dnes jsem jel z Roztok a debil zapoměl odbočit do Papírenské...
čili podjezd viaduktu 2:20
vjezd do Blanky 2:52
... ale v územních plánech byla.Sporilovak píše:V roce 1964 centrem sídliště žádná výpadovka nevedla.
O jakém propojení dálnic mluvíte? Nebyl by odkaz ať si to připomeneme.Sporilovak píše:Jediný rozumný je projekt Satry (asi 2009), kde je to propojení obou dálnic
Ano, byl bych pro, alespoň tam kde to lze - což jsou podle mě právě Holešovičky a Spořilov. Nevím proč mnohé z vás tak dráždí zlidšťování prostředí kolem kapacitních silnic ? Zatunelování je přitom nejideálnější řešení jak pro místní obyvatelé, tak pro řidiče.mts píše:Takovych mist jako je Sporilov je v Praze vic. Napada me namátkou R8 mezi Ladvim a Strizkovem, Kbelska za Prosekem, 5.kvetna, Jizni spojka u Zahradního města, K Barrandovu u Barrandovskeho sidliste, Holesovicky apod. To je všechny zatunelujeme nebo zrušíme?
Vždycky bude někde nejhůř. Spořilovem jezdili kamiony i před vybudování 512-514, ale v té době na tom byl hůř Barrandov. Bohužel se vystřídalo vedení země a Prahy za horší, které si vybudovalo image na boji proti korupci, zejména ve stavebnictví, a tím došlo k pozastavení veškeré přípravy na 511. Pro Spořilov je nutné urychlit 511 a pak se můžeme bavit o zatunelování. Komunikace ale asi nikdy nezmizí. Zatunelování Holešoviček si v současné situaci neumím představit, leda až bude hotova Vysočanská radiála.Standa píše:mts: Řekl bych, že ten Spořilov je na tom z uvedeného opravdu momentálně nejhůř, ale nezdá se mi, že by tomu nějak přitížila Blanka - spíš naopak. Každopádně prioritním řešením je 511, na tom se tady asi všichni shodneme (až na pár známých výjimek). Potom se samozřejmě může uvažovat i o nějakém zatunelování Spořilovské spojky, nejspíš spolu s prodloužením TT na Chodov a Jižní město, ale to už bude taková třešnička na dortu
.
Zastavili toho hodně, ale v tomto zrovna nejedou.Sosa píše: Bohužel se vystřídalo vedení země a Prahy za horší, které si vybudovalo image na boji proti korupci, zejména ve stavebnictví, a tím došlo k pozastavení veškeré přípravy na 511.