I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy

Hradec Králové (D11, I/31) – Vamberk (I/14) – (I/43) – Šumperk (I/44) – Bruntál (I/45) – Opava (I/46, I/56, I/57) – Ostrava (D1, I/58, I/56, I/59) – Havířov – Český Těšín (I/48)
Odpovědět
rumpeak
Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)

Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy

Příspěvek od rumpeak »

Pavlík píše:Na 130 nejsou projektovány ani rampy na exitech z D1 na území Ostravy. Rudná není dálnice a omezení na 110 má víc důvodů.
Nepíšu, že je na to projektována, píšu, že se to tak dá v pohodě projet. A není to postavené jako rampa, ale je to zůžené s původního 4 pruhu na rampu.

https://mapy.cz/letecka-2012?x=18.16413 ... 96846&z=17
adamos

Příspěvek od adamos »

Pořád nechápu, v čem je problém... že by rampa měla být užší? Nebo víc klikatá, aby nešla projet rychle?
Vždy aktuální mapy na http://www.openstreetmap.org
Našli jste v mapě chybu? Napište mi o ní.
Pavlík

Příspěvek od Pavlík »

adamos píše:Pořád nechápu, v čem je problém... že by rampa měla být užší? Nebo víc klikatá, aby nešla projet rychle?
No "protože proto"
https://www.google.cz/maps/@49.8200927, ... 312!8i6656 (sorry, že na StreetView mají fotky z pravěku)
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Tak, téma opět pročištěno. Příspěvky okolo blokování stavby máte v koši.
Rozdal jsem i pár varování. V tomto tématu se bude řešit jen postup samotné výstavby, vyjádření úřadů a ŘSD ke stavbě a technické záležitosti stavby.
Nepatří sem to, co bylo přesunuto, to si můžete řešit jinde.
R48 -> D48 se podařilo!
lyky

Příspěvek od lyky »

situace na objizdce za Globusem vcera a dnes naprosto silena... mestaci s placackama ridici dopravu jak na detskem hristi, jedno(opravdu jedno) cestarske auto, nekolik (3-5) cestářů šudlajících ty obří díry mini sbijeckama a krumpacema, to vse samozrejme pouze mezi 9:00 - 16:00, kolony jak prase...
kot

Příspěvek od kot »

Ale spousta lidí "viděla", že se opravuje. To je účel číslo 2... Jak oprava fakticky dopadla ? Je to na ty zimní podmínky alespoň průměrné ?
paja

Příspěvek od paja »

Po víkendu, pokud to vydrží, se může opravovat znovu, jinak dříve
tertr

Příspěvek od tertr »

Takhle to tam bylo několik dní :x :x
Přílohy
20170208_085706.jpg
20170208_085706.jpg (127.82 KiB) Zobrazeno 11649 x
kot

Příspěvek od kot »

Díky pánové, tak to byl tedy opravdu Masakr s velkým M. V noci či po oblevě by to byla obří past... :twisted:
xcav8

Příspěvek od xcav8 »

Díry jsou specialitou Ruska, jestli to znáte? :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=9tvzFBW2k0A
paja

Příspěvek od paja »

Dnes pro velký úspěch znovu dělají na cestě za Globusem, takže došlo na má slova a i po dnešku se těším na 1.kamion, který uválcovanou drť opět zlikviduje,není nad to utrácet z peněz nás daň. polatníků 3x za týden na stejnou věc a 0 výsledkem
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

A co tedy s tím udělat?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
paja

Příspěvek od paja »

Opravit cestu pořádně, hodit po dobu opravy cestu přes Hlučín a za týden to mít opravené, vždyť mrazy jsou teď v poho, spíše kolem 0 nebo lehce nad
paja

Příspěvek od paja »

Celkově cesta od 1. kruháče u Globusu, přes 2. a hlavně ten 3. šílenost pro kamiony a kloubové busy ke křižovatce na Plesnou je celá zničená. Kdyby tam jezdily jen vozidla do 12 t, tak snad by to vypadalo líp, ale takhle ...
Jackrabbit88

Příspěvek od Jackrabbit88 »

Nechápu lidi, kteří si zaprvé stěžují, že je na cestě díra, pak si stěžují, že to opravují a protože jsou to stěžovatelé nadprůměrně inteligentní, dělá se to samozřejmě úplně špatně a oni by to udělali lépe a pochopitelně za třetí, daleko levnější, než za ty obří výdaje od daňových poplatníků!!!
JSTE TO VY, SPOTŘEBITELÉ, KVŮLI KTERÝM STÁLE JEZDÍ KAMIONY nesmyslně z místa A do místa B a stále dokola!
Stejná díra na ulici Nad Porubkou ve Svinově U Slunka. Stejný důvod vzniku, přetížený kamion pro nenažrané spotřebitele na ulici, která nemá na takovou zátěž stavěné podloží! Nájezd na Rudnou v tomto místě bude ještě celý letošní rok uzavřený. Kolony jak prase, policajti usměrňující provoz sjíždějící z Rudné NIKDE. Dokonce i když se opravovaly svinovské mosty, zde policisté byli a s řízením pomáhali. Jenže to byla akce města, dnes mosty opravující se na Rudné kolem Poruby je akce státní a domluvit se s městem kdo by platil ods(ou)loužené hodiny strážníků je nemožné...
Tomas Eybl

Příspěvek od Tomas Eybl »

Hej, tak to prrr! Jsem spotřebitel, jsem z Poruby, ale za ďury u Globusu ani U Slunka se zodpovědný necítím.

