0805 Lovosice – Řehlovice
Re: 0805 Lovosice – Řehlovice
Staré pořekadlo říká: "Stavba není závodní dráha".
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
dobrý večer, vypozoroval někdo něco nového? už dlouho nebyly žádné fotečky, hlavně pod lomem...
Můžu přispět alespoň trochou, i když ne z místa závalu. Z neděle 13.3.
výborné moc měpkné snímky
děkuji
děkuji
https://www.zonerama.com/makr/Photo/1218834/46237966 - slíbené fotky ze závalu.
Ještě jsem si dovolil přidat do výše uvedené galerie jednu panoramatickou slepenou z několika záběrů.
Z estetického hlediska je to podchycení podzemními stěnami také divné. Nesleduje šikmý průběh svahu a je moc blízko k dálnici, takže tam pak bude asi navždy trčet. Uvidíme jak se to ve finále zamaskuje.
no zbývá tam ještě hafo práce, budou mít kluci co dělat....
Čert vem v tomhle případě estetiku, hlavně ať se konečně stříhá páska u zprovoznění...
V sobotu odpoledne opět celkem usilovná činnost při armování mostu přes Žimský potok a mostu přes přeložku Žim Habrovany.
Aby taky ne, do zprovoznění to MA BÝT cca 8 měsíců. Už aby...
také už se nemohu dočkat, dokáže někdo spočítat časové urychlení trasy z prahy do ústí oproti objízdným trasám?
Směr Německo úspora 16 minut, do Teplic úspora 5 minut, počítám 130 kmh na dálnici.
130 všude nebude, tunely Dobkovičky, Radejčín a Prackovice budou jistě zase nesmyslně omezeny, jak u nás bývá zvykem ... ale i tak to bude mnohem pohodlnější jízda, hlavně lidé na objízdných trasách si otevřou šampaňské ...
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
skoro se mi chce říci, že doufám, že kvůli té ostudě s celkovou dobou výstavby se snad nenajde žádný exhibicionista, který bude chtít stříhat páskukot píše:Čert vem v tomhle případě estetiku, hlavně ať se konečně stříhá páska u zprovoznění...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jeden tam chce i letet vrtulnikem ...
Prosím o překlad... Díky
to bude rudá skvadra: vepřová hlava z hradu, rudej Olda z kraje a Bureš... 
mám štěstí, že žiju v kraji, kde se jedna dálnice staví skoro 30 let...
Chápu, že pana prezidenta nemá hodně lidí v oblibě, ale nechtěl bych aby úroveň tohoto fóra upadla jako diskuze na novinkách.
Každopádně bych si vsadil, že Mike doufá marně a exhibicionistů se najde víc, než dost. Většina lidí bude mít tendenci si zúčastněné spojit spíš s těmi pozitivy zkompletované dálnice, než s tím předcházejícím marasmem...
Vtipné by bylo upravit hlasování na titulce tématu na: "Bude dálnice na konci roku 2016?" ano / ne 
mar3ku, to není jen vtipný nápad, ale přímo výborný a navíc krásně aktuální. Všechny termíny jednak prošly, a lze předpokládat, že rok 2038 je (doufejme
) rovněž neaktuální. Tudíž admini by mohli, prosím, realizovat tvůj návrh. 
Je to ošemetná záležitost... Už jsem uzavřel dvě sázky na toto téma
, a přiznám jsem že jdu proti avizovanému termínu, ale to neznamená že se netěším až se po hotové dálnici projedu