1105-2 Osičky - Hradec Králové
Re: 1105-2 Osičky - Hradec Králové
V pondělí jsem jel kolem po I/11 a z mostu nad dálnicí udělal několik fotek její mizející dočasné přeložky :
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ove/161205
Někde už to dá hodně zkoumání, kudy vedla a zemní práce se rychle blíží k niveletě zemní pláně.
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... ove/161205
Někde už to dá hodně zkoumání, kudy vedla a zemní práce se rychle blíží k niveletě zemní pláně.
Atosi, hezké fotky včetně dokonalého popisu... Díky 
Přátelé, když tak přemýšlím o stavu rozpracovanosti tohoto (nyní už celého) úseku a připomenu část z pazveho odpovědi z 29.9. na nedávné žadonění nás všech po otevření části dálnice až do HK současně s mostem pro I/11
(... pánové, jak jsem už dřív psal, sice by se to možná letos ještě stihlo zprovoznit, ale protože na to investor netlačil na začátku roku, ...)
... neměli bychom alespoň mi tady z kraje nového roku tlačit na pilu, aby se to nezapomnělo zprovoznit třeba o jeden nebo dva měsíce dříve?
(... pánové, jak jsem už dřív psal, sice by se to možná letos ještě stihlo zprovoznit, ale protože na to investor netlačil na začátku roku, ...)
... neměli bychom alespoň mi tady z kraje nového roku tlačit na pilu, aby se to nezapomnělo zprovoznit třeba o jeden nebo dva měsíce dříve?
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Zprovozní se před volbami. A basta.
Stavební sezóna 2017 pomalu začíná a bude se blížit termín zprovoznění D11 do sjezdu u Kuklen v HK. Aby mohlo dojít k dokončení, bude muset být zrušen provizorní sjezd u Osiček a následně dosypáno těleso profilu, z kterého je sjezd sveden. Z toho mě vyplývá, že buďto bude na určitou dobu D11 končit na křižovatce s D35 a sjíždět se až u Opatovic nebo se doprava svede na druhou polovinu D11 mimo provizorní sjezd. V tom případě se může provizorní sjezd zrušit až po zprovoznění budovaného úseku a nebo se doprava předčasně pustí na novou dálnici pouze po jedné polovině D11. Neví někdo, jak by to mělo proběhnout?
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Nejlogičtěji vypadá svedení na levou polovinu, zprovoznění dálnice až do Kuklen a zahájení sanace dočasného sjezdu. Dopravy se to nijak zvlášť nedotkne, vždyť i nyní se jezdí jen po jedné půlce. Akorát přibudou kamiony. Tisíce kamionů.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Obávám se, že půjdou cestou uzavření úseku za múk Sedlice, protože to je nejjednodušší řešení. Představa, že se bude převádět doprava na nově postavený úsek, je jistě logická a oprávněná, ale tak nějak mi nesedí k tomu, jak se u nás tyhle věci řeší...
-
Honey72
Úplná uzavírka nepřichází v úvahu. Včera jsem po okruhu poskakoval pěknou chvíli a ještě by tam měla přibýt doprava od Prahy? A Hradec by na tohle nikdy nepřistoupil.
Je zajímavé, že z portálu řsd zmizel leták k tomuto úseku. Možná vymýšlí nový. V původním byl termín zprovoznění v srpnu. Technicky by to bylo jednoduché poslat jednou polovinou mnohem dříve a do srpna dodělat sanaci dočasného sjezdu. Politicky je asi výhodnější před volbami přestříhávat pásku na kompletní nové dálnici.
Nezmizel https://www.rsd.cz/mapa/attachment/5511 ... 429947.pdf
Musíš si při filtrování zatrhnout "Bude dokončeno letos" https://ctrlv.cz/tVkV
Musíš si při filtrování zatrhnout "Bude dokončeno letos" https://ctrlv.cz/tVkV
No jo, díky,já si zatrhl jen "v realizaci" a to je málo 
Je dobré si pořádně pročíst leták.
4. strana stav:
Předpoklad provizorního zprovoznění do km 90,760 (MÚK Kukleny – rampy
A a B) je v srpnu 2017. Úplné zprovoznění do km 90,760 se předpokládá v srpnu roku 2018.
Klídek pohoda tabáček
To Klingon - tak určitě
. Rampy A, B zprovozněny v srpnu 2017, zbytek později.
Také tam je v letáku: Během třetí fáze bude odstraněna provizorní přeložka silnice I/11 a následně budou dokončeny zbývající větve MÚK Kukleny a stavba hlavní trasy. V závěru etapy bude stavba zprovozněna. Ve čtvrté etapě budou probíhat dokončovací práce, jako rekultivace či vegetační úpravy.
Jen jsem se nikde nedočetl, kdy bude zrušeno dočasné napojení u Libišan a v těchto místech dodělána dálnice, zřejmě tedy do srpna 2018
Také tam je v letáku: Během třetí fáze bude odstraněna provizorní přeložka silnice I/11 a následně budou dokončeny zbývající větve MÚK Kukleny a stavba hlavní trasy. V závěru etapy bude stavba zprovozněna. Ve čtvrté etapě budou probíhat dokončovací práce, jako rekultivace či vegetační úpravy.
Jen jsem se nikde nedočetl, kdy bude zrušeno dočasné napojení u Libišan a v těchto místech dodělána dálnice, zřejmě tedy do srpna 2018
Co se týká provizorního sjezdu tak tam dosejpat není co, spíš odtěžit.
no mezi stávajícím sjezdem a navazujícím mostem je trošku schod
pro některá auta sjízdný, ale tak 5kmh
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
A to se ještě chystá akce "I/11 Nové Město, oprava silnice" s třítýdenní úplnou uzavírkou úseku za kruhovým objezdem s I/36. Dle dokumentace má jeden směr objíždět přes Rohovládovu Bělou a Dobřenice, druhý dokonce přes Pardubice. Doufám, že to počká na dokončení dálnice.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Myslím, že to nebude tak složité. Možná by se tam dal udělat levý pruh i za stávajícího provozu ...Mike píše:no mezi stávajícím sjezdem a navazujícím mostem je trošku schod
https://www.google.com/maps/@50.1674112 ... 312!8i6656
To si děláte 3, že to letos nebude celé hotové...

-
Honey72
Hlavně, když to bude průjezdné až na konec. Klidně budu přejíždět z pruhu do pruhu - hlavně ať už konečně míjím Hradec.
No, Honey, moc ho míjet nebudeš. Spíš se k němu konečně přiblížíme.... 
Přidal jsem pár fotek z průběhu dostavby - zatím je to takový opatrný. V půlce dubna by měla začít pokládka asf. vrstev na tom mezikusu - samozřejmě podle počasí a stavu připravenosti.
Díky za fotky, jen sem dám odkaz -> http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... e/3-3-2017
D0, D1, I/3, D11 a D35
Tak s ohledem na teplé počasí, které začíná vytlačovat zimu, by za měsíc a půl mohla pokládka klapnout... Ještě více se ale těším na hejno archeologů "hrajících" si na 1106 +1107 
Co tam budou do srpna 2018 dělat???

-
Honey72
Možná to je jen nesprávně formulováno a tím srpnem 2018 je myšleno úplné dokončení veškerých prací. Bývá totiž běžné, že uvedení do provozu nějaké komunikace je o rok dříve a potom se ještě rok dokončují práce okolo, jako zajištění svahů, zatravnění, osázení zelení, výstavba plotů proti zvěři, asanace dočasných komunikací a stavebního dvora, rekultivace apod.