Dokončení Blanky
Re: Dokončení Blanky
Je to nějaký ten evropský týden mobility.
To i komančové měli evropský týden mobility? 
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Komanči v té době měli den Rudého práva 
No jasně, to mě nenapadlo.. šťastné zítřky, mávátka, banány, pivo, buřty a kus R1
Mimochodem, už tenkrát to byla R1?
Mimochodem, už tenkrát to byla R1?
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Tenkrát to byla H1, což je jen starší označení pro R. Jižní cesta nebyla součástí R1, ale středního okruhu (dnes MO) v části úseku tehdy vedená jako I/29. 515 patřila pod H1, na mapách se to značilo normálně jako čtyřpruh I/1.
Podle Navteq je už dávno hotovo. Pak se divte, že někde blouděj kamioňáci přes závory
já si to bohužel nevyfotil a navigace mi loni umřela
byla v ní hotová MUK II/611 vs D11
Dynavix z roku 2008
byla v ní hotová MUK II/611 vs D11
Dynavix z roku 2008
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Kolega byl před dvěma dny v Blance a bavil se tam s kabeláři, kteří mění "utopené" kabely za nové. Prý všechny, které vytáhli, nechali na povrchu oschnout a změřili. A světe div se, kabely měly parametry jako nové. Ať žijou tunely v tunelu :/
no tak to je pro kabelare dobra zprava, od prahy dostanou zaplaceno za nove a ty stare muzou v pohode pouzit! problem byl asi v tom, ze ty chranicky neslo vysusit? oni tam tedy davaji jiny typ predpokladam?
Jestli jiný typ nevím, předpokládám že jo. Každopádně tam ty staré necpou zpátky, i když jsou v pořádku.
jasne, ale asi je nevyhodi do srotu...
to toxy: Je opravdu reálná šance na otevření v termínu nyní městem hlásaném nebo je tam skrytý další kostlivec, o kterém "se zatím neví" ? Už jsem totiž unaven neustálými posuny zprovoznění a přestávám těm papalášům věřit...
Když ty kabely tak rychle uschly a změnily izolační schonost, tak to znamená, že ta bužírka na nich stojí za pendrek. Je jako houba a vůbec vnitřek nechrání, krytí IPx0.
Ta "bužírka" má mít hlavně vysokou požární odolnost a zároveň nesmí obsahovat některé látky. Takže je opravdu asi nasákavá.
Nechci tu hnidopišit, ale jednak odolnost proti trvalému ponoření slibuje až IPx8 (7 je tuším na půl hodiny), jednak se to používá pro zařízení/spotřebiče, nikoliv kabely.P_V píše:Když ty kabely tak rychle uschly a změnily izolační schonost, tak to znamená, že ta bužírka na nich stojí za pendrek. Je jako houba a vůbec vnitřek nechrání, krytí IPx0.
Království a půl princezny za 511.
kot: Tak to nevím, my jsme do Blandi dodávali jen malou část techniky (SOSky) a to už před dost dlouhou dobou. O stavbě přehled nemám, jen tam občas někdo od nás zajede opravit, co stihnou jiný firmy před otevřením rozbít
Kolega tam byl řešit pár drobností (i když kompletně vyhořelá elektronika... bůhví co tam někteří "elektrikáři" vyváděj) a jen se zakecal s kabeláři, co tam byli. Mimochotem ty kabely nenechali nějak dlouho vysychat, jen oschnout povrch....
Co vim od kabelářů, nejhorší je vlhkost, která se dostane pod plášť mezi žíly odříznutym koncem v napojení nebo nějaký spojce.
Přesně tak, ale přes zakončení kabelů to bejt nemůže, to je v rozvaděči a ne ve vlhkejch trubkách kdesi. A že by ty kabely byly někde v půlce spojkovaný, to se mi zdá taky jako blbost, to se tahá v celku rozvaděč - rozvaděč.
Spojovaný nejsou. Jsou jeden kus rozvaděč - rozvaděč (spotřebič)
To je právě otázka, když se tahaly u rok dva dřív, než se zapojovaly, jestli se ty konce předtim neválely v nějaký mokrý šachtě.
navigace sygic uz jezdi blankou. hadam lepsi zakomponovat update pozeji nez driv?
Copak Blankou, já mám v autě vestavěného Garmina aktualizovaného někdy počátkem tohoto roku a má tam už dokončenou D8 v celé délce.
-
Sporilovak
Je tu někdo kdo dokáže vysvětlit co bude znamenat dokončení Blanky pro Spořilovskou a JS?
Pokud máš na mysli zatížení uvedených komunikací nákladní tranzitní dopravou, tak VŮBEC NIC. Pokud ti jde o osobní dopravu na Spořilovské, tak dle mého skromného mínění též nic.Sporilovak píše:Je tu někdo kdo dokáže vysvětlit co bude znamenat dokončení Blanky pro Spořilovskou a JS?
Jedině to může ulevit ranní a odpolední špičce na JS, ale jak moc, to si netroufám odhadnout.