Coby kdyby na D8
Re: Coby kdyby na D8
Tak už mi to z jiného počítače funguje. Inkriminovná část, začíná v čase 32:20
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126 ... ce-2-cast/
Zájemcům doporučuji shlédnout celé, protože to může přinést řadu zajímavých informací, které možná nevíte. Například v čase 17:55 jsou původní závěry analýzy, které byly ještě podstatně tvrdší k ŘSD (po oponentuře MD byly zmírněny)
A teď jsem zvědav, jestli MPMP splní slovo a omluví se za svůj neodůvodněný útok vůči mě, protože se ukázalo, že jsem měl pravdu.
A jestli se pochlapí JirkaS, u kterého se definitivně ukázalo, jak tady trolluje. Máte alespoň tolik slušnosti, abyste se alespoň nyní, když jste byl usvědčen, za své sprosté obviňování a urážení mojí osoby omluvil ? Nadáváte mi tady do lhářů už hodnou chvíli a vodíte za nos i ostatní (viz MPMP), kteří vám na to naivně naletěli.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126 ... ce-2-cast/
Zájemcům doporučuji shlédnout celé, protože to může přinést řadu zajímavých informací, které možná nevíte. Například v čase 17:55 jsou původní závěry analýzy, které byly ještě podstatně tvrdší k ŘSD (po oponentuře MD byly zmírněny)
A teď jsem zvědav, jestli MPMP splní slovo a omluví se za svůj neodůvodněný útok vůči mě, protože se ukázalo, že jsem měl pravdu.
A jestli se pochlapí JirkaS, u kterého se definitivně ukázalo, jak tady trolluje. Máte alespoň tolik slušnosti, abyste se alespoň nyní, když jste byl usvědčen, za své sprosté obviňování a urážení mojí osoby omluvil ? Nadáváte mi tady do lhářů už hodnou chvíli a vodíte za nos i ostatní (viz MPMP), kteří vám na to naivně naletěli.
Jinak doporučuji shlédnout kompletně, protože ty argumenty tam padají postupně. Mimo jiné jak ŘSD nereagovalo na to, když jim tam při stavbě tekla ze země voda (která tam dle předpokladů projektu neměla být a naznačovala, že to takto nejde) atd.
Je hezké, že jste konečně našel stejný odkaz na OVM, který jsem dával už včera 
Obviňujete mě ze lži, přitom ve vámi uvedeném čase (a ani dál do konce pořadu) se věta "Podle posudku Ústavu mechaniky hornin Akademie věd ČR je to co se tam realizovalo naprosto neudržitelné a neobhajitelné." nevyskytuje. Přitom jste tvrdil, že "předseda ústavu, což je zároveň hlavní autor posudku, to výslovně řekl v Otázkách VM."
Důkaz jste tedy nepředložil. A je od vás proto naprostou drzostí po mně požadovat omluvu (hlavně že se dovoláváte slušnosti). Stejně tak se nemá za co omlouvat uživatel MPMP, který na nic nenaletěl. Asi si myslíte, že když budete lhát a řvát dostatečně dlouho, realita bude zapomenuta. To ale máte smůlu.
Obviňujete mě ze lži, přitom ve vámi uvedeném čase (a ani dál do konce pořadu) se věta "Podle posudku Ústavu mechaniky hornin Akademie věd ČR je to co se tam realizovalo naprosto neudržitelné a neobhajitelné." nevyskytuje. Přitom jste tvrdil, že "předseda ústavu, což je zároveň hlavní autor posudku, to výslovně řekl v Otázkách VM."
Důkaz jste tedy nepředložil. A je od vás proto naprostou drzostí po mně požadovat omluvu (hlavně že se dovoláváte slušnosti). Stejně tak se nemá za co omlouvat uživatel MPMP, který na nic nenaletěl. Asi si myslíte, že když budete lhát a řvát dostatečně dlouho, realita bude zapomenuta. To ale máte smůlu.
Argumentujete jako pětiletý kluk a jen se potvrzuje, že jste troll, kterého vůbec nezajímá podstata sdělení, ale jen provokuje přes nějáké slovíčkaření.
