Dokončení Blanky
Re: Dokončení Blanky
MPMP: Jak to podle vás může ulevit nějáké špičce, když to na nákladní a osobní dopravu zároveň nemá žádný vliv ? Trochu si protiřečíte, ne ?
Podle mě to tedy nemá vliv žádný.
Podle mě to tedy nemá vliv žádný.
Je to prosté: na provoz na Spořilovské to vliv mít nebude, na provoz na Jižní spojce asi trochu ano (třeba teď Blanku využije někdo, kdo jede z Proseku na Barrandov).
Neprotiřečím - na Spořilovskou to mít vliv nebude, na JS možná ve špičce. Co je na tom za protiřečení?Dr.Fe1 píše:MPMP: Jak to podle vás může ulevit nějáké špičce, když to na nákladní a osobní dopravu zároveň nemá žádný vliv ? Trochu si protiřečíte, ne ?
Nebo z R10/D11 na Prahu 6 (jako já)Standa píše:Je to prosté: na provoz na Spořilovské to vliv mít nebude, na provoz na Jižní spojce asi trochu ano (třeba teď Blanku využije někdo, kdo jede z Proseku na Barrandov).
Na JS asi ano, na Spořilovskou ne. Třeba ubyde lidí, kteří na letiště jedou kolem celé Prahy, neb je to rychlejší.
MPMP: Máte pravdu, špatně jsem četl váš příspěvek. Omlouvám se. Uznávám taky, že na JS to nějáký vliv mít bude, jak (ne)významný bude, si vůbec netroufám odhadovat.
-
Sporilovak
A po Blance bude mít magistrála jen 1 pruh pro auta, jak plánují Zelení, a tak se veškerá doprava povalí právě po JS a přes Spořilov co myslíte? A místo Běchovic, které se nikdy nedostaví, povede Pražský okruh právě centrem Prahy a nejhustěji obydlenými zónami. Docvaklo tohle vůbec někomu???
Pardon, že se ptám . Kudy je myšleno to valení centrem Prahy?
-
Sporilovak
Místo vnějšího okruhu u Běchovic se vytvoří vlastně vnitřní okruh, který povede centrem Prahy, tak je to myšleno. A na JS bude rázem asi tak 150-200 000 osobáků. Co myslíte?
Nebude - těm, co jedou magistrálou z 80-90% Blanka nepomůže, protože jedou do města a ne do Holešoviček, Kobylis nebo na Prosek. To je jen zbožné přání "zklidňovačů".Sporilovak píše:Místo vnějšího okruhu u Běchovic se vytvoří vlastně vnitřní okruh, který povede centrem Prahy, tak je to myšleno. A na JS bude rázem asi tak 150-200 000 osobáků. Co myslíte?
Až tak tragicky bych to neviděl, zelení si sice můžou plánovat, co chtějí (a o tomhle plánu s magistrálou jsem ani neslyšel), ale v koalici už moc dalších sebevrahů nemají (tak mimo není ani Krnda). Stejně tak 511 se prostě bude muset postavit, protože Jižní spojka už to prostě dál nepobere (to nakonec přiznal i Zelený Khmér č.1).Sporilovak píše:A po Blance bude mít magistrála jen 1 pruh pro auta, jak plánují Zelení, a tak se veškerá doprava povalí právě po JS a přes Spořilov co myslíte? A místo Běchovic, které se nikdy nedostaví, povede Pražský okruh právě centrem Prahy a nejhustěji obydlenými zónami. Docvaklo tohle vůbec někomu???
-
Sporilovak
No doufejme, že máte pravdu. Už dnes je JS plná kolon a ve směru na Čerňák od Spořilova je to každý den doslova očistec.
Omlouvám se za moji natvrdlost, ale mohl by jsi mi KONKRETNĚ napsat KUDY by měla ta vozidla projíždět a KDE vznikne ten vnitřní okruh. DěkujiSporilovak píše:Místo vnějšího okruhu u Běchovic se vytvoří vlastně vnitřní okruh, který povede centrem Prahy, tak je to myšleno. A na JS bude rázem asi tak 150-200 000 osobáků. Co myslíte?
Kdo je zelený khmér č. 1?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Syn plánovaného presidenta?
Jsem jaksi zmaten, musím vyjet ze své jeskyně někam mezi lidi. Tyto pojmy mi absolutně nic neříkají.
Jak se těšíte na zprovoznění Blanky?
Jak se těšíte na zprovoznění Blanky?
D47 už máme, teď ještě D48
Stropnický mladší. P_V naráží nejspíš na http://www.lidovky.cz/babis-nechce-byt- ... _domov_rof
to Lenny: Těšíme!
Ad Stropnický, Burešovo kůň na presidenta.... no, já bych si na dlouhotrvající výsluní agenta Bureše moc nevsázel. Je sice fakt, že kombinace miliard a médií je mocná, ale už moje babička říkala, že žádný strom neroste do nebe..... ona ta kauza Agrotec nebude jediná...
Ve shodě s panem Kodetem (Pelíšky), "dávám burešovi rok, maximálně dva."
Ad Stropnický, Burešovo kůň na presidenta.... no, já bych si na dlouhotrvající výsluní agenta Bureše moc nevsázel. Je sice fakt, že kombinace miliard a médií je mocná, ale už moje babička říkala, že žádný strom neroste do nebe..... ona ta kauza Agrotec nebude jediná...
Ve shodě s panem Kodetem (Pelíšky), "dávám burešovi rok, maximálně dva."
-
Sporilovak
Vnitřní okruh vznikne po zkapacitnění Průmyslové místo dostavby 511.
-
1975
A odkdy je Průmyslová, Hloubětín, Prosek centrem Prahy?
-
Sporilovak
Ale vždyť je to jasné ne? Vytvoří se vnitřní okruh přes JS místo vnějšího u Běchovic. Silnice ve středu města, kde je mimochodem největší hustota osídlení, převezmou dopravu místo Pražského okruhu a 511 pokud jde o osobáky. Nakonec to povede středem nejhustěji osídlené P4, kde bydlí více lidí než u SJ magistrály, tam jsou spíše administrativní centra, kanceláře a hotely. Takže to vést na přetíženou JS je pěkná ptákovina. Naopak by se měla zklidnit JS a Spořilovská, kde jde o statisíce obyvatel.....
Spořilovák: Připadá mi to, že 511 je pro většinu politiků jak na vládní úrovni tak i na MHMP do značné míry prioritou, dokonce i pro Matěje Stropnického (Lenny, omlouvám se za žertík, vedoucí k nesrozumitelnosti
), což se o nějakém rozšiřování Průmyslové říct nedá. Navíc trasa Průmyslovou už má plně mimoúrovňovou náhradu (Štěrboholská radiála > 510 > "Vysočanská radiála") - teď si nejsem jistý, jestli tranzitující kamiony vůbec do Průmyslové můžou. Rozšířením Průmyslové chtějí nahradit východní část MO, ale moc velkou podporu to mít nebude: odpůrcům dokončení MO stačí současný stav a příznivcům dokončení MO je zase jasné, že ho Průmyslová nemůže nikdy nahradit (už je příliš daleko od centra).
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
NA nad 12t mají zákaz mezi křižovatkami s Českobrodskou a Kolbenovou
Kamiony můžou na Průmyslovou, ale už ne na Kbelskou.
Neco mi uslo? Odkdy, popr. odkud kam nemuzou kamiony na Kbelskou?