I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Dlouho jsem tu nebyl, už, ani nevím o čem byla řeč, no garnitura se mění, tak, snad se změní i přístup. Zatím jsme blíže k nové EIA. Jinak setrvalý stav.
Tak to je škoda. Myslel jsem, že jste se nějak dohodli s protistranou a dostanete svých X kč a přestanete nás používat jako rukojmí k prosazení vašich egoistických cílů. Takže než bude EIA, tak peníze nebudou, obchvat nebude; Hm, tož gratulace chlapi.Frenk píše:Dlouho jsem tu nebyl, už, ani nevím o čem byla řeč, no garnitura se mění, tak, snad se změní i přístup. Zatím jsme blíže k nové EIA. Jinak setrvalý stav.
Proč rukojmí, já hájím svůj zájem a cítím se jako oběť já. Ty trumfy a rozhodnutí je jinde, přijďte se podívat, hlukové bariéry cca. 150m od domu měřeny 150cm nad úrovní vozovky, zdá se Ti to normální, to mám vyšší plot. Buď bude vyhověno, nebo se prostě nepojede. Zatím se nám tady smějete, ale je to tak, cesta prostě pár let nebude
-
evilcleaner
že jsem tak smělý, o co že vám přesně jde? chcete dodržení hygienických limitů (hluk) nebo aby byla mezi vaším stavením a silnicí velká čínská zeď? protože hlukové limity jsou s rezervou (5 Db) splněny navrženými opatřeními pro výhledový rok (to je snad 2040 myslím).
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
A kde jsi na to přišel??? Víš, četl jsem Tvé předchozí příspěvky a nevím z čeho čerpáš, protože vše co jsi napsal jsou nesmysly a nepravdy. Byl jsi někdy na místě samotném? Stačí přijít kouknout a nevěřit každé kravině, kterou někdo vyplodí. A ano, raději čínskou zeď, než 150cm plotek pro králíky, který je k ničemu.
-
evilcleaner
starou porubu znám velmi dobře, bydlím nedaleko a z okna taky vidím na novou jedenáctku. kde jsem na to přišel? znám dobře člověka, který dělal aktualizaci hlukové studie, znám projekt, kde se doplňoval jejich rozsah. ochrana PHS je navržena tak, že ve výhledovém roce je největší zatížení 47db v noci dva metry před fasádou, což při uvážení možné odchylky dělá 5db rezervy. zatímco ing.arch. vyžaduje 45db jako jeho vlastní výmysl. proč ne potom 40 nebo rovnou 30? jste všichni do jednoho pacienti, kteří sice nemají žádný důkaz v ruce, ale ví, že to je všechno špatně. tak až srazí před FNO nějakou imobilní babičku kamion, tak doufám, že pujdete vyjádřit soustrast její rodině a vysvětlíte jim jak je pro vás důležité si vydupávat podmínky, na které nemáte zákonné právo
btw mám pro vás tajný tip. přestěhujte se do protiatomového krytu ing. arch., zasypejte anglické dvorky pískem a určitě tam budete mít i těch 30db, pokud nebudete dýchat moc nahlas
btw mám pro vás tajný tip. přestěhujte se do protiatomového krytu ing. arch., zasypejte anglické dvorky pískem a určitě tam budete mít i těch 30db, pokud nebudete dýchat moc nahlas
Tak to je pěkný diletant, nechlubil bych se tím. A víš třeba to, že z 3m zábran jsou ochotni udělat 6,5m, protože prej byl spatný výpočet...běž se těmi teoriemi vycpat. A jestli bydlíš nedaleko a máš před barákem zábrany 150 cm, tak jsi pako a za to že ti to je fuk a budeš spát ze špuntama v uších nemohu, to je tvůj problém
-
evilcleaner
Ty vyšší PHS, pokud budou, tak jenom proto abyste přestali blokovat tu stavbu, nebude je platit ŘSD ale kraj a daňové poplatníky budou stát navíc asi 8 milionů. Opakuji, že navržené opatření, po doplnění v rámci aktualizace hlukové studie, garantují splnění hygienických limitů.
No vsadím se, že si určitě říkáš, kéž by těch osm mega padlo přímo tobě že
No vsadím se, že si určitě říkáš, kéž by těch osm mega padlo přímo tobě že
Víš co, přijď se podívat, mam vše změřeno, hluk se nešíří kolmo, to snad víš, takže hned uvidíš, jestli si někdo dělá srandu. A garantuji ti, že ta investice, nevím za milion, která tu proběhla s těmito zábranami je k ničemu, že to tak nebude, tomu věř. Zájímavé, že kde je cesta v záseku cca.8m jsou nad ním ještě hlukové bariéry, další tři.
