1105-2 Osičky - Hradec Králové
Re: 1105-2 Osičky - Hradec Králové
Podle harmonogramu z ledna 2015 (nevím, jestli je ještě aktuální) byl termín zprovoznění stanoven na 18. 11. 2017.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Takže 23 měsíců do zprovoznění - sakra dlouhá doba na pokrok na stavbě už nyní viditelný...
Podle toho harmonogramu co jsem viděl, měli být letos položeny nestmelené konstrukční vrstvy na části hlavní trasy. Na Martinových fotkách jsem je nikde neviděl, takže mají skluz.
A nezapomínejte na to, že harmonogram se odvíjí od peněz vyčleněných na výstavbu. Když jich je málo staví se pomalu.
A nezapomínejte na to, že harmonogram se odvíjí od peněz vyčleněných na výstavbu. Když jich je málo staví se pomalu.
Lenny jasně, to dává smysl, ALE proč se pak rok co rok docela slušná "hromádka" peněz nepoužije /neprostaví/ ? To je pak kocourkov a sakra východ Evropy... 
nový odkaz na původní leták (04/2015):
https://www.rsd.cz/mapa/attachment/5511 ... 236631.pdf
https://www.rsd.cz/mapa/attachment/5511 ... 236631.pdf
Ten nesmysl s dostavbou dvou větví múk Kukleny až s stavbou 1106 asi pořád platí, co?
Mám zaručený info, že výstavba ČSPH odstartuje již první týden v únoru.
Taky jsem to zaslechl.
Mám obavu, že až s případnou výstabvou jižního obchvatu HK ("Jižní spojky").michal píše:Ten nesmysl s dostavbou dvou větví múk Kukleny až s stavbou 1106 asi pořád platí, co?
S Jižní spojkou to nesouvisí, protože na situačce není alternativa pro směr 1106 - Bláhovka v případě realizace 1106 bez větvě G.
Přitom vlastně v rámci 1105 dojde k realizaci tří větví (A, D, F), které bez 1106 nemají užitek. Prostě mi to přijde jako totální blbost. Buď to postavím komplet, nebo tedy nestavím to, co není třeba. Ale nestavět to, co se může používat (větev H) a stavět to, co není třeba, to je prostě hovadina.
Přitom vlastně v rámci 1105 dojde k realizaci tří větví (A, D, F), které bez 1106 nemají užitek. Prostě mi to přijde jako totální blbost. Buď to postavím komplet, nebo tedy nestavím to, co není třeba. Ale nestavět to, co se může používat (větev H) a stavět to, co není třeba, to je prostě hovadina.
Ty dvě větve jsou samostatná stavba. Nejsou součástí DSP ani na stavbu 1105 ani 1106. To ale nevylučuje možnost, že budou v jedné z těchto dvou staveb zadány.
To je o fous lepší zpráva. Ovšem celkově to působí ještě méně logicky. Nebo to tak vnímám jen já?
Další aktuální článek -> http://hradec.idnes.cz/obce-u-d11-dal-t ... zpravy_the
D0, D1, I/3, D11 a D35
Dnes na odpočívadle Osičky směr Hradec čilý ruch. Několik dodávek a řemeslníků tam pobíhalo a vrtali se ve stávající infrastruktuře.
Pozitivní zpráva... Příjde mi sice poněkud úsměvné, že se tam "sto let" nic neděje a pak se práce rozjedou v sobotu, ale zaplať pánbůh zato.
Kukleny svírá strach z D11. Stačí, že tu bude obchoďák, míní místní
Zdroj: http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 60130.html
Zdroj: http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 60130.html
Vždyť naopak pokračování 1106 vzdálí dopravu od Kuklen ke Stěžerům. Maximálně se mohou obávat toho "obchoďáku". A jaká další doprava navíc by se jim tam mohla objevit ?
no zdá se, že archeologové nás vyjdou draho, viz. reportáž v Událostech
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... l-miliardy
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... l-miliardy
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Bumbiku, prachy jsou to sakra velký, ale mě spíš zděsila věta, že do práce se pustí KONCEM ROKU a práce bude trvat 12 měsíců. Takže v zimě budou hrabat leda sníh a vlastní stavba s bídou začne 2018.
Jak dlouho může trvat výběrko na ten ZAV ?
-
Mosquit
Na MÚK s I/11 severní mostovka 1/11 zabetovovaná a odbedněná, jižní mostovka - stavba bednění
most polní cesty přes I/11 připraven na betonáž.
most polní cesty přes I/11 připraven na betonáž.
Tak spousta lidí pojede reálně i po dostavbě 1106 do centra přes Kukleny, místo jízdy až k ČKD a dále Koutníkovou.kot píše:Vždyť naopak pokračování 1106 vzdálí dopravu od Kuklen ke Stěžerům. Maximálně se mohou obávat toho "obchoďáku". A jaká další doprava navíc by se jim tam mohla objevit ?
2 Mosquit: Určitě souhlas, ale jaká DALŠÍ doprava proti dnešnímu stavu pojede do centra?
Moje zkušenost z průjezdem ve směru Chlumec - Vysoké Mýto přes Hradec byla, že rychlejší to bylo vzít přes Plotiště, než poskakovat na semaforech přes Kukleny a dále do centra.
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Já si naopak myslím, že doprava spíše ubude. Nyní, když všichni musí dálnici objíždět přes Plačice, tak rovnou v Plačicích odbočí směrem do centra po Pardubické anebo to udělají na začátku Kuklen po Pražské, protože se nechtějí vracet zpátky na starou silnici k ČKD. Ale až bude dálnice zprovozněna ke Kuklenům, řidiči tam sjedou už přímo na starou silnici. Pochybuji, že někdo tranzitně projíždí centrem Hradce nyní, když na okruhu má zelenou vlnu a poměrně plynulý průjezd. A proč by najednou měl každý jezdit centrem až bude dálnice hotová ? Ano, obchoďák bude mít vliv, ale ne dálnice.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
-
Mosquit
Já jezdím od D11 cca ke Kauflandu často a všechny cesty vycházejí +/- stejně
1) po D35 a kolem Opatovic po Hradubické, dále po okruhu kolem nemocnice
2) po D35 a kolem Opatovic po Hradubické, dále po okruhu západní stranou (kolem Střelnice)
3) po D11 přes Plačice, Pardubickou, podjezdem a západní stranou okruhu (kolem Střelnice)
4) po D11 přes Plačice, Pardubickou, Za Škodovkou
Varianta 5 - tedy dostat se na kruháč k ČKD a pak Koutníkovou - vychází časově nejdelší, i když je jasně nejpříjemnější.
Uvidíme co udělá dokončení dálnice s dojížděči ze západu (Chlumec atd) - teď jezdí naprostá většina po I/11, protože na dálnici nemá cenu zajíždět. Po dostavění 1105 možná bude.
1) po D35 a kolem Opatovic po Hradubické, dále po okruhu kolem nemocnice
2) po D35 a kolem Opatovic po Hradubické, dále po okruhu západní stranou (kolem Střelnice)
3) po D11 přes Plačice, Pardubickou, podjezdem a západní stranou okruhu (kolem Střelnice)
4) po D11 přes Plačice, Pardubickou, Za Škodovkou
Varianta 5 - tedy dostat se na kruháč k ČKD a pak Koutníkovou - vychází časově nejdelší, i když je jasně nejpříjemnější.
Uvidíme co udělá dokončení dálnice s dojížděči ze západu (Chlumec atd) - teď jezdí naprostá většina po I/11, protože na dálnici nemá cenu zajíždět. Po dostavění 1105 možná bude.