Dálniční uzel Modletice (D0×D1)

Odpovědět
Tachau

512 by mela by otevrena bez MUK simpl provisorni sjezd na I/

Příspěvek od Tachau »

pred Kauflandem. Jelikoz spor je dost veliky, k tomu panuje zima (takze se bude na co vymlouvat) tak predpokladam dokonceni MUK na podzim 2011. Spravne by bylo necekat a otevrit 513/512 s provisornim sjezdem ... Sice to nebude buhvi co alespon neco. Dyt 514 a 513 jsou skoro hotove!
Web
Kontaktovat uživatele:

Re: MÚK R1xD1

Příspěvek od Web »

Tachau, jestli tam bylo napsáno I/101 před Kauflandem, tak to je dobrý vtip :-) Víte jaké jsou na tom kruháči na sjezdu z D1 příšerné zácpy už dneska?
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Při pohledu na fotky z 512 mám taky obavy, jestli se to dá stihnout. Nezbývá než doufat. Podle mě minimálně křižovatka s D1 nebude dostavěná komplet, ale ony by stačily směry D1-512 a naopak. Těm navíc Chrti nijak nevadí.
Království a půl princezny za 511.
Tachau

to Web: ty kolony tam nejsou tak hrozny , dyt tam nesmi kami

Příspěvek od Tachau »

jen proste to otevrit pro osobaky, dulezite je delat alespon neco i kdyz to nemusi byt idealni. Napr. A5 Brno-Wien - rozestavena dalnice se jiz vyuziva nekolik mesicu i presto,ze oficialni otevreni teprve bude. 514 otevrit bez navaznosti na 513/512 a 512 s provisoriem.
Jan Krampera

Příspěvek od Jan Krampera »

Pro pavel.hrdina-Moje sdělení o panu prezidentovi jsem rovněž myslel s úsměvem :lol: Za návod děkuji. Pro MPMP-nesnažím se něco někomu sugerovat.V usnesení soudce je v bodě IV. jasně napsáno co následuje:Žaloba!!! Na čí straně je chyba, je naprosto jasné.Začali stavět na cizím a to se mi nelíbí.Přečtěte si opětovně publikované vyňatky z usnesení soudu viz. cgdf.cz, greyhoundcompany.cz. Pokud se vše zakládá na pravdě,vlastníkům nezbývá jiná cesta,než se soudit.Určitě na svých stránkách nezveřejňuji nepravdy. :lol:
Jarda Š.

Příspěvek od Jarda Š. »

Ale jde o přístup, nemluví se o příjezdu, takže stačí, když bude zákazníkům umožněno neomezeně chodit k pumpě s kanystry.
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Jan Krampera píše:Pro pavel.hrdina-Moje sdělení o panu prezidentovi jsem rovněž myslel s úsměvem :lol: Za návod děkuji. Pro MPMP-nesnažím se něco někomu sugerovat.V usnesení soudce je v bodě IV. jasně napsáno co následuje:Žaloba!!! Na čí straně je chyba, je naprosto jasné.Začali stavět na cizím a to se mi nelíbí.Přečtěte si opětovně publikované vyňatky z usnesení soudu viz. cgdf.cz, greyhoundcompany.cz. Pokud se vše zakládá na pravdě,vlastníkům nezbývá jiná cesta,než se soudit.Určitě na svých stránkách nezveřejňuji nepravdy. :lol:
Nepravdy jistě nezveřejňují. ono mnohdy stačí vyzdvuhnout fakta svědčící v můj prospěch a "taktně" zamlčet, to co se mi nelíbí a nepravdy jste ušetřen.
Neberte prosím toto hodnocení na tuto konkrétní kauzu. Nevím o ní nic víc, než bylo publikováno zde. Jen mi přijde (mírně řečeno) zvláštní, brát za bernou minci webovou prezentaci účastníka sporu. 8-)
jonáš

Příspěvek od jonáš »

No žaloba pochopitelně následuje po předběžnym opatření obvykle, tedy pokud jí strana sporu podala .. podávat návrh na PO bez žaloby jaksi postrádá smysl. Čili bych se o formální atributy moc neopíral, ať soud jedná,
Jarda Š.

Příspěvek od Jarda Š. »

jonáš píše:No žaloba pochopitelně následuje po předběžnym opatření obvykle, tedy pokud jí strana sporu podala .. podávat návrh na PO bez žaloby jaksi postrádá smysl. Čili bych se o formální atributy moc neopíral, ať soud jedná,
Jistě, předběžné opatření slouží k tomu, aby upravilo vztahy mezi účastníky sporu do doby, než na základě žaloby bude pravomocně rozhodnuto o meritu věci. Pokud by žaloba nebyla podána, předběžné opatření by ztratilo smysl. Není-li žaloba podána předem nebo současně s návrhem na předběžné opatření, pak soud určí lhůtu, ve které je nutno žalobu podat.
Jan Krampera

Žaloba na zásah do vlastnického práva Greyhound Company byla přijatá soudem pro Prahu-východ dne 8.1.2010.Informaci mám přímo od místně příslušného soudu.Snad zveřejní na cgdf.cz, greyhoundcompany.cz další podrobnosti
Sosa

Příspěvek od Sosa »

Pane Krampera,o co vlastně majitelům pumpy jde,provozvat dále pumpu,nebo dostat co nejvíc peněz?
Jan Krampera