2 evilcleaner: Prosím tě, nemáš možnost sem hodit projekt těch PHS, nebo alespoň rozepsat podrobněji výšku a vzdálenost od těch "dobráků" či další podrobnosti... Díky, alespoň by se frenk dozvěděl realitu a snad bude od něj a jeho bludů konečně pokoj. Alespoň víme, čím se frenk živí - měří pro hygieniky HLUK. 
No, ok, nemám chuť se dohadovat, zase tu dojdu za nějaký čas, zase si pobrečíme a uvidíme, co a jak. Prostě, tady jsou ti špatní a dobří a je v tom jasno. Já mám jasno a mne nikdo neovlivní, takže buďto bude vše, jak má být, nebo se to potáhne. Jasné je jedno všem a uklidním tě, cesta určitě bude, to vím i já.
-
evilcleaner
co máš změřeno? hluk z dopravy na silnici, která ještě není postavena? nevím co myslíš tím, že "hluk se nešíří kolmo", ale pokud místo kolmo mělo být radiálně od zdroje, tak je to do velké míry pravda - šíří. doporučuju nahlédnout do té hlukovky, je tam hezky graficky pomocí izofon znázorněno jaké zatížení tam bude, a to nejen situačně ale tak v příčných řezech.
já tomu částečně rozumím, že tam všichni bydlíte, silnice nebyla, teď bude a nelíbí se vám to. no a protože o tom víte vesměs hovno a necháte si nakukat ledacos, tak s nesmyslnými argumenty bojujete svůj džihád proti stavbě, která uleví desetitisícům. nicméně se nemůžete divit, že pro ty, kteří o tom něco ví, jste za hlupáky.
2 kot: tu možnost mám, ale bude mi to pár týdnů trvat.
já tomu částečně rozumím, že tam všichni bydlíte, silnice nebyla, teď bude a nelíbí se vám to. no a protože o tom víte vesměs hovno a necháte si nakukat ledacos, tak s nesmyslnými argumenty bojujete svůj džihád proti stavbě, která uleví desetitisícům. nicméně se nemůžete divit, že pro ty, kteří o tom něco ví, jste za hlupáky.
2 kot: tu možnost mám, ale bude mi to pár týdnů trvat.
Ptáte se proč rukojmí? Protože nikde nebyl napsán seznam vašich požadavků, které pokládáte za cestu k řešení. Pěkně a jasně, na rovinu. Podle všeho se vaše požadavky neustále mění a stupňují (v této větě vaše označuje množné číslo), takže to vypadá spíše na cílené dělání obstrukcí, ergo rukojmí. Myslím si, že pokud byste uveřejnili onen seznam, tak i zdejší diskutéří, by se postavili na vaši stranu a pomohli vám k dosažení vašich požadavků. A mohli jsme mít všichni klid. Avšak vy jste zvolili jinou cestu, sice delší, ale za to obtížnější.Frenk píše:Proč rukojmí, já hájím svůj zájem a cítím se jako oběť já. Ty trumfy a rozhodnutí je jinde, přijďte se podívat, hlukové bariéry cca. 150m od domu měřeny 150cm nad úrovní vozovky, zdá se Ti to normální, to mám vyšší plot. Buď bude vyhověno, nebo se prostě nepojede. Zatím se nám tady smějete, ale je to tak, cesta prostě pár let nebude
2 evilcleaner: Díky, určitě to potěší další kolegy zde na foru.
Pravidlo č.1 - nekrmte trolla
Mě by zajímalo něco jiného...jak je možné když dané PHS splňuje normy, tak se nimi mohou tito idioti ohánět a dožadovat se vyšších? Proč proboha tyhle bludy nejdou rovnou k někomu kdo to smete ze stolu a hotovo?! Tento problém se týká břemene?!
Ví někdo jak dopadla ta EIA? Padlo odvolání či nikoliv?
Mě by zajímalo něco jiného...jak je možné když dané PHS splňuje normy, tak se nimi mohou tito idioti ohánět a dožadovat se vyšších? Proč proboha tyhle bludy nejdou rovnou k někomu kdo to smete ze stolu a hotovo?! Tento problém se týká břemene?!
