[D0] 510 Satalice - Běchovice
Re: [D0] 510 Běchovice - Satalice
Ale fuj ! Chce to trochu optimismu - nic jiného bohužel nezbývá... 
-
Jakub Šponar
Nemá někdo itinerář letošních prací? Vzhledem k tomu, že na černým mostě vyasfaltovali další přejezd a v místě napojení D11 je uprostřed bagr, předpokládám že se chystá spuštění rekonstrukce druhé části. Ale na dopravniinfo je pouze "suchá" informace 19.12.2015 - 30.9.2016 oprava.....
Teď o velikonocích by se měl převádět provoz, jestli počasí dovolí. Ale to zatím vypadá, že bude lepení čar přát.
Včera to bylo velice pěkné v podstatě v celé SV části města. Průmyslová+Kbelská = +20 minut.
Království a půl princezny za 511.
dnes ráno jsem myslel, že už to zahájili
kolona ve směru na MB přes celé údolí
tak jsem to vzal okolo Globusu a Kolbenovou
kolona ve směru na MB přes celé údolí
tak jsem to vzal okolo Globusu a Kolbenovou
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jel jsem tudy včera v noci a technika(frézy) byla na místě.
Každopádně pokud se ve směru na D10 budete držet v levém pruhu, tak vás to navede zpět na Vysočanskou radiálu s otočkou zpět na MÚK Novopacká x Budovatelská.
Každopádně pokud se ve směru na D10 budete držet v levém pruhu, tak vás to navede zpět na Vysočanskou radiálu s otočkou zpět na MÚK Novopacká x Budovatelská.
Ano, taky že zahájili.
Včera to bylo snad ještě horší, byly zacpané i naprosto nepravděpodobné ulice, jako třeba V Rybníčkách.
Včera to bylo snad ještě horší, byly zacpané i naprosto nepravděpodobné ulice, jako třeba V Rybníčkách.
Království a půl princezny za 511.
-
Jakub Šponar
Je tam blbě udělaný řazení a jestli s tím něco neudělaj, tak to budou krušný tři měsíce. Prostě D11+pravý okruh(kamiony,MB, ČM) + najézd z ČM do jednoho pruhu je průser. Kdyby aspoň upravili značení a nechali kamiony co jedou do UL projet rovně "levým" pruhem. Od tý rozdvojky je širokej dost aby se tam vešly.
Mno, v úterý už před sedmou ráno D11 před koncem poskakovala kvůli frontě na nájezdu směr MB, včera cesta domů přes Dubeč, Klánovice a Jirny, dneska ráno poskakování cca posledních 100m na připojeni k D0 směr Štěrboholy, prostě se vracíme do starých časů před rekonstrukcí úseku ČM - Běchovice. Když se občas podívam v práci na Chodově v Parku, tak vidím stojící kamióny na D1 a vím, že je to kvůli této rekostrukci....
Takže v práci sledujeme "strejdu" Googla abychom viděli kudy bude asi nejlepší jet....
Takže v práci sledujeme "strejdu" Googla abychom viděli kudy bude asi nejlepší jet....
a ten odpoledně večerní problém okolo Proseka s tím taky souvisel ?
jel jsem ze střížkova na Březiněves, Hovorčovice, čakovice, Vinoř, Horní počernice...
taková okružní jízda příměstím
jel jsem ze střížkova na Březiněves, Hovorčovice, čakovice, Vinoř, Horní počernice...
taková okružní jízda příměstím
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Mike pozoruji také od Velikonoc, že doprava na Cukrovarské a Tupolevově rapidně zesílila.
To spíš souvisí s uzavřenou Mladoboleslavskou ve směru Letňany - Kbely.
koukám že tu nemáme, že o Velikonocích začala reko levé poloviny
od 27. 3. 2016 18:28:00 do 12. 7. 2016 23:59:00
D0 - Štěrboholská sp.směr D10 a D11, mezi km 62.7 a 58.7, provoz převeden do protisměru v zúžených jízdních pruzích, práce na silnici, zúžená vozovka na dva jízdní pruhy, provoz převeden do protisměru a veden obousměrně v jednom páse (směr Praha) v režimu 2+2 v zúžených jízdních pruzích. Nedá se sjíždět a najíždet od obchodního centra na exitu Horní Počernice. Sjezd a nájezd na dálnici D11 umožněn. Uzavřen nájezd Exitu 62 Běchovice směr D10.