V tom pořadu, stejně jako v posudku, každý normální soudný člověk uzná, že tam zazní, že je realizované řešení neudržitelné a neobhajitelné. Vy ale jako dítě trapně vymlouváte, že to nezazní přesně těmito slovy ? ! To vám není trapné se takhle ponižovat a dělat ze sebe naprostého trolla ? Zřejmě asi ne. Pěkně se ukázalo co jste za charakter, co se nedokáže ani omluvit poté co je usvědčen.
Jasně jste tady deklaroval, že sem chodíte jen provokovat a uměle vyvolávat rozmíšky. O téma vám nejde. S vámi končím, už mě neobtěžujte.
V tom pořadu, stejně jako v posudku, každý normální soudný člověk uzná, že tam zazní, že je realizované řešení neudržitelné a neobhajitelné. Vy ale jako dítě trapně vymlouváte, že to nezazní přesně těmito slovy ? ! To vám není trapné se takhle ponižovat a dělat ze sebe naprostého trolla ? Zřejmě asi ne. Pěkně se ukázalo co jste za charakter, co se nedokáže ani omluvit poté co je usvědčen.
Jasně jste tady deklaroval, že sem chodíte jen provokovat a uměle vyvolávat rozmíšky. O téma vám nejde. S vámi končím, už mě neobtěžujte.
Lynx je koukam malinko vztahovacny.
Nevěřím tomu, že nevíte, jaký je rozdíl mezi citací ("to výslovně řekl") a interpretací něčích slov. Buď jste hloupý (což by byla v tomhle případě ta lepší možnost), nebo lžete, jak když Rudé Právo tiskne.Lynx píše:Argumentujete jako pětiletý kluk a jen se potvrzuje, že jste troll, kterého vůbec nezajímá podstata sdělení, ale jen provokuje přes nějáké slovíčkaření. .
Nejdřív se naučte chápat význam slov. Do té doby nebtěžujte a hlavně nelžete o tom, že jste mě z něčeho usvědčil.
Vytrvale ignorujete podstatu hovoru, trollíte a urážíte. Na moje opakované výslovné žádosti, abyste mluvil buď k tématu a nebo dal pokoj , neregaujete a nadále mě stalkujete a snažíte se vyvolat konflikt přes různé dětské úskoky a slovíčkaření, které přitom nemají na význam sdělení vliv.
Prosím administrátory, aby uživatele JirkaS eliminovali. Děkuji.
Prosím administrátory, aby uživatele JirkaS eliminovali. Děkuji.
Po té co to zde bylo zcela zahlceno trollingem a znepřehledněno, tak vracím téma zpět.
Padnul by tak mýtus, že povrchová varianta je výrazně levnější než tunel. V tomto případě zjevně není. Se všemi těmi opěrnými stěnami v délce několika kilometrů, stabilizačními studnami, vylehčenými náspy, injektážemi atd. co by se musely realizovat, by to vyšlo sakra draze. Je třeba vzít v úvahu, že se zatím realizovala jen malá část toho, co by se muselo udělat, kdyby se k tomu přistoupilo od začátku zodpovědně. Realizovalo se jen to co bylo vynuceno aktuální situací. A i tak se cena řádně vyšplhala nahoru a dodnes není úsek plně v provozu a stále se sanuje a sanuje a další peníze tečou proudem .... a jen příroda ví, jestli to bude letos účet definitivní a nebo zaplatíme další miliardy.
Kdyby se na D8 udělal pořádný průzkum a ŘSD se jím řídilo, tak by se povrchová varianta zřejmě nestavěla vůbec. Kdyby měla být provedena veškerá konzervativní opatření, tedy tak jak se dálnice běžně staví, tak by to stálo mnoho mld navíc. Podle posudku Ústavu mechaniky hornin Akademie věd ČR, je to co se tam původně realizovalo naprosto neudržitelné a neobhajitelné (viz závěry posudku a pořad OVM s předsedou ústavu). Je pod tím podepsáno celé konzilum předních odborníků z oboru.siesa píše:To je samozrejme holy nesmysl!jozka píše: Najit takovy dul IGP samozrejme lze, ale kdyz za nej potom padne ucet, takl pulka lidi zacne rvat a druha pro jistotu omdli
Naklady na IG pruzkum jsou radove nekde uplne jinde, nez vicenaklady spojene s nedostatky projektu, ktere jsou zpusobene nedostatkem vstupnich informaci pri projektovani...
