I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
a teď se dívám - cca 100m od cesty - to je málo? Vzpamatuj se konečně inženýre, to je šíleně daleko, přijde mi, že prudíš a víš kulové v souvislostech
mrkni na toto - https://mapy.cz/zakladni?mereni-vzdalen ... exVcjD4DHf
to máš cca 50 m od I/11 u Třince a někde i blíže, se mrkni na trasu
mrkni na toto - https://mapy.cz/zakladni?mereni-vzdalen ... exVcjD4DHf
to máš cca 50 m od I/11 u Třince a někde i blíže, se mrkni na trasu
To rád odpovim,nikdo neprudi proto,pretože nemaji na ne paku,my ano,to je prvni vec. A penize jsou mocna carodejka,ale asi tak,znehodnotili mi pozemek,kde jsem chtel stavet,pro dceru. Nahrada za tu nasi paku cca. Jeden prumerny plat. J
E to dost? Pro mne ne a i kdyby dali co chci, tak ty penize mi zivot nezmeni,mam dost,takze asi tak
E to dost? Pro mne ne a i kdyby dali co chci, tak ty penize mi zivot nezmeni,mam dost,takze asi tak
Nejsem ing.a dnes.hezky slysim klimkovickou,ktera je 2km. To jsou proste nepodstatne věcí,bud tu bude to nejlepsi,nebo klidne beru ten tunel
Neverim, ze nabidli cca 26tis. Kc
Tak věř,proto je poslu do p...prdel si muzou delat z plasteliny. Nikdo to nerekne jen reknou v rozhovorech,v televizi,odmitaji penize,chacha
Frenku, líbí se mi, že jsi si sám sobě poradil: Pokud se ti bude špatně dýchat, přestěhuj se... 
Jo, konečně rozumna řeč, jenze ja tu ziju půl stoleti a jak to nekdo zaplati,souhlas stehuji se...
a co má kdo zaplatit? Barák? Proč, když je 100 m od PR, to není případ domů v Mokrých Lazcích, které byly v místě I/11 nebo těsně vedleFrenk píše:Jo, konečně rozumna řeč, jenze ja tu ziju půl stoleti a jak to nekdo zaplati,souhlas stehuji se...
Ja zertoval,nic neprodavam,nic nenabizim a sveho se nevzdam,vsak jak říkají tii chytří z rsd,nejak to dopadne,jsem pro, je mi to celkem putna,mam jinych starosti dost
Lidi nekrmte trolla, to je základní pravidlo každé diskuze. Čím více na takové invidua reagujete tím je to horší.
@MzO: nemůžeš to zase pročistit? Zase dvě stránky hnoje...
Mimochodem k tématu: ten údajně opravený úsek u odbočky na Plesnou je pořád špatný.
Víte někdo jak probíhá dostavba MÚK Globus? Všiml jsem si pár nových úprav terénu ale nic zásadního.
Mimochodem k tématu: ten údajně opravený úsek u odbočky na Plesnou je pořád špatný.
Víte někdo jak probíhá dostavba MÚK Globus? Všiml jsem si pár nových úprav terénu ale nic zásadního.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
ja se strasne tesim na to, az budu jezdit kazdy den do prace po nove PR a zrovna v useku u domu pana architekta si uvedomim, ze oni ted slysi zvuk mojeho motoru + motoru vsech ostatnich lidi, kteri kvuli nim rok/dva/tri trpeli...oni budou trpet do konce zivota...na kazdou svini se vari voda...
"Zkouška sirén", nejspíš na vzpomenuté (několikáté) SP.
- Přílohy
-
- 20160329145046.png (37.77 KiB) Zobrazeno 6480 x
Co to znamená pro nás??
Že se aspoň něco děje. Už tu byly vzpomenty pokusy o několikáté SP, taky nějaká žaloba, lávka nahrazující přístupovou cestu, která ovšem musí stát na nějakých pozemcích a ty si nevydlubeš z nosu.
Nevím, jestli to má tady cenu vůbec psát, když se tu zařizuje zase nějaká čistka!
Nevím, jestli to má tady cenu vůbec psát, když se tu zařizuje zase nějaká čistka!
-
evilcleaner
no kdo bude Frank je už ted asi jisté 
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
ano, svine, na kterou se vari voda...evilcleaner píše:no kdo bude Frank je už ted asi jisté
Včera 29.3.2016 v Deníku (Opavský a Hlučínský) příloha Region článek o Prodloužené rudné a diky panu architektovy je termín zprovoznění 2018 nereálný. Na internetu jsem článek nenašel.
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Dneska jsem jel dopoledne na Opavu a v dost pokročilém stavu je přeložka v úseku provizorní sjezd z nové I/11 - most přes Prodlouženou Rudnou. Ale dolík žádná aktivita. A dnes jsem taky žádného dělníka na celém úseku Globus - provizorní sjezd neviděl.harmonica píše:Lidi nekrmte trolla, to je základní pravidlo každé diskuze. Čím více na takové invidua reagujete tím je to horší.
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Každé auto má taky klakson. Taky si pokaždé když pojedu kolem na počest architekrury zatroubímlyky píše:ja se strasne tesim na to, az budu jezdit kazdy den do prace po nove PR a zrovna v useku u domu pana architekta si uvedomim, ze oni ted slysi zvuk mojeho motoru + motoru vsech ostatnich lidi, kteri kvuli nim rok/dva/tri trpeli...oni budou trpet do konce zivota...na kazdou svini se vari voda...
Obávám se, že už pan architekt v té době bude bydlet někde jinde. Zaslechl jsem něco co by mohlo naznačovat, že balí kufry.lyky píše:ja se strasne tesim na to, az budu jezdit kazdy den do prace po nove PR a zrovna v useku u domu pana architekta si uvedomim, ze oni ted slysi zvuk mojeho motoru + motoru vsech ostatnich lidi, kteri kvuli nim rok/dva/tri trpeli...oni budou trpet do konce zivota...na kazdou svini se vari voda...
To by byl velký zvrat, ale kdo mu dá ty prachy za barák?
I kdyby to byla pravda, tak si nemyslím, že ve své snaze blokovat výstavbu nějak poleví.
Ne každý musí prodat stávající aby se mohl přestěhovat do nového.OldStanda píše:To by byl velký zvrat, ale kdo mu dá ty prachy za barák?
muset se odstehovat z takto nadherne/futuristicke vily, kterou sam vlastnima rukama vyprojektoval, to je skoro na masli...Lulu píše:Ne každý musí prodat stávající aby se mohl přestěhovat do nového.OldStanda píše:To by byl velký zvrat, ale kdo mu dá ty prachy za barák?
http://www.novinky.cz/bydleni/jak-bydli ... vazal.html
snad si podobnou nadheru postavi opet, na nejakem mene frekventovanem miste...
a nebude tam opet otravovat...
Každý dostane co si zaslouží i pan architekt.