Hádej kde ...
Re: Hádej kde ...
Sice je to v tomto vlákně OT, ale nedá mi to, nezeptat se. Při pohledu na sochu Svobody se mi vybavil takový „prazážitek“ z cesty do Francie před 15 lety. Není někde v Německu (předpokládám, že u A6) malá Eiffelovka?
Socha u Komoran (okr. VY; II/430) se navic otaci kolem sve osy
Tohle nevypada na CZE konciny ...
Je. Teď nevim kde přesně, ale je někde v okolí CrailsheimuPavel píše:Sice je to v tomto vlákně OT, ale nedá mi to, nezeptat se. Při pohledu na sochu Svobody se mi vybavil takový „prazážitek“ z cesty do Francie před 15 lety. Není někde v Německu (předpokládám, že u A6) malá Eiffelovka?
Je to moje oblíbená franciebalance píše:Socha u Komoran (okr. VY; II/430) se navic otaci kolem sve osy![]()
Díky.egelebege píše:Je. Teď nevim kde přesně, ale je někde v okolí CrailsheimuPavel píše:Sice je to v tomto vlákně OT, ale nedá mi to, nezeptat se. Při pohledu na sochu Svobody se mi vybavil takový „prazážitek“ z cesty do Francie před 15 lety. Není někde v Německu (předpokládám, že u A6) malá Eiffelovka?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Neni zač. V pondělí tam pojedu tak to upřesnimPavel píše:Díky.egelebege píše:Je. Teď nevim kde přesně, ale je někde v okolí CrailsheimuPavel píše:Sice je to v tomto vlákně OT, ale nedá mi to, nezeptat se. Při pohledu na sochu Svobody se mi vybavil takový „prazážitek“ z cesty do Francie před 15 lety. Není někde v Německu (předpokládám, že u A6) malá Eiffelovka?
egelebege píše:Je. Teď nevim kde přesně, ale je někde v okolí CrailsheimuPavel píše:Sice je to v tomto vlákně OT, ale nedá mi to, nezeptat se. Při pohledu na sochu Svobody se mi vybavil takový „prazážitek“ z cesty do Francie před 15 lety. Není někde v Německu (předpokládám, že u A6) malá Eiffelovka?
Vida, jak je to jednoduché. Nikdy mě nenapadlo se tady zeptat, až teď v souvislosti s tou sochou Svobody. I když – trochu jsem se zdráhal – jestli to tenkrát nebyla jen nějaká fata morgana, když už jsem jel do té Francie...
Že by to byla ta v Colmaru.
Tak schválně, kde je tohle možné? 
- Přílohy
-
- Clipboard01.jpg (79.13 KiB) Zobrazeno 8242 x
Tak vzhledem k tomu, ze to je anglicky mluvici zeme a jezdi se tam vpravo, tak tipuju Kanadu nebo USA...Krupp píše:Tak schválně, kde je tohle možné?
tak takJVDB píše:Že by to byla ta v Colmaru.
http://maps.google.cz/maps?hl=cs&ie=UTF ... 3,,0,-5.88
Já vim, že jsem sem toho dal už dost, ale dovolte mi ještě jeden obrázek 
- Přílohy
-
- pikantní křižovatka.JPG (80.06 KiB) Zobrazeno 8184 x
Jedna Eiffelovka je i u hr.přechodu Svrčinovec - Mosty u J. - motorest ze slovenské stranyPavel píše:Sice je to v tomto vlákně OT, ale nedá mi to, nezeptat se. Při pohledu na sochu Svobody se mi vybavil takový „prazážitek“ z cesty do Francie před 15 lety. Není někde v Německu (předpokládám, že u A6) malá Eiffelovka?
- Přílohy
-
- maketa Eiffelovej veže
- maketa Eiffelovej veze.jpg (8.66 KiB) Zobrazeno 8093 x
-
Petr Mičulka
Hlavní náměstí v Teheránu.
toto je socha EDP u Kumoran na II430

že by 513 před MÚK s Vesteckou spojkou daným (psaným) směremkasme píše:a jedna hádanka: kde to je? http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 9.JPG.html
Dotaz na Kruppa: kde se konkrétně nachází to varování o posledním jídle a benzínu (předpokládám, že jde o USA, v Kanadě už snad přešli na km)?
Route 70 nebo 76.. Pennsylvania. Jel jsem z Washingtonu do Clevelandu. Místo přesně nevím, už je to dva roky a jen jsem projíždel. Myslím že to bylo kvůli dvěma za sebou uzavřeným sjezdům (tak jsem radši nabral).
Ono to není ani tak Hádej kde.. hodil jsem to sem jen tak pro zajímavost, přece jen u nás s takovou dojedu z Ostravy do Brna
EDIT: Tak jsem chvíli hledal a našel to, je to před městem Somerset, PA. Poblíž jsou větrníky a podle nich to šlo dohledat lehce.. Tím pádem mi ale pak ty sjezdy nějak nevycházejí. ?:
Ono to není ani tak Hádej kde.. hodil jsem to sem jen tak pro zajímavost, přece jen u nás s takovou dojedu z Ostravy do Brna
EDIT: Tak jsem chvíli hledal a našel to, je to před městem Somerset, PA. Poblíž jsou větrníky a podle nich to šlo dohledat lehce.. Tím pádem mi ale pak ty sjezdy nějak nevycházejí. ?:
A ted muj kviz..
Kdo z vas nejde na mape Evropy silnici, ktera tvori temer absolutne dokonalou kruznici?? Myslim tim ovsem stavbu radove vetsi, nez jsou kruhove objezdy...
Kdo z vas nejde na mape Evropy silnici, ktera tvori temer absolutne dokonalou kruznici?? Myslim tim ovsem stavbu radove vetsi, nez jsou kruhove objezdy...
Já myslím že půjde spíš o Boulevard de l'Europe / La Mèridienne