Jako klasicky priklad uvedme treba D8 pres Ceske stredohori. Kdyby se tam nesetrilo na geologickem pruzkumu a stavba se dostatecne nadimenzovala, jezdili bychom o nekolik let drive, o vicenakladech nemluve....
Padnul by tak mýtus, že povrchová varianta je výrazně levnější než tunel. V tomto případě zjevně není. Se všemi těmi opěrnými stěnami v délce několika kilometrů, stabilizačními studnami, vylehčenými náspy, injektážemi atd. co by se musely realizovat, by to vyšlo sakra draze. Je třeba vzít v úvahu, že se zatím realizovala jen malá část toho, co by se muselo udělat, kdyby se k tomu přistoupilo od začátku zodpovědně. Realizovalo se jen to co bylo vynuceno aktuální situací. A i tak se cena řádně vyšplhala nahoru a dodnes není úsek plně v provozu a stále se sanuje a sanuje a další peníze tečou proudem .... a jen příroda ví, jestli to bude letos účet definitivní a nebo zaplatíme další miliardy.
Když vám někdo připomene vaše chyby, tak byste ho nejraději eliminoval.
Vaše kecy o zahlcení trollingem si nechte, trollíte tu vy, neboť svá slova podsouváte jako citaci odborníka, což je manipulace. To je ta podstata, o které nechcete slyšet. Tím, že tu svoji manipulaci znovu zopakujete, ji pravdivou neuděláte, i když Goebbels přesně tento postup taky preferoval.
Vaše kecy o zahlcení trollingem si nechte, trollíte tu vy, neboť svá slova podsouváte jako citaci odborníka, což je manipulace. To je ta podstata, o které nechcete slyšet. Tím, že tu svoji manipulaci znovu zopakujete, ji pravdivou neuděláte, i když Goebbels přesně tento postup taky preferoval.
Administrátore, prosím opravdu zasáhněte. Přispěvatel JirkaS nejeví zájem o věcnou diskuzi k tématu, stalkuje a trolluje. Přes opakované výzvy k věcné diskuzi tak nečiní a vymýšlí si umělé důvody pro vyvolávání konfliktů.
Rád se pobavím s kýmkoliv kdo povede věcnou diskuzi. Například k výše uvedenému, tedy k závěrům posudku, který hodnotí realizované řešení (nezajištěný zářez) jako v místě neudržitelný a jeho navržení jako neobhajitelné. Nebo k čemukoliv jinému souvisejícímu s tématem. Ale slušně, věcně a bez osobních útoků. Rád si přečtu jakékoliv věcné protiargumenty.
JirkaS vedení seriozní diskuze bohužel ani přes opakované výzvy není schopen a já nemám zájem o jeho způsob vedení diskuze v osobní rovině, plné urážení, logických faulů, manipulací, úskoků od tématu atd. Ani přes opakované výzvy mi nedává pokoj a stále mě stalkuje.
Děkuji vám.
Rád se pobavím s kýmkoliv kdo povede věcnou diskuzi. Například k výše uvedenému, tedy k závěrům posudku, který hodnotí realizované řešení (nezajištěný zářez) jako v místě neudržitelný a jeho navržení jako neobhajitelné. Nebo k čemukoliv jinému souvisejícímu s tématem. Ale slušně, věcně a bez osobních útoků. Rád si přečtu jakékoliv věcné protiargumenty.
JirkaS vedení seriozní diskuze bohužel ani přes opakované výzvy není schopen a já nemám zájem o jeho způsob vedení diskuze v osobní rovině, plné urážení, logických faulů, manipulací, úskoků od tématu atd. Ani přes opakované výzvy mi nedává pokoj a stále mě stalkuje.
Děkuji vám.
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Klikněte si na ikonku Profil u příspěvku a tam je u jména odkaz "přidat nepřítele". Dotyčného příspěvky budou skryty.