To nemohu posoudit.Určitě chtěji dále provozovat pumpu.......Diskutujeme stále dokola.Staví se na cizích pozemcích,užívá se cizí majetek..............................Snad tu věc soud brzy ukončí.
pavel.hrdina
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.hrdina »

Jan Krampera píše:Určitě chtěji dále provozovat pumpu.......
Vylouceno - pumpa nemuze stat uprostred MUK v provozu, musi tedy pryc. Neni jine vyhnuti, protoze posunout MUK uz nikam jinam nelze a nedostavet/nezprovoznit ji je taky nepripustne.
Tachau

sice to neni uplne bezne mit pumpu na MUk, ale

Příspěvek od Tachau »

proc by to nemohlo byt? existuje na to snad nejaka norma? nebo zase jsme my cesi jako obykle papeztejsi nez papez?
martini
VIP

Příspěvek od martini »

Nečtete příspěvky výše? Ta pumpa tam prostě překáží, resp. ona samotná až tolik ne, ale v definitivním stavu nelze zachovat její napojení na dálnici.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
MPMP

Příspěvek od MPMP »

martini píše:Nečtete příspěvky výše? Ta pumpa tam prostě překáží, resp. ona samotná až tolik ne, ale v definitivním stavu nelze zachovat její napojení na dálnici.
Jak to, že nelze napojit zpět - hezky na kolektorový most a kdo chce čerpat, bude pokračovat po 511 na Běchovice! :lol:
(Je snad někde napsáno, že musím pokračovat ve stejném směru, jako jsem přijel? :P )
martini
VIP

Příspěvek od martini »

MPMP píše:
martini píše:Nečtete příspěvky výše? Ta pumpa tam prostě překáží, resp. ona samotná až tolik ne, ale v definitivním stavu nelze zachovat její napojení na dálnici.
Jak to, že nelze napojit zpět - hezky na kolektorový most a kdo chce čerpat, bude pokračovat po 511 na Běchovice! :lol:
(Je snad někde napsáno, že musím pokračovat ve stejném směru, jako jsem přijel? :P )
No, tak taky mne to napadlo, abych se přiznal :twisted:
Problém je, že zatím by ta rampa nevedla 3 roky nikam (leda tak po vratné rampě zpět do centra) a také příjezd k té benzínce, byť by se před (pod) opěru mostu (směr D1-512) vešel by měl problém vejít se do norem.
Prostě benzínka půjde pryč, jen jde o to, jak moc to bude koho bolet.
Petr M

Příspěvek od Petr M »

No dobře - ale co bude, až poleví sněhy a ledy .. bude se stavět dál (tj. výjezd z benzinky na záp. kol. most a rozkopat D1) a "za chodu" řešit spor o pozemek a nebo se musí čekat až jak to vše dopadne (soud, dohoda, vyvlastnění ..) a stavět až pak ? To je dost podstatný rozdíl, řekl bych.
martini
VIP

Příspěvek od martini »

Bude se normálně stavět dál a spor se bude řešit paralelně. Zprovoznění 512 v létě by tímto nemělo být ohroženo.
Jan Krampera

"Co o našem generálním sponzorovi Greyhound Company, a.s. napsal Pražský deník - klikni ZDE", dočetl jsem se dnes na stránkách cgdf.cz. Stejná upoutávka je na stránkách greyhoundcompany.cz. Koupil jsem si Pražský deník a myslím si, že redaktor tohoto deníku sleduje toto fórum a své náměty čerpá zde, ze zdejších příspěvků a dává jim svůj výklad.
GiuseppeS

Příspěvek od GiuseppeS »

Jarda Š. píše:Pokud by žaloba nebyla podána, předběžné opatření by ztratilo smysl. Není-li žaloba podána předem nebo současně s návrhem na předběžné opatření, pak soud určí lhůtu, ve které je nutno žalobu podat.
Přesně tak. Ono si stačí si přečíst to předběžné opatření (pravda, proškrkané, asi aby vynikla ta "pravda" :twisted: ) - žalobu podali na konci lhůty, kterou jim soud uložit. Také je vidět, že nejde o žádné sedláky lpící na rodné hroudě - viz formulace "do doby uzavření kupní smlouvy o prodeji", kterou navrhli evidentně žalobci. Pro Deník si PR dělají, ale jak je žaloba koncipována ani nenaznačí. Takže klasická žaloba za málo peněz hodně muziky: stačilo najít chybu protistrany, najat právníky, trochu toho PR a je šance na velkou muziku, protože ŘSD se může dostat pod tlak s dokončením.
ZGHK

Příspěvek od ZGHK »

Dnes po poledni řádil na zavřené půlce budoucí(?) křižovatky pluh a hrnul sníh na stranu. Že by to něco znamenalo...?
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

no jo, na kameře km 10,25 je to krásně vidět i za tmy http://www.ceskedalnice.cz/pro-ridice/k ... praha-brno
východní kolektorový most i uzavřený směr do Prahy je bez sněhu :)
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

A je to tady!!

Dle kamer se bagry zakously do dálnice D1 směr Praha!!

http://www.ceskedalnice.cz/pro-ridice/k ... rno#cam371
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Warcz dne 14.1.2010 14:48:56, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Pražský okruh D0“