Proč sem, prosím, nehodíš link, ať to nemusíme hledat? Díky.pazve píše:fotky jsou přidány
1105-2 Osičky - Hradec Králové
Re: 1105-2 Osičky - Hradec Králové
D0, D1, I/3, D11 a D35
odkaz na fotky je tady: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... -16-8-2016Taddeo píše:Proč sem, prosím, nehodíš link, ať to nemusíme hledat? Díky.pazve píše:fotky jsou přidány
Díky za fotky. Nesmyslné rozhodnutí nerealizovat ty dvě rampy už nyní, ale až se stavbou 1107, dostává na fotkách ze stavby nový, ještě méně smysluplný rozměr...
No jo Michale, ale co se tam bude stavět ještě 12 měsíců ? Kdyby chtěli, je to otevřené na "vánoční trhy"... Ale bohužel...
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Stejně je i škoda, že se peážní úsek D11/D35 nepostavil rovnou šestipruhový. Ani ne tak kvůli intenzitě (i když i ta bude vysoká), ale protože bude tato část dálnice velkou brzdou. U Plotiště dálnici zpomalí najíždějící kamiony od Jičína, ani se nerozjedou a už se budou na dálnici tlačit další auta od Hradce u Kuklen a za chvíli další u Sedlic od Olomouce. Už to vidím. Pravý pruh bude zpomalený a jak každý bude uhýbat do levého, aby mohla auta na MÚK najíždět, zaplní se i on a pak se tam ještě budou motat auta, co zase budou chtít sjíždět. Stejné to bude i v opačném směru. Něco podobného se děje na D11 směrem do Prahy u Nového Města (Ex68), kde najíždějí kamiony jeden za druhým a pokud jste rozjetý a v levém není volno, brzdíte ze 130 na 60.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
A to ty tam navíc JENOM 130 nejezdíš, co ? 
-
Honey72
Já ne. Většinou spíš 120, podle provozu. Když jezdí hodně kamionů a pořád hrozí, že někoho v levém budu zpomalovat, tak raději navolím maximálku, tj 135, abych jel plynule. Jenže to by se v levém pořád někdo nesměl prohánět stopadesátkou 
když tu páčku podržíš dýl, tak to taky navolí 153 
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
To si pak zase bude stěžovat, že jede moc rychle a ti pomalejší mu tam vjedou a zase musí brzdit na 124.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Honey72
135 nebo 153, jen přehozené číslo, nic víc
V tomhle autě ale možné, pořád si pletu ovládání se starým, takže občas když chci někde na dálnici v okolí měst nastavit třeba rychlost 100, vystřelím naopak dopředu s přednastavenou 135
) Už jsem takhle u pár radarů stahoval zadek. Tedy pokud nejedu s rodinou a bágly až po střechu na dovolenou. To se mě auto spíš zeptá, co po něm ještě vůbec chci, že sotva leze .-)
a tak to mě nenapadlo
u mě je to číslo, které ukazuje GPS, když na tempomatu nastavím tacho 160
u mě je to číslo, které ukazuje GPS, když na tempomatu nastavím tacho 160
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
vodouch2000
Z těch pazveho fotek to vypadá, jako že by se dalo v prosinci jezdit až do HK 
dnes byla dokončena hlavní trasa v podkladech do km 90,230 (cca), v pátek a v pondělí se budou balit kolektory, v út a st větev B a pokračování pokládky asf. směsí je zatím ve hvězdách
dodány další fotky: odkaz je http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /17-8-2016
dodány další fotky: odkaz je http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /17-8-2016
@pazve, ted jsme byli na prochazce a pod spojovacim mostkem pro traktory meli trosku rozbity finisher, ale jinak je to krasa. Makaj do pozdniho odpoledne. 
OT:
Nad timto vseobecne rozsirenym nesvarem jen kroutim hlavou. To je jako zastavit v krizovatce na hlavni, aby chudacci z vedlejsiho smeru mohli nerusene najizdet. Cestina ma pro takove jedince kvetnaty nazev "dobroser". Nejlepe asi namalovat po nemeckem vzoru mezi pruhy souvislou delici caru.Honey72 píše:...a jak každý bude uhýbat do levého, aby mohla auta na MÚK najíždět, ....
-
Honey72
Kamionu třeba vybočím, pokud tím však neohrožuji sebe (nejede za mnou v levém šílenec), ale nemám rád, když si to někdo vynucuje nebo se pak za mnou lepením na zadek vzteká, že jsem ho nepustil. Úplně nejvíc nesnáším, když někoho "pouštím" najetím do levého, on šlápne na plyn a zmizí a já se zase vracím zpátky jak osel. To v Itálii se nikdo nikoho neptá, tam se vjíždí na dálnici zřejmě úplně bez rozhlédnutí. Ale protože s tím každý co po dálnici jede počítá, nestávají se kvůli tomu nehody. A nejlepší je pařížský městský okruh, kde mají auta najíždějící na okruh nepsanou přednost. Proto v pravém nikdo nejezdí. Jen já, když jsem to nevěděl a po několika nájezdech v pudu sebezáchovy se také zařadil do proudu ostatních v levých pruzích 
Připojovací pruh na dálnici je dostatečně dlouhý, aby řidič ve většině případů zrychlil a zařadil se do pravého pruhu. Zbylé případy jsou naložené vozidla, která mají problém se trochu svižněji rozjet.
Nejlepší jsou takový, co sotva najedou a hned dávají levý blinkr a chtějí se řadit, přitom nemají rychlost. Když vidí, že neuhýbám, jsou z toho celý nesví a neví co mají dělat.
Čára není zeď, kdo dodržuje plnou čáru před přechodem na čtyřpruhu? Kdo dodržuje plnou čáru v MÚK Brno-východ?
Nejlepší jsou takový, co sotva najedou a hned dávají levý blinkr a chtějí se řadit, přitom nemají rychlost. Když vidí, že neuhýbám, jsou z toho celý nesví a neví co mají dělat.
Čára není zeď, kdo dodržuje plnou čáru před přechodem na čtyřpruhu? Kdo dodržuje plnou čáru v MÚK Brno-východ?
D47 už máme, teď ještě D48
A co teprve ciry pocit zoufalstvi tech, kteri jedou v pravem prubeznem a vyjimecne nemohou po (zlo)zvyku uhnout do leveho, neb vedle nich zrovna projizdi auto...Lenny píše:Když vidí, že neuhýbám, jsou z toho celý nesví a neví co mají dělat.
Dnes se tedy dobalí kolektor vpravo a položí asfaltové podkladní vrstvy na větvi B (možná jenom 1). Přidal jsem další fotky do fotogalerie D11. V nejbližších dnech by měla proběhnout strojová pokládka litého asfaltu na SO 232 - mostu přes D11. Pokusím se to nafotit, ale nevím, jestli to časově zvládnu.
2 pazve: Promiň, ať dělám co dělám, fotky z D11 jsem nenašel ani v galerii ani jinde...Udělal jsem někde chybu ?
galerie je zde: http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /22-8-2016kot píše:2 pazve: Promiň, ať dělám co dělám, fotky z D11 jsem nenašel ani v galerii ani jinde...Udělal jsem někde chybu ?
zdravas maria, vcerejsi kratky prulet nad predmetnou lokalitou opet zde, ale zalezlo slunicko a tu malou mrchu kameru drzim v zubech takze zazraky neocekavat, nenadavat, nekricet. Howg.
https://www.youtube.com/watch?v=NWuR-9oNiXU
https://www.youtube.com/watch?v=NWuR-9oNiXU
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Dobra prace, konecne je videt, jak to vypada komplexne. 
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.