od 27. 3. 2016 9:25:00 do 12. 7. 2016 23:59:00
D0, km 58.5,- km 62.6, ve směru D1, práce na silnici, zúžení vozovky na dva jízdní pruhy, zúžené jízdní pruhy, levý jízdní pruh uzavřen, provoz veden obousměrně v jednom páse (směr Praha) v režimu 2+2 v zúžených jízdních pruzích. Nedá se sjíždět a najíždet od obchodního centra na exitu Horní Počernice. Sjezd a nájezd na dálnici D11 umožněn.
Mají zde celkem zajímavá mobilní svodidla, taková jsem u nás ještě neviděl.
A i přes režim 2+2 a relativně velkorysé šířkové uspořádání jsou zde stejně často dlouhé kolony minimálně až k lanovému mostu...
A i přes režim 2+2 a relativně velkorysé šířkové uspořádání jsou zde stejně často dlouhé kolony minimálně až k lanovému mostu...
už si toho všimli i na idnesu
Půl roku bude rozkopaná Jižní spojka i Pražský okruh, objížďky jsou ucpané
7. dubna 2016 18:29
Řidiči přijíždějící do Prahy během ranní špičky se musí obrnit notnou dávkou trpělivosti. Opravy dvou mostů na Jižní spojce a rekonstrukce východní části Pražského okruhu budou dalšího půl roku paralyzovat dopravu. V kolonách zůstávají i šoféři, kteří se snaží místa objet.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/rozestaveny-prazs ... zpravy_rsr
Neuvěřitelné. A trvalo jim to pouhé 2 týdny 
OT, ale trochu ironie od min. dopravy 
https://twitter.com/dan_tok Jen nějak zapomíná, že R10 už nemáme...
https://twitter.com/dan_tok Jen nějak zapomíná, že R10 už nemáme...
To jako že čtyři z pěti aut do Prahy nejedou a zůstanou doma? Tomu někdo věří?
OT: balance: Určitě to není Dan Ťok osobně. Ten svůj twitter účet zrušil po nehodě pendolína ve Studénce.
To loňské provizorní rozšíření nyní opravovaného pásu na sever příjde vybourat? Někde to tu zaznělo. Nebo jen horní vrstvy? Že se v tomto ohledu nic neděje, podle fotek mi připadé že právě naopak.
Na mě to dělá dojem, že v etapě I "se opravují mosty a hotovo" a teprve v etapě II (a možná i III) se bude řešit hlavní trasa.
Proč ale už dávno není hotová výměna obrusu od D11 na sever (nebo se tam dělá i něco jiného?), to teda nechápu. Je to ta příčina denodenních kolon a frézovat stávající povrch se začal po 3 týdnech. Na co se čekalo?
Proč ale už dávno není hotová výměna obrusu od D11 na sever (nebo se tam dělá i něco jiného?), to teda nechápu. Je to ta příčina denodenních kolon a frézovat stávající povrch se začal po 3 týdnech. Na co se čekalo?
Rozebíraly se vršky mostů a betonovaly nové desky + výkopy a betonáž základů pro sloupy informačních bran.
Ano, to souhlasí, ale tyto činnosti se týkají pouze úseku od mostu přes Počernický rybník k napojení rampy z D11 směr D10.Kubajsu píše:Rozebíraly se vršky mostů a betonovaly nové desky + výkopy a betonáž základů pro sloupy informačních bran.
Na sever od tohoto úseku se 3 týdny nedělo nic viditelného (pomineme-li odstranění svodidel a svedení do 1 jízdního pruhu) a já se ptám proč. Ví to někdo?
Vůbec bych se nedivil, kdyby nějaký odborník odpověděl, že to bylo uzavřeno kvůli vrtání děr na osazení těch výškových bazmeků 
Objektivně je třeba uznat, že během těch tří týdnů tam ty díry vyvrtali (práce asi na 1 den).
Objektivně je třeba uznat, že během těch tří týdnů tam ty díry vyvrtali (práce asi na 1 den).