I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Mě se včera zdálo, když jsem jel od Vřesiny, že do toho "úseku" trochu kopli.
Dnes dopoledne jsem v okolí problémového úseku žádnou techniku ani stavební činnost neviděl.OldStanda píše:Mě se včera zdálo, když jsem jel od Vřesiny, že do toho "úseku" trochu kopli.
Nicméně na zbývajících "normálních" místech stavby se makalo velmi pilně.
Já tam jel výjimečně a taky jsem žádné stroje neviděl. Možná by to upřesnil někdo ze spolku Skalka
P.S. Škoda Vladimíre, že u těch fotek nemáš GPS souřadnice, ale i tak to je od tebe velmi záslužná činnost.
Já mám jenom lepší kompakt od Canonu, ale v telefonu používám appku pro logování GPS souřadnic a ty se potom synchronizují s těmi fotkami.
P.S. Škoda Vladimíre, že u těch fotek nemáš GPS souřadnice, ale i tak to je od tebe velmi záslužná činnost.
Já mám jenom lepší kompakt od Canonu, ale v telefonu používám appku pro logování GPS souřadnic a ty se potom synchronizují s těmi fotkami.
Rozdíl tam je, na to že to má být 400m pozastavený úsek.
Foto od Vladimíra a níže výstřižek z videa.
- Přílohy
-
- prd-rd.jpg (77.18 KiB) Zobrazeno 7950 x
Doplnil jsem místo, ze kterého bylo foceno.OldStanda píše:Rozdíl tam je, na to že to má být 400m pozastavený úsek.
- Přílohy
-
- prd-rd(2).jpg (82.1 KiB) Zobrazeno 7873 x
Jasné, až po tu "nenahraditelnou cestu" k žabám do toho kopli 
Několik ranních fotek z 23.4.2016 poblíž oné strategické panelové cesty v okolí km 14,800.
Díky tomuto "nenahraditelnému objektu" je celá potřebná a tolik očekávaná stavba "I/11 Prodloužená Rudné" na dlouhou dobu pozastavena.
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... 23-04-2016

Díky tomuto "nenahraditelnému objektu" je celá potřebná a tolik očekávaná stavba "I/11 Prodloužená Rudné" na dlouhou dobu pozastavena.
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... 23-04-2016
- Přílohy
-
- _MG_4021 (2).jpg (82.09 KiB) Zobrazeno 7788 x
Něco pozitivnějšího. Krajský úřad povolil 25. dubna 2016 osazení značek spolu se 110 km/h na stavbu I/11 Mokré Lazce - hranice okresu. 
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Podle stránek Kraje zde: http://www.msk.cz/cz/doprava/prehled-pl ... aji-41052/ je objížďka za Globusem plánována na rok! Od května 2016 do května 2017.
Je pravda, že nerozumím technologickým postupům, ale tak dlouho jsem to opravdu nečekal.
Je pravda, že nerozumím technologickým postupům, ale tak dlouho jsem to opravdu nečekal.
A kdy by tam asi tak měla být umístěna? Je nějaký termín?Lenny píše:Něco pozitivnějšího. Krajský úřad povolil 25. dubna 2016 osazení značek spolu se 110 km/h na stavbu I/11 Mokré Lazce - hranice okresu.
Reportáž na ČT
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... -regionech
čas 8:49
Mluví tam o soudu a je vidět slavný pan architekt ...
Opakuji s plnou vážností, proč tam neudělat křižovatku než soud rozhodne? Určitě to bude mít menší náklady než konzervace stavby a její prodlužování! Když tam na těch 400 m dají 50 km/h, tak to bude pořád lepší než kolem Slovanu. Hlavní samozřejmě na Rudné
Opakuji s plnou vážností, proč tam neudělat křižovatku než soud rozhodne? Určitě to bude mít menší náklady než konzervace stavby a její prodlužování! Když tam na těch 400 m dají 50 km/h, tak to bude pořád lepší než kolem Slovanu. Hlavní samozřejmě na Rudné
Vyletěl jak čertík z krabičky
Narafičili to na něj pěkně (buldozer + kamera) a konečně ukázali prstem.
no, hlavně že se objevil - opět se dokázalo, jaký to je "inteligent" a opět mlel svoje, jako tady na foru a jinak - jestli je těsná vzdálenost 100m, tak co je pak vzdálenost třeba 2m? Dobrý novinář, to je pravda 
Po těch jeho pár větách je jasné, kdo tam u nich doma tahá za nitky, on to není. Maximálně jezdí na podatelny a pak si stěžuje, že tam nejsou, kdy on přijede
Teď to konečně dává smysl.
Bugoš píše:Reportáž na ČT
- Přílohy
-
- DR0.jpg (66.01 KiB) Zobrazeno 6570 x
-
- DR1.jpg (79.2 KiB) Zobrazeno 6574 x
-
- DR2.jpg (192.9 KiB) Zobrazeno 6574 x
Tahle reportáž mi vnukla myšlenku, kterou tu naznačil už Bugoš. Když ŘSD vlastní ten pozemek a celý problém je ve věcném břemenu(aby mu byla poskytnuta ta "cestička").
