[D0] 510 Satalice - Běchovice
Re: 510 Běchovice - Satalice
s tím směrem R10-D11 souhlasím
ale z VR na D11 je to OK
dokonce tam se tam teď rozrostly ty naváděcí cedule
jezdím tam taky denně
ale z VR na D11 je to OK
dokonce tam se tam teď rozrostly ty naváděcí cedule
jezdím tam taky denně
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Taky jste si všimli těch kamiony vyjetých kolejí na novém rozšíření mezi Běchovicemi a ČM? Až dodělají směr na Běchovice, tak se můžou pustit do rekonstrukce levého pruhu ve směru na ČM...
Já pořád doufám, že je to zatím jen provizorní rozšíření, po dostavbě směru Štěrboholy snad druhý směr předělají komplet... nebo ne?
Přesně tak. Provizorní vozovka určená k odstranění.adamos píše:Já pořád doufám, že je to zatím jen provizorní rozšíření, po dostavbě směru Štěrboholy snad druhý směr předělají komplet... nebo ne?
Takže si užijeme dalšího omezení.... Jen mě napadá jestli to nešlo rovnou udělat pořádně a z čeho se to bude platit? Vlastně proč se ptám - z našich daní jaké obvykle.....
U opravy byl použit obdobný model jako při modernizaci D1, napřed provizorní rozšíření, pak jedna polovina a následně polovina s provizorním rozšířením, ve které se udělá se nový definitivní povrch. Lepší provizorní rozšíření než poskakovat ve 2+1 pruzích. 
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Asi jsem se jen blbě díval za jízdy z auta, ale měl jsem za to, že součástí rekonstrukce bude i zkapacitnění (a prodloužení) připojováku od D11 na R1 směr jih Běchovice - a neviděl jsem to tam.
Otazkou je jak to bude načárané.
Třeba budou 2 pruhy od Černého mostu, 2 pruhy od D11 (jeden přejde do pravého a jeden bude připojovák). Na mostě přes Běchovický rybník by mohl končit úplně levý.
Třeba budou 2 pruhy od Černého mostu, 2 pruhy od D11 (jeden přejde do pravého a jeden bude připojovák). Na mostě přes Běchovický rybník by mohl končit úplně levý.
To je vlastně pravda, to by bylo možné! Já mám v hlavě pořád představu, že nový levý pruh bude nepojízdný, ale vlastně se říkalo, že budou nadále na R1 jen 2 dva pruhy, ale neříkalo se jak 
a k čemu to bude ?caveman píše:...
měl jsem za to, že součástí rekonstrukce bude i zkapacitnění (a prodloužení) připojováku od D11 na R1 směr jih Běchovice
...
když tu kapacitu nepobírá hlavně ŠR
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Proč ten negativismus. Když už tam ten široký SDP byl, tak proč ho nevyužít.
Ted ještě 3pruh od připojeni Prumyslové...
Ted ještě 3pruh od připojeni Prumyslové...
Lepší kolony na R1 než na ŠR. Byl by to dobrý špunt.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
Centrum dopravních informačních systémů
Nerozumím? Jaký špunt?
-
1975
Nevíte někdo, dokdy to oprava/úprava potrvá? Díky
Taky by mě to zajímalo, poslední info někdy z jara byl konec října tohoto roku, ale skutečnost je jiná...1975 píše:Nevíte někdo, dokdy to oprava/úprava potrvá? Díky
Na dopravniinfo.cz je datum uzavírky 15.11.2015.
Tak jsem projel nově položený povrch a ten tichý asfalt je mazec. Ikdyž mám nové dost tiché auto tak ten rozdíl byl fakt obrovský...
Tak dneska lajnovali, minimálně na mostě přes Počernický rybník.
Akorát mi připadá, že střední čára nějak nenavazuje na značení za mostem směr JS.
Akorát mi připadá, že střední čára nějak nenavazuje na značení za mostem směr JS.
- Přílohy
-
- 510.jpg (59.71 KiB) Zobrazeno 6377 x
Jestli z dvoupruhu dělají třípruh, nepřekvapuje mě to nenavazování. Patrně upraví navázání na straně současného dvoupruhu (tedy pokračování do centra), až budou moct bezpečně vstoupit se štětkou na dnes pojížděný úsek
celé video bute tak po obědě...
- Přílohy
-
- r1-do.gif (3.57 KiB) Zobrazeno 5976 x
-
- dé nula je tu.jpg (75.12 KiB) Zobrazeno 6157 x
^^ WOW

Super, bomba. V reálu to vypadá ještě líp, než na papíře. Jednotné, jednoduché, jasné. Zelená/ červená/ bílá. Bude mít perfektní, inteligentní značení. A vypadá to, že ta D0 je jen přelepená, nevypadá to, že by se tam ty značky kvůli něčemu jinému musely měnit celé. Takže začíná už systematické přeznačování?
Kdybych neviděl ty názvy a tu krajinu, tak bych si myslel, že to je v švajcu.

Jinak, ale kasme! Ty nemáš na předním skle ochranný zelený pruh, ve formě nalepovací folie proti slunci? Takový jaký měli naši na embéčku? Toto je děs.
Kdybych neviděl ty názvy a tu krajinu, tak bych si myslel, že to je v švajcu.
Jinak, ale kasme! Ty nemáš na předním skle ochranný zelený pruh, ve formě nalepovací folie proti slunci? Takový jaký měli naši na embéčku? Toto je děs.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Není na "0" trochu brzo? Kdybych nechodil sem na fórum, tak bych o změně číslování vůbec nevěděl.
Dva měsíce není zas tak moc...kollma píše:Není na "0" trochu brzo? Kdybych nechodil sem na fórum, tak bych o změně číslování vůbec nevěděl.
edit: A když už to předělávali, tak už je to po novém, aby to za dva měsíce nepřelepovali...
viz video z července https://youtu.be/KAcnpd7aIoc?t=1111
Někde to zas bude ještě dlouho po změně modrá jednička...
jako třeba "29" K Barrandovu
ale to už je do jiného vlákna...