Mně by ani tak nepřekáželo, že se to modernizuje když už se to tolik desetiletí odkládalo, ale že není k dispozici nějaká paralelní 4-pruhovka. Všechno jen nepodstatné silnice, které nenavazují a jejich stav ...
Nu, co se dá dělat.
Děkuji, to dává smyslmapman píše:Je to proto, že před začátkem realizace modernizace bylo úseků 25 určených jako mezikřižovatkové úseky s tím, že vybrané úseky byly s ohledem na jejich délku ve vztahu k délce uzavírky pro řidiče ještě dále děleny. Toto v podstatě provozní dělení mezi křižovatkami ale bylo záhy zrušeno, čísla však s ohledem na pokročilou přípravu zůstala. Jedinou výjimkou z pravidla tak je samostatně vyčleněný úsek s mostem Šmejkalka.
taky jsem si toho všiml ...ada031 píše:Nějak mi tam schází zmínka o úseku č. 2 ......
to nastane skutecne peklo. odhaduji v souctu min 5km kolonu kazdy den a kazdy treti den komplet zavreno diky bouracce.vondr píše:D1 se bude opravovat až na devíti místech najednou
Ano, je pravdou, že bylo původně pro rok 2016 v plánu pracovat na 9 úsecích.Lenny píše:Podobně jako se psalo letos, že bude se opravovat najednou 9 úseků, tuším. A jaká byla realita? Jen 6 úseků. Stejné to bude i příští rok. Všechny se nezahájí a mezitím některé skončí.