Spojilo by se příjemné s užitečným. Vy byste si mohli blokovat další stavbu a přitom by se zabránilo uskutečnit fantasmagorie našeho Myloše
I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Frenku, co kdybyste si svoje nové sídlo postavili někde v územní rezervě pro průplav Dunaj-Odra? http://www.d-o-l.cz/index.php/cs/oprojektu/trasadol
Spojilo by se příjemné s užitečným. Vy byste si mohli blokovat další stavbu a přitom by se zabránilo uskutečnit fantasmagorie našeho Myloše
-
evilcleaner
co já vím, tak 'plán B' měli u architektů vždycky - přestěhovat se jinde a tam to pronajímat (pro případ, že by se to přece jenom nepovedlo zablokovat). zdroje jsou.
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
dneska začali dělat pod Globusem, asi už to připravujou pro objezd Globusu, aby mohli dokončit MÚK Krpole...
a taky jsem měl možnost se dneska bavit se známou firmou, co vše bojkotuje ... myslím dokončení PR ... zvěsti, které tu proběhly před pár dny jsou pravdivé
a taky jsem měl možnost se dneska bavit se známou firmou, co vše bojkotuje ... myslím dokončení PR ... zvěsti, které tu proběhly před pár dny jsou pravdivé
Pájo, trochu více to rozveď, prosím...
včera bylo jaké datum? Teď už vážně - nemluvil jsem, ale upřímně doufám, že někdy se dočkáme konce problémů
dneska jsem jel kolem a celkem to tam fičí, plno lidí i techniky ............
-
evilcleaner
zítra v praxi začnou úpravy nutné pro převedení dopravy z I/11 za globus (už tam stojí dneska nějaká mechanizace, zítra začnou vytyčovat)
nejen stojí, ale už odstraňují starý povrch na silnici a kolem jsou "hromádky" zeminy ...
kdyby tak se dalo odstranit i něco jiného
kdyby tak se dalo odstranit i něco jiného
Velice hezký článek vyšel idnesu
http://ostrava.idnes.cz/stavby-silnici- ... zpravy_woj
Skoro mám chuť i vraždit
http://ostrava.idnes.cz/stavby-silnici- ... zpravy_woj
Skoro mám chuť i vraždit
Já už to fakt nechápu. Vždyť je přeci jedno zda stavba povolení má nebo ne. Pokud je SP podle staré EIA tak stejně na to peníze z EU nejde použít. Viz úsek Rybí - Rychaltice kde všechna povolení jsou a stejně se musí čekat na novou EIU.
No Bože, ať už si ty prachy EU strčí doprd....Vždyť tam ani být nemusíme.
Přesněěěě, vždyť nemusíme vůbec nic stavět a být dál 100 let za opicema... A když nám někdo bude něco dávat, ještě mu vynadáme, že nám toho dává málo nebo že za to něco chce...Mikulik píše:No Bože, ať už si ty prachy EU strčí doprd....Vždyť tam ani být nemusíme.
Někteří češi jsou tak neskutečně nevděční... Naše životní úroveň i ekonomika neskutečně roste díky členství v unii a oni budou furt držkovat... No jo vlastně, politici je zradili, když jim zapomněli říct, že se budeme mít všichni lépe jen když budeme pracovat.
-
evilcleaner
Prosím nechte si tyto nářky do odpočívky, nejsme na novinkách.
Fotky na MS stavby z 22.3.2016: http://www.msstavby.cz/i11-prodlouzena- ... 2-03-2016/
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Mám tomu rozumět tak, že se od 11.4. začne teprve rozšiřovat ul. Karla Svobody nebo už tama od 11.4. povede objízdná trasa a začne se zasypávat dolík?
Ano od 11.4. - 6.5. se dělá rozšíření ul. Krala Svobody. Nic víc.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Tím pádem by se tam od 9.5. mohla provizorně převést jedenáctka a mohl by se začít zasypávat dolík. A v červenci jezdímeharmonica píše:Ano od 11.4. - 6.5. se dělá rozšíření ul. Krala Svobody. Nic víc.
A pak můžou překopat bývalou I/11 a k MÚK Krásné Pole dotáhnout čtyř pruh a může být předání celé MÚK Krásné Pole podle věstníku k 1.9.2016rumpeak píše:Tím pádem by se tam od 9.5. mohla provizorně převést jedenáctka a mohl by se začít zasypávat dolík. A v červenci jezdímeharmonica píše:Ano od 11.4. - 6.5. se dělá rozšíření ul. Krala Svobody. Nic víc.
-
evilcleaner
dnešní ráno, práce na ul karla svobody, v popředí upravená zemní pláň (aktivní zona), zlepšení hydraulickými pojivy. docela jim to jde od ruky. ostrůvek na ul. spojovací zatím netknut. foto ryze dokumentační.
- Přílohy
-
- pohled na ul. karla svobody od plesné, 8.4. ráno
- k-s-1.jpg (108.29 KiB) Zobrazeno 6366 x
-
rumpeak
Ty jo tak to je masakr. V sobotu jsme byli na procházce a šli jsme kolem Globusu. Kdybych to věděl, tak jsem udělal foto starého stavuevilcleaner píše:dnešní ráno, práce na ul karla svobody, v popředí upravená zemní pláň (aktivní zona), zlepšení hydraulickými pojivy. docela jim to jde od ruky. ostrůvek na ul. spojovací zatím netknut. foto ryze dokumentační.
Teď teprve na fotce vidím, že násep je ve své výšce akorát v místě té trouby, oběma směry se zatím svažuje dolů. A já, neznalý místa, si celý měsíce lámu hlavu, proč hlavní trasu nedodělaj a proč ta šaškárna s novou objízdnou trasou 
-
rumpeak
Nemá někdo info, kdy by se měly Mokré Lazce (a předpokládám taky Rudná, celý úsek na Havířov) konečně osadit modrým autíčkem?