Aha, díky.
Já jsem se taky nejdřív díval na stránky Národnej dialničnej spoločnosti (jako se občas dívám na stránky ŘSD, kde by měly být oficiální a aktuální informace, co se týče zpoplatnění

), ale zarazilo mě, že dole je Copyright z roku 2005, tak jsem si nebyl jistý, nakolik je to aktuální, tak jsem hledal přes google radši ještě nějaký jiný zdroj informací a našlo mi to Cestnú databanku, odkud je taky odkazovaný dokument i mapa.
Diaľničiar píše:A i v tom dokumentu Cestní databanky není tento obchvat označený jako zpoplatněný; jsou tam pouze úsek do Žiliny od dálnice D1 (8,662 km) a krátký úsek při Skalitém (0,144 km)
No ale právě že v tom dokumentu úsek
Čadca - Oščadnica JE označený jako zpoplatněný - resp. na mapce na str.8 (je totožná s
odkazovanou mapou) je označený žlutozelenou barvou, která podle legendy značí "Spoplatněné úseky diaľnic, rýchlostných ciest, ciest I. triedy (úhrada/nálepka)". A stejně tak v tabulce na str. 9 - nadpis je "DĹŽKY SPOPLATNENÝCH ÚSEKOV CESTNÝCH KOMUNIKÁCIÍ - ÚHRADA (NÁLEPKY) (STAV SIETE CESTNÝCH KOMUNIKÁCIÍ K: 01.01.2010)" a je tam uvedeno "I/11A od križ. CK I/11, I/11A, Čadca - po križ. CK I/11A, I/11, kon.nevyb.úseku I/11A (tunel Horelica) 5,474"
Tak nevím - chápu špatně ten dokument nebo tam mají chybu?!