, délka 1,8 km
• Došlo ke zpoždění, dosud se nepodařilo dokončit majetkoprávní vypořádání posledního pozemku
• Předpoklad vydání chybějícího dílčího stavebního povolení 08/2015
• Předpoklad zahájení výběrového řízení na realizaci 07/2015
• Předpoklad zahájení realizace 03/2016 (původní termín 07/2015)
I/11 Opava severní obchvat, západní část
• Odhadované celkové náklady 1 175 mil. Kč, délka 5,2 km
• V letošním roce dokončení podrobného geotechnického průzkumu a zadání výběrového řízení na dokumentaci pro stavební povolení
• Zahájení majetkoprávního vypořádání stavby v roce 2016 včetně vynětí ze ZPF a komplexních pozemkových úprav
I/11 Komárov – Nové Sedlice
• Sledované tři variany (severní obchvat, jižní obchvat a průtah obcí)
• Po vybrání nejvhodnější varianty bude zahájena příprava stavby
nehrozí že do 31. 8. bude otevřen úsek ML - hranice okresů
Jen tak pro info - výjezdní zasedání těch hlavních papalášů z Prahy - info z MD:
I/11 Ostrava, prodloužená Rudná
• V realizaci, nedodržen termín uvedení do provozu (5/2015) – soudní spor s vlastníky pozemků
• Uvedení do provozu nejdříve v roce 2016
• V případě rozhodnutí ve prospěch státu vysoké riziko dalších odvolání
• Stavba je zasmluvněna od roku 2010, realizace dočasně pozastavena a obnovena 2014, hrozba zvýšeného množství „víceprací“ neuznatelných pro financování z OPD 2014 – 2020.
I/11 Opava severní obchvat, východní část
• Celkové náklady 857 mil. Kč, délka 1,8 km
• Došlo ke zpoždění, dosud se nepodařilo dokončit majetkoprávní vypořádání posledního pozemku
• Předpoklad vydání chybějícího dílčího stavebního povolení 08/2015
• Předpoklad zahájení výběrového řízení na realizaci 07/2015
• Předpoklad zahájení realizace 03/2016 (původní termín 07/2015)
I/11 Opava severní obchvat, západní část
• Odhadované celkové náklady 1 175 mil. Kč, délka 5,2 km
• V letošním roce dokončení podrobného geotechnického průzkumu a zadání výběrového řízení na dokumentaci pro stavební povolení
• Zahájení majetkoprávního vypořádání stavby v roce 2016 včetně vynětí ze ZPF a komplexních pozemkových úprav
I/11 Komárov – Nové Sedlice
• Sledované tři variany (severní obchvat, jižní obchvat a průtah obcí)
• Po vybrání nejvhodnější varianty bude zahájena příprava stavby
Ty 2 věty si trošku protiřečípaja píše: Jen tak pro info - výjezdní zasedání těch hlavních papalášů z Prahy - info z MD:
...................................................................................................
ano, poslední věta je totiž moje vlastní
Ono se tady nedávno psalo, že termín je posunutý do cca října, tak mě ten "srpen z výjezdního zasedání těch hlavních papalášů" docela překvapil
[quote="paja"]Vláďa se asi někde rochní na dovolené, takže snad pak po návratu. Je ovšem pravda, že na úseku I/11 se osazují svodidla a asfaltuje hodně. ...
Zdravím příznivce stavby na I/11 z dovolené, příští týden jsem zpět v CZ, takže nové fotky budou po 4.8.2015.

Zdravím příznivce stavby na I/11 z dovolené, příští týden jsem zpět v CZ, takže nové fotky budou po 4.8.2015.
Včera reportáž v Událostech v regionech http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... -regionech V provozu má být od 15. 10.
Trochu mě dostalo to, že se mezi Ostravou a Opavou bude po novém čtyřpruhu (v jednom místě pětipruhu) jezdit jen 90. Nechápu, proč tam nebude 110, když to teď chtějí měnit i na stávajících úsecích (OV-Šenov, HK-Pardubice...)
Trochu mě dostalo to, že se mezi Ostravou a Opavou bude po novém čtyřpruhu (v jednom místě pětipruhu) jezdit jen 90. Nechápu, proč tam nebude 110, když to teď chtějí měnit i na stávajících úsecích (OV-Šenov, HK-Pardubice...)
To snad bude jen ty dva měsíce, ne?Brzda píše:Trochu mě dostalo to, že se mezi Ostravou a Opavou bude po novém čtyřpruhu (v jednom místě pětipruhu) jezdit jen 90. Nechápu, proč tam nebude 110, když to teď chtějí měnit i na stávajících úsecích (OV-Šenov, HK-Pardubice...)
až od 1.1.2016 má být 110
Ano, pokud bude schválena novela zákona..... 
Ta 90ka mě taky trochu vylekala. Avšak mě trochu zklamala zpráva o provizorním napojení. Tedy bude se napojovat až za MÚK Globus. Což je velká škoda. A hlavně nechápu jak se "provizorně" napojí stará cesta na Kr.Pole. To tam hodí semafory? Kruháč? A nebo bude ta cesta úplně zastavena?
Pozitivně však beru stoupající pruh v "hrabyňáku", někdo u toho myslel.
Pozitivně však beru stoupající pruh v "hrabyňáku", někdo u toho myslel.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.