I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Tak prosím Frenku už někde oficiálně oznamte, co vlastně chcete aby se to dalo řešit. Dodnes neví vůbec nikdo o co a kolik Vám jde. Pozvěte si nějaká nezávislá media ( CNN, Reuters..........) a řekněte co Vás tak moc pálí, že je to prakticky neřešitelné. Pokud budou podmínky známy, je šance na jejich vyřešení. Ale mletí ho.en nepomůže nikomu. Tak už ku.va řekněte co chcete a netrapte desetitisíce občanů Poruby, kteří mají problém dojít k nemocnici i když jí mají přes cestu a další desetitisíce řidičů, kteří jim v tom díky Vaší nabubřelosti nepomohou už jen tím, že tamtudy musí projet.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Frenk mi poslal soukromou zprávu ve které se snaží něco vysvětlit:
[ quote="Frenk"]málem jsi mne rozbrečel, za co ještě můžeme? Uklidním tě, nic nechci, zatím mne otravují nějací lidé z ŘSD, města a chtějí něco, ode mne[/quote]
1. Co za to, co po Tobě požaduje většina lidí, kteří už mají plné zuby poskakování po Porubě chceš?
Tvoje odpověd je nulová, vymáčkněte se, co za to chcete.
2. Vaše neschopnost domluvit se už začíná hraničit s debilitou. Přece musím vědet za co bojuji a jsem schopen si to obhájit přede všemi. A všem to napsat. Já bydlet v Porubě na 17.listopadu, tak bych Vás už dávno zastřelil a měl půlku odsezenou, po které by mě pustili. Po propuštění bych zjistil, že už se jezdí po obchvatu a u baráku je klid a ne nekonečná kolona poskakující aut a kamionů.
[ quote="Frenk"]málem jsi mne rozbrečel, za co ještě můžeme? Uklidním tě, nic nechci, zatím mne otravují nějací lidé z ŘSD, města a chtějí něco, ode mne[/quote]
1. Co za to, co po Tobě požaduje většina lidí, kteří už mají plné zuby poskakování po Porubě chceš?
Tvoje odpověd je nulová, vymáčkněte se, co za to chcete.
2. Vaše neschopnost domluvit se už začíná hraničit s debilitou. Přece musím vědet za co bojuji a jsem schopen si to obhájit přede všemi. A všem to napsat. Já bydlet v Porubě na 17.listopadu, tak bych Vás už dávno zastřelil a měl půlku odsezenou, po které by mě pustili. Po propuštění bych zjistil, že už se jezdí po obchvatu a u baráku je klid a ne nekonečná kolona poskakující aut a kamionů.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
mě šíleně sere, že na D3 je možné řešit problém až po dokončení úseku D3 a tady stejný problém se musí řešit nyní, sakra v čem je rozdíl? Jo vím, v lidech, tady mají všichni asi bobky z každého ...
takže mi odpověděli na mail ze Sdružení I/11 a I/57:
aktualní info není na webu protože ke všemu musí mít souhlas ŘSD
záležitost týkající se D3 se prý nedá použít na břemeno na PR
-
PETR007007
Mě odpověděli podobně, začínám nabývat dojmu, že web: http://www.prodlouzena-rudna.cz/paja píše:takže mi odpověděli na mail ze Sdružení I/11 a I/57:
neslouží k tomu, k čemu se tváří.
Je to jen snůška posbíraných starých neaktuálních zpráv. Momentálně tam není aktualní zpráva 3 měsíce, ta z února odkazuje na prosinec.
Očekával bych, že budou vyvíjet činnost, která pomůže řešit nastalou situaci, omyl to není sdružení pro výstavbu PR, ale pro její konzervaci, kdopak asi usiluje, aby PR nejezdila?
Tak přesně tomu asi zcela nezjištně toto sdružení pomáhá.
Ja jsem dostala odpověď dnes od pana z kraje, ze zatím přes veškerou snahu nic. Nevim jestli mam chapat, ze jednaji se Richtarem a snazi se domluvit? Pisu i na RSD, naposled mam odpověď z 1.2., ze zadny vyvoj, nez který znam z medii. Na muj další dotaz, ze co tedy bude dal, jak to budou resit, jestli jednaji s Richtarem uz odpověď neprisla. Tak kdo to vlastne resi?! Nevim, jestli by nebyla vhodna demonstrace primo před Krajskym uradem nebo před RSD?!
Nicmene mam rovněž pocit, ze web: http://www.prodlouzena-rudna.cz/ je k nicemu, nereaguje vůbec na aktualni udalosti, nic se tam nedeje, nepodnika, na nic. Ještě je FB stranka Chceme Rudnou, tam pani reaguje, ptala jsem se na další slibovanou demonstraci, psala, ze ted je ulice 17. listopadu zavrena, takze zatím nic.
Frenku a ty uz radsi vůbec nemluv a nepis tady na ty stranky, nic stejne nereknes, co bys mel.
Neboj, nebudu, už jsem vše napsal,ABEONA píše:Frenku a ty uz radsi vůbec nemluv a nepis tady na ty stranky, nic stejne nereknes, co bys mel.
Starosta Poruby Petr Mihálik byl radou městského obvodu pověřen, aby na policii podal trestní oznámení na neznámého pachatele v souvislosti s prodlouženou Rudnou.
https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy ... 80313.html
https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy ... 80313.html
Podávat oznámení na neznámého pachatele stejně nic nevyřeší. Obyvatel ulic Ke Skalce se to nedotkne. To je jen póza před voliči, která má zakrýt vlastní selhání úřadu.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
je problém v tom, že není zájem se známým problémem něco vyřešit urychleně ... tzn. stavět a problém vyřešit až po postavení a uvedení do provozu, na co je skutečně Stavba ve veřejném zájmu ... na h..ouby
Asi to chce koupit pozemek vedle potížistů a přes jejich pozemek si udělat břemeno, že tam není jiný přístup ...