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
-
evilcleaner
ing. arch. se ohání, že prý kdysi mu někdo na řsd slíbil 45db místo 50 (těžko doložitelné) a údajně také tvrdí, že pokud bude PHS vysoká 4,5 m místo 3,0 m a pohltivá místo odrazivé úpravy (asi aby to nerušilo srny v lese v protisvahu), tak že už to prý nebude dál blokovat.
Jak víš, že dané PHS splňují normy? Já dostal stanovisko, že se spletli.....a mám stanovisko znalců, že normy nesplňovaly...papír snese vše. A navíc, už poměrná část stojí a i ten idiot, jak píšeš pozná, že jsou k ničemuharmonica píše:Pravidlo č.1 - nekrmte trolla
A odvolání jsou podána...
zítra ověřím, zda EIA jako taková dopadla dobře, tzn. nic špatného se nezjistilo, ale budu vědět více až zítra
Frenk - VŠEM DŮRAZNĚ doporučuju na jeho komentáře nereagovat, dokáže akorát na...t
ad problém Frenk a podobní v ČR - uvažuju nad stavem který je momentálně s PR, kdyby tyto problémy byly od léta 1935 do září 1938, tak neznikne opevnění na území ČSR, kdy se zabíraly pozemky na základě obrany státu a soudilo se (pokud dotyčný nesouhlasil) až později, měl prostě smůlu a nedostal stejně více
prostě u nás je problém v tom, že 1 nebo obecně pár lidí dělá bordel a soudy jsou v pr...li, bojí se úředník a to státní o svůj flek, obecně je podle mě problém v tom, že se neužívají možnosti, kdyby to tak bylo, tak už dnes jezdíme po PR a naši potížisté mají útrum ... a to srovnání s opevněním - to jen pro příklad, jak se řešili podobné problémy před 90 lety a šlo to, jen dnes stejný problém nejde vyřešit roky
Frenk - VŠEM DŮRAZNĚ doporučuju na jeho komentáře nereagovat, dokáže akorát na...t
ad problém Frenk a podobní v ČR - uvažuju nad stavem který je momentálně s PR, kdyby tyto problémy byly od léta 1935 do září 1938, tak neznikne opevnění na území ČSR, kdy se zabíraly pozemky na základě obrany státu a soudilo se (pokud dotyčný nesouhlasil) až později, měl prostě smůlu a nedostal stejně více
prostě u nás je problém v tom, že 1 nebo obecně pár lidí dělá bordel a soudy jsou v pr...li, bojí se úředník a to státní o svůj flek, obecně je podle mě problém v tom, že se neužívají možnosti, kdyby to tak bylo, tak už dnes jezdíme po PR a naši potížisté mají útrum ... a to srovnání s opevněním - to jen pro příklad, jak se řešili podobné problémy před 90 lety a šlo to, jen dnes stejný problém nejde vyřešit roky
Nevíte co se kutí na přemostění PR x Vřesinská? Objevil jsem, že tam je omezení a tak mě napadlo jestli nedělají provizorní napojení ...
- Přílohy
-
- Výstřižek.JPG (35.87 KiB) Zobrazeno 7766 x
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Jeste neco malo na tema Frantik: Uz od nepameti plati stara znama vec - "nejhorsi je srazka s blbcem"!!!
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
Provizorní napojení tam rozhodně nedělají. Vyřezali půlku silnice do hloubky snad půl metru a semafory, které řídí provoz jsou neuvěřitelně špatně nastavené a velmi zdržují.Bugoš píše:Nevíte co se kutí na přemostění PR x Vřesinská? Objevil jsem, že tam je omezení a tak mě napadlo jestli nedělají provizorní napojení ...
info k EIA:
vše naprosto v pořádku bez závad, tzn. bez porušení norem
info pro Frenka a podobné: toto je info ze zdroje, který dělal část EIA
Dotaz? Ve vztahu EIA z roku 2001, nebo 2015??paja píše:info k EIA:
stav 2015, resp. teď aktuální z roku 2016 a myslím si, že to samé bylo i v roce 2001
jel jsem po dlouhé době po Vřesinské od smyčky v Porubě a přemýšlím, proč budou PH kolem mostu přes Prodlouženou Rudnou? Tam je ten zářez malý? Nevím, mě osobně to přijde zbytečné ve směru na Vřesinu