[D1] 4705 Bělotín – Hladké Životice
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4705 Bělotín - Hladké Životice
Mně tak napadlo, neuvažuje se, že by se s postupným dokončováním převáděl provoz i na druhou půlku, a tím se zkracoval onen provizorní úsek?
R48 -> D48 se podařilo!
Po dokončení druhé, levé poloviny bude převeden provoz na nově dokončenou levou polovinu a budou zbrušovat pravou. Taky mě to napadlo, že by postupně mohli zprovozňovat, nejspíš k tomu nedojde
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Jako není to tak hrozné, těch 18km uteče jako voda, pravda nejel jsem těch 80km/h. ale i tak je to lepší než nic.
R48 -> D48 se podařilo!
zbrušovat pravou stranu by mohli po kratších úsecích,než celých 18km najednouLenny píše:Po dokončení druhé, levé poloviny bude převeden provoz na nově dokončenou levou polovinu a budou zbrušovat pravou. Taky mě to napadlo, že by postupně mohli zprovozňovat, nejspíš k tomu nedojde
Já hlavně nechápu, proč ten zbytek půlprofilu dokončí až v srpnu 2010. Určitě by se to dalo stihnout dřív, anebo je tady nějaký reálný důvod proč to bude trvat dalšího 3/4 roku?
Btw nevíte někdo, kdy se má dokončit ten obchvat Fulneka I/57 až k Vrchům?
Btw nevíte někdo, kdy se má dokončit ten obchvat Fulneka I/57 až k Vrchům?
Je v tom započítána doba na zbrušování atd.
D47 už máme, teď ještě D48
A svou roli hrajou taky finance a s tím přeci jen související kapacity zhotovitele...
proc? protoze v nekterych usecich je skoro zelena trava. a proc ne postupne? protoze se tam musi dostavat technika... budme radi ze to vubec stihli, kdyz se podivam na mapy.cz tak tam je jenom pole...
Pěkné video s notoricky známým představitelem místní samosprávy z Hladkých Životic, mistrem, borcem a aktivním vyjednavačem, panem Petrželou - možná by to patřilo spíš do sekce pro zasmání, ale jsou tam i zajímavé skutečnosti ke stavbě
http://www.youtube.com/watch?v=IlZhHtnERPE
http://www.youtube.com/watch?v=IlZhHtnERPE
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Pan starosta je podle všeho správný chlap 
R48 -> D48 se podařilo!
-
Milan Křístek
- Kontaktovat uživatele:
Tady je toho více:
http://www.tvmikroregiony.eu/hlzivotice ... 7-2009.htm
http://www.tvmikroregiony.eu/hlzivotice ... 4-2009.htm
http://www.tvmikroregiony.eu/hlzivotice ... 7-2009.htm
http://www.tvmikroregiony.eu/hlzivotice ... 4-2009.htm
http://www.kamito.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 4705 Bělotín – Hladké Životice
Neví někdo ,jak to zde vypadá ??? Nějaké foto,ale nejlepší by bylo šikmé video,ať víme jak se tam s tím vším pohlo od zprovoznění půl profilu.Srpen je už za dveřma.
Taky jste si někdo všimli těch několika děr v tom novém betonu v pravém (budoucím odstavném) pruhu? Je to ve směru z Hranic na Ostravu a je jich tam minimálně 5 co vím... a jedna je snad i v levém (po dostavění pravém) pruhu.... To si snad soudruzi dělají pr.... ne?!!! Je to otevřené půl roku a už je to na ...... 
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
Soudruzi ze ISK.... no je to diametrální rozdíl oproti 4706... Nicméně po převedení provozu na druhou polovinu tu musí dojít na opravy, jinak si to investor nepřevezme, technicky vzato se teď jezdí stále po staveništi...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Takže tam neplatí zákon 361/2000 Sb. ? 
Ale kvalita je vskutku nižší, než na ostatních úsecích.
R48 -> D48 se podařilo!
Povolení k předčasnému užívání, pane, mrkni na to 
No doufám, že to po zprovoznění celého úseku dají do pořádku, protože za tohle by je měli zavřít!!! Jenže stejně, jakmile do toho jednou budou vrtat, tak už to bude v pytli... Chce se mi zvracet! 
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
Oni to dají doufám do pořádku PŘED zprovozněním celého úseku
tj někdy během léta. V červnu by mělo dojít k převedení provozu na levou polovinu dálnice (aspoň před povodněmi se tak šuškalo, nevim jak je to teď) a pravá se opět uzavře a pořádně dokončí, podobné to bylo i při otevírání D11 mezi Kolínem a Chlumcem v polovičním profilu... Holt když se na něco spěchá a není moc zkušeností...
-
pavel.hrdina
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Presne jak rikas...mapman píše:Holt když se na něco spěchá a není moc zkušeností...
Dat nejdelsi a zaroven nejspis i stavebne nejslozitejsi usek firme, ktera napr. nemela zadne predchozi zkusenosti s pokladkou CB je opravdu velke faux pas.
To by me zajimalo jak se tohle povedlo a jestli se z teto zkusenosti lide na patricnych mistech pouci (samozrejme za predpokladu, ze ona mista maji "pamet").
Vzít si ponaučení ? Takový optimista nejsem
Zázrak bude když se ten usek dodělá v podobné kvalitě jako ostatní...
Predpokladam ze usek ma alespon povoleni k predcasnemu uzivani, ne?Martin z Ostravy píše:Takže tam neplatí zákon 361/2000 Sb. ?
BTW. ISK/Colas maji vlastni CB finisher nebo si jej nekde pujcili?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
mapman píše:Povolení k předčasnému užívání, pane, mrkni na to
Humor ne? Myslíte, že jsem úplně blbý?balance píše:Predpokladam ze usek ma alespon povoleni k predcasnemu uzivani, ne?
R48 -> D48 se podařilo!
Ty ne, ale skoro to vypada, ze ja anoMartin z Ostravy píše:mapman píše:Povolení k předčasnému užívání, pane, mrkni na toHumor ne? Myslíte, že jsem úplně blbý?balance píše:Predpokladam ze usek ma alespon povoleni k predcasnemu uzivani, ne?
To je tak, kdyz se necte pozorne ... sorry
Nemají."Veřejná soutěž."pavel.hrdina píše:Presne jak rikas...mapman píše:Holt když se na něco spěchá a není moc zkušeností...
Dat nejdelsi a zaroven nejspis i stavebne nejslozitejsi usek firme, ktera napr. nemela zadne predchozi zkusenosti s pokladkou CB je opravdu velke faux pas.
To by me zajimalo jak se tohle povedlo a jestli se z teto zkusenosti lide na patricnych mistech pouci (samozrejme za predpokladu, ze ona mista maji "pamet").
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
balance píše:Ty ne, ale skoro to vypada, ze ja ano![]()
To je tak, kdyz se necte pozorne ... sorry
Taky už jsem párkrát reagoval, a pak mazal, protože jsem špatně četl
R48 -> D48 se podařilo!