Nejdřív vy manipulujete s fakty, pak mě obviňujete ze lží a nakonec si voláte na pomoc admina. Návod je přitom jednoduchý. Přestaňte lhát a nemám důvod odpovídat. Kdybyste nebyl ješita, přiznal chybu a svůj příspěvek upravil třeba na "na základě četby zprávy si myslím, že...", tak bych neřekl ani slovo. Ale když vkládáte svá slova do úst někoho jiného, tak se nedivte, že mi to nedáLynx píše:JirkaS vedení seriozní diskuze bohužel ani přes opakované výzvy není schopen a já nemám zájem o jeho způsob vedení diskuze v osobní rovině, plné urážení, logických faulů, manipulací, úskoků od tématu atd. Ani přes opakované výzvy mi nedává pokoj a stále mě stalkuje.
Děkuji vám.
Kuš trolle. Vysvětlil jsem vám to asi desetkrát. A stejně budete říkat, že ten bílý papír je černá koule, pořád dokola. Jako kolovrátek.
Stále jste nepřiznal a přiznat nechcete, že to, co jste označil za citaci, citací nebylo. O to víc mlžíte a jste agresivní, když vám to připomenu.
A teď tu o Červený Karkulce, Jirko ! Až se vzmůžete na argumentaci k tématu, tak dejte vědět. Pan předseda je podepsán pod tím, že je vaše oblíbené, léta prosazované, řešení neudržitelné, máte smůlu. Dokonce to výslovně řekl. A i když to budete popírat dnem i nocí, tak na tom nic nezměníte.
"Až se vzmůžete na argumentaci k tématu, tak dejte vědět." Nejste to vy, kdo určuje, co je k tématu a co není, i když byste moc rád. Udělal jste chybu a nechcete si ji přiznat, dokonce ji opakujete stále znova a znova - viz vaše lživé "výslovně řekl". Ne, neřekl, je to jen vaše interpretace jeho slov. Ale asi podle Goebbelsova vzoru o 100x opakované lži, budete pokračovat dál 
Není to interpretace, výslovně to řekl. Začíná to v čase 32:20 záznamu. Vy jste opravdu troll nezmar. Kromě toho důležitý je ten posudek a ne nějáké slovíčkaření, na které se to snažíte urputně zoufale přehrát. Posudek je jasně tvrdě proti vám a tomu co zde po léta tvrdíte, pane Jiří. Máte smůlu. To nemáte jak okecat, byť se hodně snažíte.
Kdyby to výslovně řekl, tak tu větu ze záznamu můžete odcitovat. Taková věta v tom záznamu ale není, což slyší každý kromě vás! A můžete 100x říkat opak.Lynx píše:Není to interpretace, výslovně to řekl.
Dobrý. A já naiva jsem si myslel, že se umím hádat kvůli blbostem. Mistři mi zde ukázali, že ne.
Ale tak dobrá komedie, ne? 
Tak Jirka má takovou formu trollingu, že když není něco výslovně slovo od slova, tak to podle něj neplatí. Obvykle takhle argumentují některé malé děti. Když třeba někdo řekne, že je tohle bílé a v citaci je, že to má bílou barvu, tak už je to neplatné
protože to není slovo od slova stejné. Podstata sdělení ho nezajímá resp. proti podstatě sdělení nemá protiargument, tak hledá kličky, jak to vytrollit jinak. Já dělám chybu, že ho krmím.
Chcete začít další kolečko vašich lží?
Proboha ne, už to proběhlo dokolečka minimálně 4x, znovu to fakt nemá cenu 
Jirko, ty věci reálně existují. Ten posudek si můžete přečíst, to co říká pan profesor si můžete poslechnout ze záznamu. Ale klidně dělejte pštrosa dál a říkejte že jsou to lži, ale už s tím prosím neotravujte. Děkuji.
Já chápu, že je vám zatěžko přiznat, že jste se mýlil v tom, co zde roky hlásáte a prosazujete, ale pokuste se s tím něják chlapsky vyrovnat.
Já chápu, že je vám zatěžko přiznat, že jste se mýlil v tom, co zde roky hlásáte a prosazujete, ale pokuste se s tím něják chlapsky vyrovnat.
A nebo někdo jiný...