Asi to chce koupit pozemek vedle potížistů a přes jejich pozemek si udělat břemeno, že tam není jiný přístup ...
No v současné době si to nikdo nedovolí. Vydat příkaz ke stavbě i přes to že nemá povolení je poukaz minimálně na trestní stíhání. To jak by toho člověka pošpinili novináři není třeba ani zmiňovat.
S lidmi, jejichž jediným cílem je to, že stavba nebude se prostě nedá dohodnout. Protože dohoda se dá, pokud máte alespoň trochu společný cíl. Pokud vaše cíle jsou proti sobě, dohodnout se nelze. Bohužel.
S lidmi, jejichž jediným cílem je to, že stavba nebude se prostě nedá dohodnout. Protože dohoda se dá, pokud máte alespoň trochu společný cíl. Pokud vaše cíle jsou proti sobě, dohodnout se nelze. Bohužel.
-
PETR007007
Dnes jsem slyšel zajímavý názor, na chybějících 400m by se denně mohli krmit ve velkém ptáci, kteří jsou schopni zaneřádit okolí dokonale, ke spokojenosti nás všech a k nelibosti, však víte koho.
Biologická zbraň je velmi účinná, věřte mi.
Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá, vyděrači nejsou výjimkou.

Biologická zbraň je velmi účinná, věřte mi.
Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá, vyděrači nejsou výjimkou.
Petře, střez se hněvu Lorda Voldemorta!
To nepomůže, jen se přesvědčí, že je šikanovaný chudák, který má pravdu.
-
PETR007007
Taky by pomohla hromadná žaloba na neznámého pachatele, kdy budeme vyčíslovat náklady na PHM a pojišťovny škody na majetku a zdraví, škody na životním prostředí, za průtah v dokončení PR a to i pozpátku. Aby jim na ty jejich kuče nepřišel nakonec exekutor. Každá mince má dvě strany.
Sedět doma a tvářit se, že já nic, já jen vydírám se přece nemůže dvou rodinám vyplatit. V jednotě je síla.
Sedět doma a tvářit se, že já nic, já jen vydírám se přece nemůže dvou rodinám vyplatit. V jednotě je síla.
Mlčeti zlato....Ty sračky co z tebe padají - to nemá obdoby.
Pokračujte ještě chvíli v tomhle formátu debaty a budeme opět zamykat a mazat!
Pánové, dávejte sem alespoň OBČAS něco K VĚCI....
Nastudujte si náš právní řád, oni jen brání svá práva. Což mohou. Pokud by se někde sta nějaký trestný čin, tak ano, pak se dá takto postupovat, ale zatím dle informací postupují v rámci zákonů.PETR007007 píše:Taky by pomohla hromadná žaloba na neznámého pachatele, kdy budeme vyčíslovat náklady na PHM a pojišťovny škody na majetku a zdraví, škody na životním prostředí, za průtah v dokončení PR a to i pozpátku. Aby jim na ty jejich kuče nepřišel nakonec exekutor. Každá mince má dvě strany.
-
PETR007007
Sosa píše:Nastudujte si náš právní řád, oni jen brání svá práva. Což mohou. Pokud by se někde sta nějaký trestný čin, tak ano, pak se dá takto postupovat, ale zatím dle informací postupují v rámci zákonů.PETR007007 píše:Taky by pomohla hromadná žaloba na neznámého pachatele, kdy budeme vyčíslovat náklady na PHM a pojišťovny škody na majetku a zdraví, škody na životním prostředí, za průtah v dokončení PR a to i pozpátku. Aby jim na ty jejich kuče nepřišel nakonec exekutor. Každá mince má dvě strany.
Nemusím studovat PŘ, abych věděl, že i my ostatní máme přiměřené právo na obranu svých práv dle platných zákonů. Tam, kde vzniká škoda ať majetková, nebo nemajetková, je nutné zakročit.
Otázka je jestli právo pár jedinců převáží nad právem sta tisíc občanů. A v tom je kouzlo obrany práv nás ostatních.
Takže pokud smutně mlčíte a nikdo se neozývá, podporujete vědomě tento bezvýchodný stav a co vám zbývá, je jednotlivé hlasy promazat, aby nebyly vidět, protože se to nehodí do krámu.
A jaké právo vám bylo poškozeno?
Velmi svérázný výklad práva, něco takového by bylo možné jen v nějaké totalitním režimu.
D47 už máme, teď ještě D48
I když využíváte nějakého svého práva (např. jezdit autem po silnici ) můžete způsobit někomu nějakou újmu. např. přejet sousedovi psa.
Dle nového občanského zákoníku se může škůdce dopustit např. porušení dobrých mravů (§ 2909)
Pro povinnost nahradit škodu způsobenou porušením dobrých mravů se potom vyžaduje zavinění a to úmysl ve vztahu k porušení dobrých mravů.
Vyčíslete újmu, dokažte úmysl, hodně štěstí...
Dle nového občanského zákoníku se může škůdce dopustit např. porušení dobrých mravů (§ 2909)
Pro povinnost nahradit škodu způsobenou porušením dobrých mravů se potom vyžaduje zavinění a to úmysl ve vztahu k porušení dobrých mravů.
Vyčíslete újmu, dokažte úmysl, hodně štěstí...