ČSSD peníze prožírá...
ODS by platila...
KSČM nevolitelní!!!
TOP09 stavbám a hlavně jejich ceně moc nefandí.
Lidovci neví, jak by...
Zelení mimo hru.
Co volit úplně jinou garnituru (stávající malé mimoparlamentní)?
Ja byl u všech voleb, pokud jsem mohl. Je tu ještě jedna možnost. vhodit prázdnou obálku, tím pádem hlas nedostane nikdo, nikdo si nerozdělí nic a pokud těchto hlasů bude více, tak je to důležitý signal, že lidi mají aktivní zájem, ale nemají koho.martini píše:Hlavně místo těch plků tady jděte všichni k volbám. Já vím, je to těžké rozhodnutí (není koho), ale alespoň pak máte právo nadávat.
Teoreticky to zni logicky, ale jaka bude praxe? A co na to Jan Tleskac?Lenny píše:Je tu ještě jedna možnost. vhodit prázdnou obálku, tím pádem hlas nedostane nikdo, nikdo si nerozdělí nic a pokud těchto hlasů bude více, tak je to důležitý signal, že lidi mají aktivní zájem, ale nemají koho.
To je bohužel VELKÝ OMYL. Mandáty se totiž přidělují podle poměru počtu platných hlasů. Jestliže vhodíte prázdnou obálku je to v důsledku totéž, jako když tam vůbec nepůjdete. A to znamená, že Váš "nehlas" dostanou částečně všechny parlamentní strany a to ve stejném poměru v jakém získají hlasy platné. Na to pozor!Lenny píše:Ja byl u všech voleb, pokud jsem mohl. Je tu ještě jedna možnost. vhodit prázdnou obálku, tím pádem hlas nedostane nikdo, nikdo si nerozdělí nic a pokud těchto hlasů bude více, tak je to důležitý signal, že lidi mají aktivní zájem, ale nemají koho.
Ja jsem byl vždycky krásnýjonáš píše:Jo, jistě samí mladí a krásní lidé jak z Avatára![]()
Ale zpět k tématu, doporučuju volit svatýho Mikuláše.
Tak už víme, koho nevolit dalšíhoHodonínský deník píše:Zelení a Věci veřejné přesto stále prosazují zastavení příprav dostavby R52 a zvolení náhradní trasy. „Jsem pro vedení tranzitní dopravy směrem na Břeclav. Využije se tak dálnice D2 a ušetříme třicet miliard korun,“ myslí si lídr Věcí veřejných Dobeš.