a když jsme tak krásně OT čeho by se kdo chtěl dožít, tak já bych si chtěl vybrat, jestli z černého mostu do brna po D0 511 a D1 nebo D11-D35-D43
ač se cítím mlád, tak reálně se nedožiju ani jednoho ( tedy jako za volantem )
Mike píše:a když jsme tak krásně OT čeho by se kdo chtěl dožít, tak já bych si chtěl vybrat, jestli z černého mostu do brna po D0 511 a D1 nebo D11-D35-D43
Komplet rekonstrukce není za půl roku, je hotová jedna půlka a zbývá směr do Prahy, takže to nebude moc rozdíl oproti D1.Svatosp píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc komplet rekonstrukce D11 na 3+3 trvala cca pul roku a D1 trva jeden usek modernizace 2+2 2-3 roky?
Pánové výš to už napsali, takže jen to shrnu:Svatosp píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc komplet rekonstrukce D11 na 3+3 trvala cca pul roku a D1 trva jeden usek modernizace 2+2 2-3 roky?
Ty betonové "svodidla" tam zůstanou i po rekonstrukci? Předpokládal jsem, že tam jsou dočasně, aby mohli bezpečně pracovat na té druhé straněmichal píše:Tuhle jsem přemýšlel, na jak dlouho budou opravy těch svodidel, až to do nich někdo napálí...
Obdivuju tě, že máš trpělivost odpovídat na tak blbý otázky.mapman píše:Pánové výš to už napsali, takže jen to shrnu:Svatosp píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc komplet rekonstrukce D11 na 3+3 trvala cca pul roku a D1 trva jeden usek modernizace 2+2 2-3 roky?
Modernizace D1 mění šířkové uspořádání, tj. přestavují se nadjezdy i mosty na hlavní trase.
Rekonstrukce D11 je ve stávajícím záboru se stávajícími nadjezdy i mosty na hlavní trase.
A modernizace D1 trvá u jednodušších úseku 1,5 stavební sezóny (9-10 měsíců), což platí v součtu téměř i pro tuhle D11 (9 měsíců).
Pro pořádek, nebudou to úplně přesně tyhle svodidla, je to sice betonové svodidlo ale betonované "v kuse" na místě pomocí speciálního CB finišeru. Jen u přejezdů SDP jsou tyhle "mobilní" betony.Sauce píše:Podobně jako tady: https://mapy.cz/zakladni?x=17.2160549&y ... itch=0.177