Tak proč ty dva a více let než se dořeší soud, tam prostě neudělat světelnou křižovatku? Prostě se dodělá celá stavba a přes tu panelku se hodí 30ka jako přes přejezd a udělájí se tam světla. Nebo to věcné břemeno také říká že tu cestu nesmí použít nikdo jiný?!
PS: pro pořádek bych před světly dal značku "na červené 3x zatroubit!"
Tak proč ty dva a více let než se dořeší soud, tam prostě neudělat světelnou křižovatku? Prostě se dodělá celá stavba a přes tu panelku se hodí 30ka jako přes přejezd a udělájí se tam světla. Nebo to věcné břemeno také říká že tu cestu nesmí použít nikdo jiný?!
PS: pro pořádek bych před světly dal značku "na červené 3x zatroubit!"
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
To by nikdo nezkolaudoval. Někde se tu objevilo, že na tom úseku mohli shrnout jen tu vrchní část, víc asi ne, tzn. že neudělají pořádně podloží.
Mě akorát zajímá, když v říjnu 2014 bylo věcné břemeno zaplombováno, tak proč to minulý rok pominulo a mohli to koupit potížisté? Letos to znova zaplombovali se zcela jinými vlastníky a to celé je trochu podivné.
Mě akorát zajímá, když v říjnu 2014 bylo věcné břemeno zaplombováno, tak proč to minulý rok pominulo a mohli to koupit potížisté? Letos to znova zaplombovali se zcela jinými vlastníky a to celé je trochu podivné.
Bych Vám to vysvětlil, ale stejně mne nikdo neposlouchá a nevěří mi 
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Na protihluková opatření okolo baráků, postavených po jistém územním plánu, bych vůbec nebral zřetel. Věděl o tom desítky let, jiná varianta trasy neexistovala, počítal tedy při stavbě domu s rizikem. To je stejné jako se zahrádkáři, kterým obce povolili dočasnou osadu na pozemcích, určených v budoucnu pro dopravní stavby a teď mají krátkou paměť. Navíc, takhle daleko od silnice bych chtěl mít dům také. Hezky schovaný za stromky a oddělený protihlukovou stěnou. Mě jezdí auta ve výšce oken ve vzdálenosti tři metry a za silnicí mi navíc bydlí cikáni. To kdybych chtěl mít klid když večer opadne hluk z dopravy.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
-
evilcleaner
tak jsem se dneska dozvěděl zajímavou věc - PHS v okolí architektova sídla měla být původně odrazivá, ale protože byl řev, tak se změnila na pohltivou. no a rozdíl hluku po přepočítaní na jeho pozemku je necelý decibel. 
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
a stejně je řev
-
evilcleaner
kdo chce psa bít... nicméně je to vtipné ve světle toho, jak tady frank plakal, že na nich chce řsd šetřit a dát jim tam socka PHS 
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
OldStanda: Nechci Vám do toho z Prahy kecat, ale kolaudovat by se snad ani nemuselo, když půjde o dočasné opatření, případně by stačil zkušební provoz
. Každopádně držím palce, ať můžete co nejdříve jezdit!
zajímavé informace, fantazie lidí je nekonečná 
Podmínky uzavírky:Rozsafin píše:Podle stránek Kraje zde: http://www.msk.cz/cz/doprava/prehled-pl ... aji-41052/ je objížďka za Globusem plánována na rok! Od května 2016 do května 2017.
- uzavírka - úplná, silnice č. I/11 km cca 271,600–272,100 – ul. Opavská k.ú. Stará Plesná, obec Ostrava,
/úsek mezi okružní křižovatkou u Globusu a křižovatkou s MK – ul. K. Svobody/
- termín - od 7.5.2016 do 31.5.2017
- objízdná trasa - ze silnice č. I/11 okružní křižovatka /Globus/ bude provoz převeden na MK – ul. Průběžná, Spojovací a ul. K. Svobody a zpět na silnici č. I/11.
- veřejná osobní linková doprava a vozidla integrovaného záchranného systému budou vedeny po objízdné trase. Dopravním omezením nedojde k přemístění autobusových zastávek,
- Postup prací: 11.4.2016 – 6.5.2016
stavební úpravy ul. K. Svobody a křižovatky ul. K. Svobody a Spojovací
25.4.2016 – 6.5.2016
úprava dopravního značení na ul. Průběžné – výstavba provizorních okružních křižovatek
7.5.2016 – 8.5.2016
stavební úpravy křižovatky ul. Opavská x ul. K. Svobody,
- 7.5.2016 - uzavírka pravého jízdního pruhu ve směru na Opavu, provoz řízen SSZ, provoz po silnici č. I/11,
- 8.5.2016 – uzavírka levého jízdního pruhu ve směru na Opavu, provoz řízen SSZ – silniční provoz veden po objízdné trase ul. Průběžná, Spojovací a ul. K. Svobody,
9.5.2016 – 31.5.2017
uzavírka ul. Opavské, silniční provoz veden po objízdné trase ul. Průběžná, Spojovací a ul. K. Svobody
14.5.2016 – 15.5.2016
dokončení stavebních úprav křižovatky ul. Opavská x ul. K. Svobody, uzavírka jednoho jízdního pruhu, provoz řízen SSZ.