Mapy.com
Re: Mapy.cz
MAPY.CZ nakupuji u PLANstudio.cz
Nejenom! Od PLANstudia je Základní mapa, od SHOCartu je Turistická, Ortofoto zajišťuje GEODIS Brno...balance píše:MAPY.CZ nakupuji u PLANstudio.cz
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Ale i od NAvtequ něco berou, když tam je jejich copyright
No, ale každopádně to chce aktualizace.
U nás loni v létě létalo letadlo a fotilo, takže jsem zvědavý kdy se toho dočkám na internetu.
No, ale každopádně to chce aktualizace.
U nás loni v létě létalo letadlo a fotilo, takže jsem zvědavý kdy se toho dočkám na internetu.
R48 -> D48 se podařilo!
Plánovač tras už pracuje podle aktuálních mapových podkladů...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
mapy.1188.cz jsou asi prvni, kdo aktualizoval mapove podklady a zobrazuji nove useky D1, "Opatovickou spojku", obchvat Panenskeho Tynce.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak aktualizoval i web dopravniinfo.cz. Mají D1 u Kroměříže i u Bílovce, dále obchvat ČESKÉ Skalice, naopak ukously D11 která byla až do Kuklen, ale R35 - Opatovice zatím nezvládají a ten nedostavěný "krucánek" na obchvatu Holic tam také je.X236K píše:mapy.1188.cz jsou asi prvni, kdo aktualizoval mapove podklady a zobrazuji nove useky D1, "Opatovickou spojku", obchvat Panenskeho Tynce.
Kdo poskytuje mapove podklady pro dopravniinfo.cz? Nepoznavam je.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Budou mít nejspíš nějakej svůj výstup z nějaký GISový aplikace, nepříliš vyladěný (kostrbatý křivky (ehm, pouze úsečky)), nerozlišujou mosty nad/pod, mají stejné grafické označení silnic I. a II. třídy a hlavně značení hlavních tahů tak jak to je administrativně a ne logicky (viz např. Chomutov a průchod I/7).X236K píše:Kdo poskytuje mapove podklady pro dopravniinfo.cz? Nepoznavam je.
Tak koukam, ze mapy.cz stale nejsou aktualni... co auto navigace, mate je aktualizovane? Dnes jsem provedl upgrade Navigonu, D1 u Ovy je doplnena, ale Opatovicka spojka ne..
Náhodný postřeh dne: odtud http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133064800@ ... 28432@z=16 se prostě už nedostanete... 
-
pavel.hrdina
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Hezky, pekne, chlapce, kluku!ElWapp píše:Náhodný postřeh dne: odtud http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133064800@ ... 28432@z=16 se prostě už nedostanete...
Pokud by to byla skutecnost, tak by se celkem rychle vsechny ulice vedouci do teto jimky zahltily a uz by odtamtud nikdo nikdy nevyjel.
Hehe, zajimave
Jinak jsem si docela jisty, ze spatne je ta jednosmerka ve Vorsilsky, mela by byt v opacnem smeru
..
edit: jo, podle ortofotomapy se to da poznat
Jinak jsem si docela jisty, ze spatne je ta jednosmerka ve Vorsilsky, mela by byt v opacnem smeru
edit: jo, podle ortofotomapy se to da poznat
...ale hromadili se mu tam horníci. 
U nás je taky jedna jednosměrka navíc, posílal jsem 2x podnět na Teleatlas, ale s***u na mě jak na placatej šutr.
U nás je taky jedna jednosměrka navíc, posílal jsem 2x podnět na Teleatlas, ale s***u na mě jak na placatej šutr.
Království a půl princezny za 511.
Aktualizace mapy.cz proběhnou jako vždy cca do jednoho roku. Čekat dálnici v mapě měsíc po zprovoznění je naivní
Mezi Lipníkem a Bělotínem se to aktualizovalo někdy v říjnu, ne?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
No rok trvalo, než přidali D4704 do mapových podkladů a další půl rok, než ho zahrnuli do plánovače. Takže tak za rok no a nebo v létě s R1.
R48 -> D48 se podařilo!
Nekdo to dokaze... nektere podklady jsou jiz aktualizovany.Mario píše:Aktualizace mapy.cz proběhnou jako vždy cca do jednoho roku. Čekat dálnici v mapě měsíc po zprovoznění je naivníMezi Lipníkem a Bělotínem se to aktualizovalo někdy v říjnu, ne?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem se díval a Vysočanská radiála "už" tam je a 4705 a 4706 ne, to nechápu, jsou pružní jak guma ve 20.let starých teplácích.
R48 -> D48 se podařilo!
No mam takovej dojem, že nějaký "grafový algoritmy" jsou u bitmapových podkladů celkem k ničemu. 
Co se týče validity a aktualizací, máte tam dole vpravo dvě kopyrajtový poznámky .. asi planstudio za bitmapy a navteq za plánovač trasy. Tyhle dvě funkcionality budou nejspíš svázaný jen pozicí na globu.
Co se týče validity a aktualizací, máte tam dole vpravo dvě kopyrajtový poznámky .. asi planstudio za bitmapy a navteq za plánovač trasy. Tyhle dvě funkcionality budou nejspíš svázaný jen pozicí na globu.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že jsem tvůj příspěvek moc nepochopil.
Jasné, je že mapy.cz jsou závisle na dodavatelích podkladů tj. planstudio a navteg a ti jsou pomalí.
Jasné, je že mapy.cz jsou závisle na dodavatelích podkladů tj. planstudio a navteg a ti jsou pomalí.
R48 -> D48 se podařilo!
No byl jsem stručnej, to bylo na pavel.hrdina: Otestovat takovy pripad grafovymi algoritmy neni zas tak slozite, ale na vystupu do mapy se to evidentne nedeje -- v případě že je značka /šipka/ zakreslena do bitmapy, žádná "grafová reprezentace" asi neexistuje .. a rastrová data jsou dokonce patrně od jiného dodavatele než grafová. Slušná mapa se z grafových dat vygenerovat nedá, ta se musí dokreslit a vůbec graficky zkorigovat.
Zkuste si z tý slepý Voršilský nechat najít spojení.
A to jsem ani netušil, že chci téměř nesplnitelné
Zkuste si z tý slepý Voršilský nechat najít spojení.
A to jsem ani netušil, že chci téměř nesplnitelné
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si brouzdal po mapě a pořád tam mají nonsens, R35 je jako R45 
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=1400010 ... 43840@z=13
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=1400010 ... 43840@z=13
R48 -> D48 se podařilo!
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Vůbec bych se za R45 v Bruntále nezlobil