Přetížené kamiony jsou zodpovědností dopravců.

Že se velké obchody stavějí u silnic, jejichž podloží není stavěné na NAD, je spíše chyba těch korporací a města, že jim to dovolí. Specificky Globus měl být postaven až PO dostavění Prodloužené Rudné. Já do něj nechodím, nakupuji v malých krámcích v okolí - jsem malý spotřebitel :).
U Slunka mi pohyb NAD nedává smysl, nebude to autobusama?

P.S. Vy si pěstujete ovoce a zeleninu na zahrádce a chováte v chlévě dobytek? Nebo provádíte směnný obchod se sousedy? Potom byste ulehčil našim silnicím, nicméně i potom budete spotřebitel :).
Jackrabbit88

Příspěvek od Jackrabbit88 »

A dost drbů a keců a 3-5 látajících silničářích, faktický důkaz místo slibů :arrow:
Rád bych místo těchto statečných chlapů, kteří nám v mraze venku opravují silnice, viděl ty, kteří na tyto pracanty nadávají a urážejí je za to, že jim spravují cestu, aby si autem mohli denně vozit svou osamocenou prdel :crazy: Děkuji :!: :ko:
Přílohy
Havarijní oprava ulice za Globusem
Havarijní oprava ulice za Globusem
16700488_1321894421167202_5455160581129877256_o.jpg (163.05 KiB) Zobrazeno 11088 x
paja

Příspěvek od paja »

Nenadávám na tebe nebo na zbytek chlapů, vadí mi systém, který dovolil na úzkou a nedostatečnou silnici pustit kamiony nad 12t, které tuto cestu zničily
lyky

Příspěvek od lyky »

Jackrabbit88 píše: statečných chlapů, kteří nám v mraze venku opravují silnice
1. platim statu dane, aby mi za ne zajistil funkcni nemocnice, skoly, cesty...
2. mraz? je to jejich prace, kdo to nechce delat, at to nedela...ja byl geodet a na mraze jsem stal 8 hodin denne...
3. v civilizovane casti sveta se jakekoliv opravy cest delaji zasadne v dobe, kdy je nejmensi provoz - havarijni opravy jako tato zasadne v noci...
4. umelec, ktery vymyslel cele to reseni objizdet globus kvuli jednomu turbosideru je na medaili...kdyby misto toho postavili normalni most jeste v prubehu podzimu, uz by se davno jezdilo, cesta za globusem by nebyla na odpis atd atd...
5. cele toto nase kafrani a zmrzle prdele cestaru, je zpusobeno jedinou veci - SKALKAGANG
milhaus

Příspěvek od milhaus »

Přesně tak, stačilo postavit klasicky mostek a už se dávno jezdilo...
Frenk

Příspěvek od Frenk »

lyky píše:
2. mraz? je to jejich prace, kdo to nechce delat, at to nedela...ja byl geodet a na mraze jsem stal 8 hodin denne...
3. v civilizovane casti sveta se jakekoliv opravy cest delaji zasadne v dobe, kdy je nejmensi provoz - havarijni opravy jako tato zasadne v noci...
4. umelec, ktery vymyslel cele to reseni objizdet globus kvuli jednomu turbosideru je na medaili...kdyby misto toho postavili normalni most jeste v prubehu podzimu, uz by se davno jezdilo, cesta za globusem by nebyla na odpis atd atd...
5. cele toto nase kafrani a zmrzle prdele cestaru, je zpusobeno jedinou veci - SKALKAGANG
Přesně tak, souhlas, jen ne Skalkagang, ale ŘSDgang.
PETR007007

Příspěvek od PETR007007 »

Frenk píše:
lyky píše:
Přesně tak, souhlas, jen ne Skalkagang, ale ŘSDgang.
Souhlasím s lyky, problém je nutné pojmenovat, ať se to komu líbí nebo ne.
paja

Příspěvek od paja »

Takže za necelý týden je místní komunikace z asfaltu podle mne vhodná názvu spíše šotolinotankodrom. Ještě před cca 2 týdny se tam jezdilo klasicky 50, dnes, max. na 1. stupeň a krokem. Takhle to fakt nejde, jsem zvědav, jestli konečně někdo zakáže vjezd TIR nad 12t na tuto cestu, zničené ještě víc než s tím vyhrnutým asfaltem.
Aussie

Příspěvek od Aussie »

Zákaz vjezdu minimálně nad 20t tam je. Jenom to nikdo nekontroluje. Policie se v současné době snaží vynutit dodržování 50 km/h na I/11 na výjezdu z Havířova na Ostravu zaparkováním policejního auta s rozsvícenými majáky co druhý den ráno u čerpací stanice Shell.Tím samým způsobem policie chránila obchodní centra během vánoc. V rámci volební kampaně by mohl ministr vnitra zvážit toto parkování taky u Globusu na této objížďce. :lol:
Odpovědět

Zpět na „I/11“